1 € 1 USD 4,3575joi 20 ian 2022
Versiune
Mobile
Dictatura minoritatii conservatoare
gavrone [utilizator], Miercuri, 20 octombrie 2021, 20:44
+10/42
Daca nu mai pot convinge alegatorii atunci le ingreuneaza votul. Cum a facut PSD cu Diaspora.
Adica, dreptul de a fura la vot !
Idealistu [utilizator], Miercuri, 20 octombrie 2021, 20:54
-6/40
Democratii NU doresc ca cei care voteaza sa poata fi identificati. Si explicatia este foarte simpla. Au utilizat in alegerile prezindentiale atat votul multiplu, prin corespondenta cat si direct si votul imigrantilor ilegali care nu aveau drept de vot. Asta in afara manipularilor prin mass media si aplicatiile de socializare Twitter si Facebook. Ca orice extremisti de stanga se folosesc de democratie, iar apoi nu se dau inapoi de la nimic ca sa-si pastreze puterea.
adica le cere un act de identitate la vot
AliKimiku [utilizator], Miercuri, 20 octombrie 2021, 21:18
-3/21
Poate sa fie si permis de conducere.
Asta e marea restrictie dorita de republicani, adica ceva normal in Europa.
Sa mentionez ca la noi deja actul de identitate e si scanat si confirmat si de-abia dupa aia poti sa votezi?
Sa ma anuntati cand vom putea vota in Romania sau UE dar cu permisul de conducere sau doar declarand la poarta ca sunt Gigel Ionescu si am venit sa votez.
Gavroche, diaspora trebuia sa prezinte un act de
AliKimiku [utilizator], Miercuri, 20 octombrie 2021, 21:29
-4/22
identitate valabil si emis de statul roman ca sa voteze.
Nu sa se prezinte simplu la secita de votare si sa spuna ca xulescu Ion si ca vrea sa voteze dupa cum vor democratii(socialistii) americani!
Puneti o singura intrebare, la ultimul vot a trebuit sa prezinti un ID in Romania sau Europa? De ce nu ar trebui sa se intample asta si in US?
The big lie
kmcd [utilizator], Miercuri, 20 octombrie 2021, 21:59
+5/21
Partidul Republican, care este un cult trumpist in momentul de fata, s-a folosit de minciuna lui Trump referitoare la asa zisa fraudare ca sa slabeasca dreptul la vot si sa-si conserve puterea in state.

Acest partid a devenit groparul democratiei americane si probabil ca va impinge natiunea americana fie intr-un razboi civil fie intr-un regim autoritar nedemocratic similar cu cel din Rusia sau Turcia.
Exista un partid infect
Timonierul [utilizator], Miercuri, 20 octombrie 2021, 23:03
-5/13
care dorește sa lase granițele deschise , sa vina toți criminalii și sa mulțumească pentru partidului socialist american pentru “ gestul” nobil sa poate ajungă la putere și atunci primit sa vina și prietenii lui rămași , care nu găsesc ce sa fure in țara de baștina …
Nu este o datorie și obligație sa protestezi poporul pentru care ai jurat ( strâmb) sa trăiască in pace !
PS
Unii doresc o țara normala : sa intri pe usa principala și sa declari motivul venirii !
Dacă ești aprobat , se întocmesc actele de rigoare !
Dar “ noii socialist”) care nu știu cu sa convingă turma sa ii voteze la putere, doresc libera intrare fără restricții
Sistemul electoral
gigilu [utilizator], Miercuri, 20 octombrie 2021, 23:45
-4/16
American este foarte diferit de cel cu care suntem noi obisnuiti si pare bizar, dar e construit de 150 de ani de catre Parintii Constitutiei Americane ca sa impiedice concentrarea puterii in mainile unui singur partid. Fiecare stat isi voteaza propria lege electorala si pana una , alta, inca mai sunt si state republicane. Democratii, care au Senatul, Congresul si Presedentia vor sa compuna ei o lege electorala nationala care sa se aplice tuturor statelor. Acum Democratii, care nu mai sunt Democratii de acum 40 de ani ci sunt socialisti vopsiti, vor puterea definitiv .Molima actuala a venit ca o manusa dorintelor lor si s-a votat masiv prin posta, prin voturi ale celor care din diverse motive nu vroiau/puteau sa se prezinte la vot, nu intr-o singura zi de la 8 la 9 spre exemplu, ci de-a lungul mai multor zile, fara act de identitate, la centre de votare drive -thru si tot asa. In plus exista ceea ce se cheama “ballot harvesting”, procedura prin care eu iti dau tie hartia mea de vot si te imputernicesc pe tine sa votezi in locul meu. Pe bani, bineinteles ca partidul are de unde. In statele republicane legea electoral introdusa de acestia stipuleaza, printre urmatoarele: se interzice ca persoane oficiale implicate in procesul de votare sa ceara buletine de vot prin posta, interzicerea votarii non stop de-a lungul a 24 de ore, interzicerea votului in centre de votare drive-thru, se cer documente oficiale de identificare pentru buletinele trimise prin posta. Iar aceste masuri sunt considerate de catre Democrati ca piedici in calea votarii pentru persoanele de culoare.Probabil ca ei vor ca persoanele de culoare sa fie doar numarate si trecute automat ca votanti democrati, ca altfel inseamna ca sunt impiedicati sa voteze.
Aiurezi maestere!
BEDE [utilizator], Joi, 21 octombrie 2021, 7:31
-4/12
Nu este vorba de a-i împiedica pe oameni să voteze, ci de a se asigura că nu votează aceeași persoană de 2 ori, de 3 ori, ... de N ori.
Ori, pentru aceasta trebuie să aibă acte de identitate și să se înregistreze faptul că au votat. Așa este oriunde în Europa.
Sau, cum? E OK ca fiecare membru BLM să voteze de 10 ori?
Si in SUA e la fel
krank [utilizator], Joi, 21 octombrie 2021, 11:04
0/2
TOTI prezinta un act de identitate. Nu se poate vota altfel. Ce vor republicanii e cum a fost la noi cu cartile de alegator, o prostie care dubla practic buletinul doar pentru vot.
Tu vorbesti prostii
krank [utilizator], Joi, 21 octombrie 2021, 11:05
-1/5
Unde a votat BLM de 10 ori? Aceste obsesii cu BLM dovedesc rasismul latent.
TOTI au votat legal
krank [utilizator], Joi, 21 octombrie 2021, 11:06
0/4
Se impiedica accesulla vot cu tot felul de chichite si minciuni. Alegerile au fost corecte si Trump minte.
Propaganda mincinoasa
krank [utilizator], Joi, 21 octombrie 2021, 11:10
+2/2
Daca sistemul electoral a vizat impiedicarea concentrarii puterii a esuat lamentabil pentru ca a permis unui loser ca Trump care a pierdut alegerile sa castige puterea si sa distruga statul de drept. A fost cat pe-aci sa deao lovitura de stat, cersea voturi pe la comisiile elctorale din statele in care a pierdut, il implora pe Pence sa nu certifice alegerile si sa-l declare pe el presedinte...ca un dictator veritabil.
Pentru prima data!
Joseph18 [utilizator], Joi, 21 octombrie 2021, 13:59
-1/3
- De foarte multi ani in care comentez pe marginea articolelor de la HotNews - am constatat un fenomen UNIC, si anume un Blocaj - extrem de ciudat al realitatii evidente.

