1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021
Versiune
Mobile
Investitii ?!?...
gmb72 [utilizator], Marţi, 31 august 2021, 22:47
-15/17
In ce, bre ? companiile alea, mergeau pe pierdere, e clar, dar efectuau niste servicii. Proaste, ce-i drept, ca la un maturator sigur existau vreo 10 sefi....
Dar pana una alta, serviciile alea vor trebui externalizate. Si gata banii !.....
Aaaa.... stai, poate-ti mai raman cativa sa mai inlocuiesti 1-2 km de conducte din TOTALUL de 4000 care inseamna problemele de termoficare din Bucuresti.....
Nu numai ca ai castigat alegerile cu solutii de acum 5 ani, de la precedentele alegeri, in conditiile in care problemele devenisera si mai complexe si mai multe. Dar vad ca persisti in ele, mai ia-ti si matale niste consilieri ca lumea, nu te baza doar pe numirile convenite penal cu Orban dinainte de alegeri, si stabilite prin pseudo-concursuri, ca aia nu-s specialisti, iar pe matale e clar ca nu te duce capul....
Ai citit?
imi_pasa_de_romania [utilizator], Marţi, 31 august 2021, 23:40
+13/13
Dublau activitatile primariei. Tu crezi ca Sarmea a inovat arta maturatului de pe strada? Sau a bagat in CAEN femeia de serviciu? Sau ca falimentau firmele care vindau maturi pana sa apara acest diamant blond antenist?

Crezi ca parcurile erau intretinute de lupi, vulpi, ursi, cormorani? Sau crezi ca becurile de Craciun erau puse de reni?

Atatia ani cine s-a ocupat de astea? Nu primariile? Dar de strazi? De administrarea unor spitale? Proiecte de infrastructura? Cimitire? Te pomenesti ca nici nu mai mureau oamenii pana la Sarmea in mandat.

Ce a facut ea a fost o delegare a activitatilor prestate de primarie dar platite de doua ori. O data la primarie, apoi la delegare. In plus sefii care erau prieteni de nadejde a partidului primeau bani pe preluarea unor activitati inevitabile, deci nu ar fi ramas in veci fara activitate.

Eh toata gaura asta neagra a dus la pierderi. Pentru ca nu ai cum sa ai oameni si in primarie si in inca un loc care sa faca aceeasi treaba si sa fie si platita treaba de doua ori si sa mai si fie facuta prost. Asta pe langa salarii babane ale sefilor.

Dar da, ramai in lumea ta unde matura e cea mai tare descoperire de la Pandele incoace si ca USR falimeanteaza Bucurestiul pentru ca nu ne mai ofera acces la maturi si te pomenesti ca le vom importa la pret triplu acum.

Stii ce propun? Sa faca primaria o firma de import de maturi. Eu cred ca va avea succes, tu ce zici?
din pacate
NOTORIOUS [utilizator], Miercuri, 1 septembrie 2021, 0:11
+7/9
tot ce incearca nicusor sa cladeasca se va duce naibii, cand se intoarce la primarie vreun primar al ciumei rosii. Si acum e greu fiind sabotat din toate partiile, macar sa apuce sa mai repare cat de cat dezastrul lasat de gasca smechera din voluntari cu toti acolitii lor ciumati. SUCCES MAI DEPARTE!
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Miercuri, 1 septembrie 2021, 8:24
-4/4
hai ca exagerezi,
bancher [utilizator], Miercuri, 1 septembrie 2021, 9:08
+3/3
centura a fost granita pe timpul lui Ceausescu, dar acum nu mai este. Atunci era Bucurestiul si in jurul lui era camp. Aminteste-ti ca taxiul nu mergea pana in Pipera...si ce cartier de vile e acum Pipera! Mogosoaia si Corbeanca erau doua comune din afara Bucurestiului, unde nici dracul nu se ducea. Si uite acum ce cartiere de vile premium sunt Mogosoaia si Corbeanca. Ilfov se numea sectorul agricol Ilfov ptr ca asta era, o zona de porumb locuita cu sate de tarani mahalagii numiti ilfoveni. Si acum uite cat s-a dezvoltat Ilfovul, cate case si ce utilitati s-au tras!
Bucurestiul s-a dezvoltat si in jurul lui, inclusiv in nord (Otopeni) si sud (Popesti-Leordeni). Doar ca nu face fata ptr ca sunt prea multi care vor sa locuiasca aici.
comenteaza