1 € 1 USD 4,1999duminică 19 sep 2021
Versiune
Mobile
Cum adica
katalin [utilizator], Marţi, 8 martie 2011, 16:10
+4/4
Daca e "fostul economist sef" cum a fost concediat ?? Poate ati vrut sa ziceti "economistul sef al ING Bank a fost concediat"

Mama ei de logica...
Serios?
zone [utilizator], Marţi, 8 martie 2011, 16:34
+4/6
O secunda, sa-nteleg. Baiatul asta are legatura cu atacul speculativ impotriva leului? Unul din cei mai buni specialisti in macroeconomie, facea tot posibilul sa avem un leu jalnic, rate pana la cer, megainflatie si toate astea? In beneficiul bancii care-l platea? Really? Excelent, mai periati-l n pic!
Ia sa vedem ce scrie la memorii?
indivizii ăștia de la ING
visio [anonim], Marţi, 8 martie 2011, 16:36
+4/6
au crezut că pot repeta episodul de după revoluție, cel în care leul a fost anemiat complet; ce și-a zis? lasă că o punem de niște bonusuri țăpănoase și ne doare la bască de românași; numai că atunci era Președinte tovarășul Iliescu, parcă, și prim-ministru tipul ăla care curăța infractorii de drept comun; mă refer la Adrian Năstase desigur....numai că acum, este Băsescu șeful stânii iar Isărescu și a făcut treaba cum știe el mai bine; și știe tată.....
...
gigel [anonim], Marţi, 8 martie 2011, 16:37
+2/4
"profesor la universitatea americana"
care, ca sunt multe ?
mama lor de cititori
xy [anonim], Marţi, 8 martie 2011, 16:47
+2/2
care se pricep asa de bine sa critice, dar nu si sa citeasca un articol simplu de cateva randuri!
"Citu a preferat in ultima vreme o postura mai discreta, evitand luarile de cuvant in public si concentrandu-se asupra Directiei Piete Financiare din ING, pe care o coordona din sediul central al bancii." - acum pricepi unde lucra tipul?
Degringolada ING
cobra [anonim], Marţi, 8 martie 2011, 17:04
-1/1
În ultima perioadă ING a pierdut mulţi oameni de valoare (în special prin plecarea la AXA). Ştefan Stavrositu & Co trebuie priceapă că dacă nu se debarasează de dinozaurii din companie şi nu valorifică adevaratele valori degringolada va continua. De asemenea, daca nu se modifica in bine atitudinea fata de forta de vanzari migrarea la AXA se va accentua.
Valorile promovate de Violeta Ciurel care au dus ING acolo sus au fost uitate (vezi, printre altele, tinuta jenanta a Corneliei Coman la precedenta conferinta de vanzari), iar de cele morale nici nu se mai aminteşte, dar să mai fie şi respectate.
In cazul lui Florin Citu nu exclud si ipoteza ca să fi fost demis datorită unor presiuni din afara companiei. ING nu este bine digerată nici de CSA, de CSSPP să nu mai vorbim (e cam de notorietate) şi probabil că prin această demitere vor să aibe un anumit confort instituţional (dacă se poate spune aşa).
Aştept să văd până unde va merge Florin Citu cu destăinuirile.
exact asta e si opinia mea :)
if0014 [utilizator], Marţi, 8 martie 2011, 17:06
0/2
"numai că acum, este Băsescu șeful stânii"

Corect, suntem o tara de oi.

Noroc cu Isarescu - care era tot acolo si pe vremea lui Iliescu. Si nu la Cotroceni, ca n-ati vrut sa-l votati in 2000...
asa-i in tenis
Io [anonim], Marţi, 8 martie 2011, 17:08
+1/3
Daca iesea pasenta, primea un bonus; asa l-au dat afara.
stire mediafax
elena [anonim], Marţi, 8 martie 2011, 17:14
+1/1
Directorul Trezoreriei ING Bank, Florin Cîţu, a fost concediat