Activitatile administratiei Biden au ajuns de ras in China, Iran, Rusia, Afghanistan, etc. si - in acelasi timp - este un motiv FOARTE serios de ingrijorare pentru Australia, Coreea de Sud, Japonia, etc

Modul in care a fost declarat invingator acest Pres Biden se va face mai bine cunoscut intr-o anumita zi, si vom vedea cum va NOTA Istoria acest eveniment...

Insa, in ce priveste prezentul articol am constatat ca:

1 - Pe de o parte, exista un grup de colaboratori pe Forum, precum @Alikimiku, @Bede, @Idealistu, @gigilu, etc - care dovedesc ca sunt documentati in ce priveste realitatile din USA - si probeaza cu fapte care sunt notate si in ZECI de ziare din America.

2 - Pe de alta parte, au aparut niste persoane noi care - din motive numai de ele stiute - NEAGA [fara nici un fel de contra-argumente] evenimentele care ingrijoreaza actualmente marea majoritate a populatiei legale a Statelor Unite.

Intrebarea este DE CE, si cine ia trimis pe acest Forum pe acesti 'utilizatori negationisti' ?

Sa reprezinte ei o 'noua tulpina' a acestui Virus-Chinezesc care a dat lumea peste cap?

Eu NU doresc Cenzurarea ideilor alternative, insa cred ca trebuie sa existe o doza de ingrijorare in cazul NEGARII unor evidente de necontestat.

In incheiere, va ofer un video de 1 minut in care se poate vedea reactia publicului la o 'vizita de lucru' a celui numit Pres Biden in statul Idaho.

Insa, va rog sa remarcati ca filmul a fost vizionat de peste 2 milioane de oameni, din care 72.000 l-au primit favorabil, si numai 1.700 l-au dezaprobat, ceea ce inseamna ca numai 2,3% il accepta pe Joe....

Concluziile sunt deasupra oricarui comentariu!

- "Protesters Give U.S. President Joe Biden Cold Welcome To Boise, Idaho" -
* 2,062,092 views
* Sep 15, 2021
* 72.000 vs 1.700

https://www.youtube.com/watch?v=-T15qms3RYc
Cu
gigilu [utilizator], Joi, 21 octombrie 2021, 17:03
0/0
siguranta asta e ce faci tu. Bine ca recunosti.
Daca
gigilu [utilizator], Joi, 21 octombrie 2021, 17:15
0/0
era asa cum sutsii tu, Trump ar fi disparut fara urma , nu s-ar mai fi auzit de el. Insa ai tai fac spume si -l pomenesc in toate cele pentru ca le e frica ca cei 75 mil care l-au votat sunt acum mai multi, + unii care s-au convins ca au votat o paiata si regreta, n-au disparut si inca n-au fost anihilati cum vrea Sandy, spre exemplu si ca or sa aiba probleme mari daca nu rezolva cu "tehnologia" in care castiga numai ei. E greu sa votezi cu carnetul de sofer nu? Si sa nu uitam ca in statul NY ilegalii isi pot face carnet de sofer. Mai nou.
comenteaza