1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021
Versiune
Mobile
Lacrimi de crocodil
animatron [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 0:13
+1/13
Insa dl Ludovic Orban are dreptate cu privire la imaginea PNL si efectul "scandalului" mediatizat si amplificat de adversari.

Efectul negativ nu va fi doar asupra dlui Citu, ci si asupra partidelor care l-au sustinut ca premier, asupra intregii coalitii.

PNL e deja pe trend descendent lent, cotat acum in intentia de vot la 21-24%.

Singurii care in acest moment ies in castig din "porcaiala" din jurul a ce s-a intamplat acum 20 de ani pe o strada in USA sunt partidele de opozitie parlamentara, PSD si AUR.

PSD, partid social-liberal (catalogat fals drept "social-democrat" sau "socialist"), are un bazin electoral foarte mare si atacurile la premierul liberal ii permite sa "demonstreze" electoratului sau cat de "rau" e actualul guvern.
E cotat in intentia de vot cu 30-32%.

AUR, partid nationalist unionist si conservator (catalogat fals ca anti-UE, e asociat in PE cu miscarea conservatoare), are un bazin potential chiar mai mare decat al PSD arata anchete sociologice.
E cotat in intentia de vot cu peste 20%.

Faptul ca PSD si AUR pot obtine o majoritate confortabila in caz de anticipate face ca pana si USR+, miscare a stangii "progresiste" foarte critica cu PNL si premierul Citu, refuza sa iasa de la guvernare si se fereste de votul popular anticipat.
USR e cotat in intentia de vot cu 9%.
ok
revo [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 0:37
+12/12
Acum, le da si Orban cateva castane, lu Citu si lu Iohannis, e de inteles.

Dar unde este Raresica, de ce nu-si apara idolul si seful suprem?! E cumva la Kabul, agatat de roata avionului, luptand pentru propria supravietuire? A ramas fara grai? I s-a tocit limba de cat a lins cu ea? Nu-i merge internetul de n-a postat el nicio luare de pozitie pupincurista pana la Dumnezeu?

Dar madam de la munca si protectie sociala?

Dar aia 40 de sefi pnlisti care erau in barca lui Citu? Au parasit-o, ca sobolanii?

Ce noroc cu brambureala din Afganistan, a picat taman la tanc pentru Citu & Co.
Credeam și eu
Observatory [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 3:24
+4/4
ca i se rupe….
Cred ca a suferit mult ….
raresica
ras-putin [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 4:02
+5/5
si-a terminat fardurile si ultima comanda intirzie, ca sint probleme de livrare. dar a primit baterii noi pentru "microfon", are cu ce sa-si ocupe timpul deocamdata, se antreneaza pentru proxima conferinta de presa.
Alzheimer sau doar un biet mitoman?
Tulai doamne [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 6:47
+4/8
.. Citu nu-si mai aminteste ca a avut catuse in momentul arestarii, nu-si mai aminteste ce si cat a baut, era atat de turmentat incat a avut o totala rupere de film? Nu-si aminteste ca a imprumutat 7000 de verzi de la o banca americana, uitand s-o mai plateasca? Prea multe a uitat Premierul, oare mai exista cineva sa-l creada? Johannis il apara, doar domnia sa l-a numit pe Citu Prim Ministru. Am aflat aseara ca se pregateste si un al treilea dosar, Citu consumator de narcotice. Oare canabisul este de vina ca uita cele petrecute in trecut? Minunat, Romania are un Prim Ministru betivan, penal, trage teapa bancilor, un jonky? Johannis nu-l vrea pe Orban, ca Premier si ca Presedinte PNL, ar fi prea puternic pentru domnia sa. Citu un catelus, asculta la comenzile sale. Oare dupa cele aparute in presa, mai are Citu credibilitate in UE, pe parchetul international? Ce conteaza dle Johannis, nu-i asa?
Nu înțeleg
Shaolin [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 7:07
+2/4
de ce pui ghilimele.
Daca inca mai conduce PNL-ul
Gib [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 7:16
+5/11
atunci Orban trebuie ca imediat sa convoace organul de decizie al partidului si sa-i retraga urgent sprijinul politic acestui Rica Venturiano.
Sa vedem ce sustinatori mai poate avea acest Citu care nici cu dovezile pe masa nu este capabil sa-si recunoasca vina.
Ce blestem cade vesnic pe Romania cu asemenea oameni de nimic ajunsi sa conduca guverne (Tudose cel care a batjocorit premierul Japoniei, Dancila care ...nici nu merita sa vorbim despre ea si acum Citu, un borfas de duzina).
Ce repede uita dl.Orban?
bcorina [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 8:46
0/10
Cum Dl. Orban, ai uitat de accidentul de masina din 2007 cand ai accidentat o minora de 14 ani pe trecerea de pietoni si ai platit parintii ca sa minta ca fata a cazut pe gheata? Si uite asa scapa un fost ministru de acidentele provocate fara sa existe dosar penal.
Pacat ca nu le-ai facut in America.
Numai la noi in tara Hotul striga Hotul!
Nici unul nu aveti ce cauta in functii publice.Avem cea mai de joasa speta clasa politica.
Of inimioara
utilizator1 [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 9:13
+3/3
Inima nu fi de piatră
Lasă-ne sa mai tragem o țeapă
Da,
sorance2000 [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 9:21
+2/4
de parca tu ai fi vreun sfant. Zici politician, zici ipocrit.
la tot
codrean [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 10:48
+2/6
rahatul asta, comunicatul "Administratiei Prezidentiale" referitor la repatrierea romanilor aflati in Afganistan ca fiind ideea-initiativa lui Citu m-a umplut de scarba !
Alt mijloc, mai elegant !? de-a-i arata lui Citu ca-l sprijina n-a gasit Iohannis ?
Catu si Iohanis...
mike123 [utilizator], Marţi, 17 august 2021, 16:38
0/0
La temelia Guvernului care vinde si falimenteaza Romania!
comenteaza