1 € 1 USD 4,1999duminică 19 sep 2021
Versiune
Mobile
*Fabricile* de viruși din China lucrează
Rescator [utilizator], Miercuri, 21 iulie 2021, 18:45
+1/27
la foc continuu,iar Xi Jinping este fericit atunci când
află de la serviciile sale că noi milioane de oameni au fost infectați și sute de mii au decedat.
Gain of
gigilu [utilizator], Miercuri, 21 iulie 2021, 19:01
+7/37
function”-ul adica acumularea de noi capabilitati ca virusul sa devina extrem de periculos, in laborator- lui Fauci au facut coronavirusul molimei actuale ce e . Nu s-a gasit la ora actuala replica identica a virusului in lilieci. Nouazecisitz la suta dar nu perfect.Coronavirusii exista de cand haul si rasa umana ar fi fost exterminata daca eram asa vulnerabili la coroavirusi dupa “stiinta” cu care se lauda televizoarele noastre nonstop. Cum a supravietuit rasa umana cand stramosii nostri mancau carne cruda de animale salbatice si veneau in contact cu sangele lor? Lasati vrajelile. Diversiuni, doar doar se disipa problema si uitam de unde a plecat.
Niste rude ale pangolinilor, emigrate in UK....
Idiotul_fUtil [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 0:52
+2/12
Pana si pangolinii s-au saturat de Marele Pangolin..
In Europa
izimmer [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 1:19
-4/6
spre deosebire de Asia, singurii oameni care au contact direct cu liliecii sunt cercetatorii si nea Fane cand da peste unul prin podul blocului. Dar contactul este foarte scurt in general.

Din interes am citit studiul lor si specifica la sectiunea "Rezultate" ca prevenirea transmisiei SARS-CoV-2 de la om la liliecii cu potcoava este foarte imporanta pentru ca prezinta un risc semnificativ de mutatie. Vaccinarea in masa a populatiei va preveni acest lucru. O idee la care nu m-am gandit pana acum, gandeam transmisia ca fiind doar de la animal la om.
O poveste fara sfarsit
myrella [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 7:19
+8/10
Isteria Sars-Cov-2 continua. Nimeni nu renunta usor ori la mediatizare (doar s-a mancat bine aproape 2 ani de pe urma lui) ori la promovarea vaccinurilor in doze duble/triple/multiple.
The ,,NERVERending”...
periscop [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 8:54
+6/6
... Story
N-a zis nimeni ca dispar oamenii datorita Covid-19
Denulu [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 9:25
-4/10
Se speculeaza ca unul dintre coronavirusurile care dau acum o simpla raceala a cauzat si el o pandemie la vremea lui:

https://en.wikipedia.org/wiki/1889%E2%80%931890_pandemic

Iar "gain of function" se intampla tot timpul in natura, pentru ca virusurile evolueaza non-stop, nu asteapta cuminti pe raft sa vina cineva sa le modifice in laborator.

Faptul ca cel mai apropiat virus e numai 94% similar e tocmai un argument impotriva originii din laborator, pentru ca nu ia nimeni un virus de lilieci si face 1000 de modificari la nimereala (tot ARN-ul are 29.903 nucleotide, si diferentele sunt imprastiate pe toata lungimea) da' de iese un virus care are succes la oameni.
oh no
Point [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 9:29
+4/4
un alt vurus care face milioane de victime,ameninta iuropa si lumea intreaga.
oms recomanda carantina totala,big pharma lucreaza din greu la un nou vaccin, varianta 1000,pe care guvernel absolut independente,le vor face obligatorii
pt pulimea infricosata peste poate!
de la
martel55 [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 11:03
+4/4
poate sa fie un rezervor de mutatii pana la este pare o cale lunga care trece obligatoriu prin laborator
In mod normal e suficient pt ca fauci
asistat [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 11:12
+4/6
Sa fie arestat iar china sa plateasca despagubiri intregii omeniri! Da noi o tinem p’a noastra cu dezinformarea si vaccinu’…
Este adevarat
gigilu [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 18:36
+3/3
ca virusii sufera mutatii tot timpul in natura. Cazul gripei rusesti din 1890 pe care-l mentionezi tu poate fi raspunsul la obtinerea imunizarii de masa pentru ca, dupa ce CoV-OC43 a provocat la vremea respectiva peste un million de morti acum provoaca raceli banale, stranuturi, dureri de cap si nu moare nimeni.Atunci ,ca si acum cei mai afectati au fost batranii. Insa “gain-of-function” este un eufemism pentru cercetarea in biologie cu scopul de a mari virulenta si mortalitatea agentilor patogeni si a virusilor. Este o activitate finantata de guverne cu scopul de a “imbunatati” abilitatea virusilor si a agentilor patogeni de a infecta alte specii si de a mari impactul mortal ca agenti care sunt transmisi prin aer.Guvernele justifica aceasta activitate spunand ca e facuta in scopul gasirii de solutii de aparare impotriva agentilor biologici dar in fapt este doar un paravan pentru crearea armelor biologice.S-a dovedit ca experimentele GoF nu au prevenit vreo pandemie, nici n-au oferit informatii folositoare in privinta contramasurilor de prevenire si lupta impotriva lor. Oricum nu poti sa justifici moral aceste experimente cata vreme modificarea experimentala a patogenilor pune omenirea la risc.Alt exemplu: in 2011, 2 echipe de cercetatori au modificat virusul H5N1 al gripei aviare in asa fel incat sa poata trece de la pasari la mamifere si sa se transmita si intre mamifere. Ambele echipe au fost finantate de catre institutia unde e director Fauci. In cazul de fata au ajuns chinezii sa fie finantati de americani ca sa studieze cum sa modifice virusi pentru binele planetei?
N-a zis nimeni ca originea ar fi din laborator
bardiCristi [utilizator], Vineri, 23 iulie 2021, 1:38
-1/1
Iar logica ta are lacune. Tot ce se vehiculeaza in speta asta ar fi ca cercetatorii ce anterior au mintit ca ei nu recolteaza probe si nu lucreaza cu lilieci in laborator, au fost filmati tocmai facand asa. Nu e nevoie sa creezi/modifici unul in laborator ci culegi din natura, ca variante sunt in fiecare pestera, exact cum e si aceasta varianta. Si tocmai, logic, 94% similitudine ne spune ca e nevoie doar sa strangi suficiente exemplare de lilieci, sa vezi ce poarta si treaba merge brici. Scapatul din laborator e alta treaba si tine odata de certurile cu francezii ce au construit centrul de cercetare, chinezii motivand diferente culturale, si apoi cu diplomatii americani ce au vrut sa finanteze acel centru prin 2018 iar la o inspectie au constatat grave abateri de la procedurile de siguranta. Toate astea s-au intamplat inainte de izbucnirea pandemiei. Si tu te-ai gasit sa vorbesti de argumente...
comenteaza