BUCUREŞTI (MEDIAFAX) - Directorul Trezoreriei ING Bank România, Florin Cîţu, a fost concediat, decizie pe care o consideră abuzivă şi o va contesta în instanţă, sperând să se întoarcă în bancă.
"Sunt concediat abuziv din poziţia de director al Trezoreriei. Voi contesta decizia în instanţă. Am o relaţie foarte bună cu ING Bank şi sper ca după decizia instanţei să-mi reiau locul de muncă", a spus Cîţu, întrebat despre motivul plecării lui din ING.
Cîţu va fi reprezentat în instanţă de prodecanul Baroului Bucureşti, Ion Dragne.
Venit la ING Bank în 2006, pe poziţia de economist-şef al băncii, Cîţu a fost promovat ulterior în poziţia de director al Trezoreriei şi co-director Pieţe Financiare.
El a absolvit în 1996 Grinnell College din SUA, specializarea economie/matematică, şi are un master şi un doctorat la Iowa State University.
Anterior revenirii în România, Cîţu a lucrat ca economist la Banca Europeană de Investiţii şi la banca centrală a Noii Zeelande.
mama lor de functii
elena [anonim], Marţi, 8 martie 2011, 17:16
+1/1
din 2006 a fost economist sef. prin 2008 a fost numit seful trezoreriei. sunt doua functii defierite in banca
esti putin defazata..
dili [anonim], Marţi, 8 martie 2011, 17:41
+2/2
... stimata cobra.
in articol se vorbeste despre banca, in timp ce tu vorbesti despre asigurari. te-ai potrivit cu comentariul asta la fel cum se potriveste nuca si peretele.
un excroc finantist
camatarul [anonim], Marţi, 8 martie 2011, 17:58
+1/3
excrocul se dadea mare finantit probabil ca a facut ceva gaurele in finantele bancii si acum a fost pus pe faras.
nesimtitul obraznic da in judecata banca
finantistul [anonim], Marţi, 8 martie 2011, 18:26
0/4
Nesimtitul obraznic da in judecata banca care i-a dat ani de zile salar mare si nemeritat. Faza cu atacul asupra leului trebuia pedepsita atuci in 2008. BNR a transmis ING ca trebuie dati afara toti escrocii cu atacul asupra leului, si putea sa-i ridice ING autorizatia de functionare , dar nesimtitul a fost pastrat in banca pe alt post. ING raspunde pentru prostiile lui si daca este data in judecata nu mai pupa el vre-un post pe la o banca in lume
mai cam mult tupeu ... sincer ...
iancu [anonim], Marţi, 8 martie 2011, 22:54
+3/3
cum puteti sa atacati personal un individ atunci cand habar nu aveti despre ce vorbiti ?

... daca atacul speculativ asupra RONului ar fi avut succes atunci omul ar fi fost "bun", altfel atacul nu a reusit si chiar mai mult BNR a facut fata si a tras banca de urechi.
Problema este ca atunci cand tragi banca de urechi, il tragi pe presedinte, singurul pentru care exista chiar necesitatea ca BNR sa isi dea acordul dpv al statului sau si a past experience.

Acum domnul Misu Negritoiu, ce sa faca ... sa isi riste propria cariera sau sa scape de prepusi ?! vedeti si voi ce a ales !
:)
alex [anonim], Miercuri, 9 martie 2011, 0:22
+1/1
Tu daca crezi ca nenea asta hotara de capu lui ce sa faca, inseamna ca nu stii cum functioneaza o banca.
atentie !
dobre [anonim], Sâmbătă, 7 mai 2011, 21:35
-1/1
1. ESTE VALCEAN
2. VERIFICATI,,,,,
3. .................
.........................
Un raspuns intarziat, dar...
Comentator [anonim], Vineri, 13 mai 2011, 14:04
0/0
Cand a fost concediat Dl. Citu deja nu mai era economistul sef al bancii...
pana si bancherii mafioti olandezi l-au demis!
liviau2005 [utilizator], Joi, 31 octombrie 2019, 11:43
0/2
Daa incompetentul florin citu nu poate fi sef decat PE PIMP LIMITAT SI NUMAI LA INFRACTORII OLANDEZI DE LA ING BANK. Pentru ca bancherii olandezi isi sterg repede urmele infractionalitatii lor l-au dat afara pe Citu. De specificat , boschetarul Citu , crescut in hrubele securitatii stalinist/naziste are patalamale false date de securitatea stalinista. Dovada, Citu se pricepe doar sa critice tovaraseste opozitie politica.
Citu =Iohannis.
liviau2005 [utilizator], Joi, 31 octombrie 2019, 11:46
+1/1
Citu e profesor la boschetarii din gara de nord, acolo l-au plasat securistii lui Basescu si Iohannis. in ce otras, sat , comuna s-a nascut Citu? Nu s estie , deoarece este lasat pe strazi de o mama prostituata, si apoi transformat de securistii lui Basescu in "scolit".
Citu e o mare minciuna .
liviau2005 [utilizator], Joi, 31 octombrie 2019, 11:50
0/2
Citu s-a nascut direct "sinator". Bravo securistii lui Basescu/Iohannis transformati oricare boschetar in"sinator" ! Conf. Wekipedia : Florin-Vasile Cîțu (n. 1 aprilie 1972) este un senator român, ales în 2016. , TATA SI NIMIC MAI MULT. ING Bank tace de rusine, ori nu vrea sa-i supere pe securistii lui Iohannis?
comenteaza