1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021
Versiune
Mobile
tare asta
GIGI_CIOC@N [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 19:46
+11/13
acusi sa-l vedem pe mr citu, de unde ia voturile pentru ca acel post " sa ramana la PNL" ..
Mai un fum de "răsucită", mai un pahar...
Tutea [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 20:22
+10/14
...eventual și o "liniuță" și Joe Biden are reale motive să-și simtă amenințat fotoliul de președinte al SUA din cauza noii stea a politicii galactice ivite pe plaiuri mioritice. Chiar nu mai văd rostul alegerilor din România. Sau poate da, dar exclusiv pentru locul al doilea că primul este a lui GRIVCO-Cîțu și "echipei căștigătoare".
"O să câştigăm tot, o să fim cel mai mare partid din România, o să fim pe primul loc..."
România este deja pe primul loc la multe capitole (șomaj, sărăcie, toalete în fundul curții, corupție, mortalitate infantilă, mame minore etc.). Și toate aceste "victorii" au fost reputate inclusiv sub conducerea PNL, în ultimii 31 de ani.
Domnule Cîțu, poate ne faceți un serviciu și ne aduceți pe locuri codașe la capitolele enunțate mai sus. Chiar ne este greu să purtăm "povara celebrității" locului I.
Noapte bună, România, indiferent cu cine ai votat!
Momentul de glorie al piticului.
Amerlocu [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 20:58
+7/11
Piticul tocmai s-a împușcat în picior. Asta e clipa sa de fericire. Lăsați-l să se bucure și el. Foarte probabil că în mai puțin de un an va deveni un anonim... Ce este sigur e că la alegerile din 2024 nimeni nu-și va mai aminti de omulețul penibil cu gură mace ce răspunde la numele de Florin și ceva cu „C”... :)
Pai nu e clar?
imi_pasa_de_romania [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 21:35
+2/2
Florin Roman este cel mai potrivit. Daca nu, il convingem pe Rares sa plece de la "europenii astia care ne distrug tara" ca sa fie el sef la CD.

Scenariile filmului cu PNL sunt foarte apropiate de cele cu PSD. Si mai sa fie, UDMR a fost actor secundar in ambele filme.
Iohannis a câștigat un pariu idiot
Addi [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 22:06
+3/5
Și a pierdut o tara. Din această zi a devenit Băsescu 2. Cam puțin pt 2 mandate. Echipa perdantă este Romania. O lecție totuși pt românii care nu mai vor da fie păcăliți. Nu mai acceptați președinți scoși din joben. Nu exista miracole. Exista doar înșelătorii. Candidații la președinție trebuie sa fie f bine cunoscuți. Se pare că este metoda favorita a serviciilor. Scot o figură noua, despre care nu știe nimeni nimic. I se inventează o poveste frumoasa, i se lipește o poza frumoasa. Atunci când măștile cad, nu ne rămâne decât să ne contemplam dezastrul.
pas cu pas...
Tulai doamne [utilizator], Duminică, 26 septembrie 2021, 7:35
+1/1
... distruge bouhannis PNL. ul. Ieri s-a vazut ca valoarea sa se dimineaza pe zi ce trece, iar in acest moment Orban un fidel partener politic, a devenit un adversar feroce, care il va boicota unde poate. Apusul lui politic este programata si va dispare rusinos de pe arena politica.
Vai de noi!
consumator2 [utilizator], Duminică, 26 septembrie 2021, 8:49
+1/1
Ce clasa politica…
comenteaza