1 € 1 USD 4,1823sâmbătă 24 iul 2021
Versiune
Mobile
Din cauza la scoli
Socrate2021 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 13:23
+4/30
Unde sunt aia care ziceau ca din cauza deschiderii scolilor vor creste iar cazurile? Care ziceau sa le tibem inchise la nesfarsit? De ce nu se mai anunta acum numarul de elevi infectati? Pentru ca e 0? Si asta nu e stire?
Unde sa fie?!
Ciprian1979c [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 14:05
+4/16
Aici, iti dau ''minusuri'' si se gandesc (si cred ca se si bucura la gandu'): ''lasa, ca vedeti voi la toamna, ca nu poate covidu' sa treaca fara vladut si andreea'' :))))
Hai cu minusuuu' si la mine!
Si inca ceva
Socrate2021 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 14:25
0/12
Astept stirea despre faptul ca Germania nu a aprobat vaccinarea copiilor , doar acelor cu comorbiditati. Se considera ca riscurile nu depasesc beneficiile. Gheorghita? Mihaila? Demisii? Presa…?
Invers
Socrate2021 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 15:23
0/6
Se considera ca riscurile depasesc beneficiile, si se tine de cont de faptul ca nu se cunosc efectele pe termen lung ale vacccinelor:)
https://www.google.ro/amp/s/www.capital.ro/specialistii-germani-nu-si-au-dat-acordul-pentru-vaccinarea-copiilor-peste-12-ani-lipsa-datelor-privind-efectele-pe-termen-lung.html/amp
"din cauza la scoli"...
HN_Cov_2 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 16:56
-3/9
Aualeoo... filozoful lui papuc.

Ti-am zis ca nu ti-ai ales bine nickname-ul.

Mai usor cu cucuta baiatule ca e mai letala decat COVID-ul.
Era la misto bossule
Socrate2021 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 17:56
0/6
Pe subiect ceva de spus?
Dar
Socrate2021 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 18:01
+2/6
Pe problema neaprobarii vaccinului pentru copii in Germania de catre specialistii nemti, ai ceva de spus? Sau despre faptul ca stirea nu exista in presa mainstream romaneasca?
Ia-te de continut, daca poti,
Ciprian1979c [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 18:01
+2/8
lasa forma, ca e un amarat de forum, nu Academia Romana ! Prespun ca esti unu' dintre cei care urlau pe 15 mai ca pana pe 10 iunie o sa vina sfarsitu' lumii ''din cauza la scoli'', evident!
Gogule ... te faci de ras complet.
HN_Cov_2 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 18:06
0/8
Tu stii sa citesti ???

Germania A APROBAT vaccinarea copiilor cu varsta de peste 12 ani. A oricarui copil.

Ne-recomandarea inca pentru vaccinarea copiilor vine in contextul in care in Germania din populatia eligibila aproximativ 55% au deja cel putin o doza. Vreo 37% au deja cel putin doua doze.

Nu esti in stare sa pui doua idei cap la cap coerent.

In conditiile in care Germania e deja hat departe cu imunizarea... evident ca pui aceasta problema. In ritmul asta e de asteptat ca imunizarea sa atinga 70% in cateva luni chiar si fara vaccinarea copiilor...

Capishi ? Analfabet functional. Citesti si nu pricepi ce citesti.
Mda
Socrate2021 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 19:07
0/8
Au aprobat, dar au recomandat sa nu. Si tot eu sunt analfabet.
Citeste-ti postul desteptule
HN_Cov_2 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 19:53
0/4
"Astept stirea despre faptul ca Germania nu a aprobat vaccinarea copiilor"

GERMANIA a aprobat. Asta era clarificarea si explicatia faptului ca nu pricepi ce citesti.

Cat despre faptul ca nu a fost recomandat, tu nu pricepi de ce nu a fost recomandat. Ti-am explicat , dar iti trece pe langa urechi.


In termeni pe care ii poti intelege, e ca si cand ai manacat doua ciocolate si te gandesti daca sa mai mananci jumatate. Recomandarea e sa nu. In afara de faptul ca te ingrasi ca porcul nu mai ai niciun beneficiu. Nu mai simti gustul, nu iti mai satisfaci pofta, nimic.

Cam la fel si cu Germania. Si-au vaccinat jumatate de populatie si vaccinarea in randul adultilor (ca in orice tara civilizata) merge bine. Deci... nu e necesara si recomandata vaccinarea copiilor. La nivelul lor de vaccinare iti permiti sa astepti si sa vezi cum merg lucrurile.

Dar analfabet cum esti, ai inteles ca gata... au nemtii ceva cu vaccinul. E o reactie fireasca data fiind situatia din Germania. Atat si nimic mai mult. Beneficiul este minim pentru nemti la nivel de natie daca mai adaugi 1-2 milioane de vaccinuri la copii. In rest, cine vrea sa-si vaccineze copii e liber sa o faca.


Acolo adultii sunt responsabili.

Tot gasiti voi gaura din dodoasca. Habar nu aveti ce cititi.
Am raspuns mai jos pe continut
HN_Cov_2 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 20:07
0/4
Stirea nu apare pentru ca stirea nu exista.

Germania a aprobat vaccinarea copiilor.

Comisia nu a recomandat "inca" vaccinarea copiilor din alte motive.

Mai jos ai explicatia. Lucrurile au fost clar explicate de catre comisie, dar voi alegeti sa pricepeti ce vreti voi pentru ca atat va duce mintea.
Nu dragule
HN_Cov_2 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 20:14
0/6
Am spus-o in septembrie anul trecut si in februarie anul asta. Cifrele impuneau o decizie drastica ce nu a fost luata din cauza de capital politic.

Pana n-au inceput sa faca ambulantele cozi in parcarile spitalelor nu s-au lasat.

In mai cifrele nu mai impuneau aceasta decizie si nimeni nu a mai urlat...

Se cheama ratiune si analiza. Nu exista "inchiderea scolilor" ca principiu. Daca situatia o impune, inchizi, daca nu, nu. E simplu.. Alegi raul cel mai mic. Dar cand ai un idiot de la PSD in fruntea educatiei... astea sunt rezultatele.
Scrie negru pe alb
Socrate2021 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 20:51
0/6
Ca nu vaccineaza copiii pentru ca nu se chnosc efectele pe termen lung. Unde scrie ca nu ii vaccineaza ca au vaccinat o proportie mare de adulti? Asta e de din capu tau. Si ce ii da dreptul lui catu sau gheorghita sa riste viata unor copii ca nu se vaccineaza batranii?
Nu penetreaza
HN_Cov_2 [utilizator], Sâmbătă, 12 iunie 2021, 12:04
0/0
Ma intorc dupa 24 de ore cu speranta ca poate, poate... resuste vre-un mesaj sa penetreze scoarta si sa iti aprinda 2-3 neuroni.

Daca da-i un google search simplu vei vedea ca Germania a folosit deja vreo 60 milioane de doze. 25% sunt complet vaccinati si vreo 25% sunt doar cu o doza, dar este evident de presupus ca in urmatoarea luna si ceva vor fi vaccinati cu doua doze cel putin 50% (si cu o doza vor trece bine de tot de 50%).


Acest procent este atat de mare si trendul vaccinarii adultilor in Germania este satisfactor incat este de presupus, pentru ca asa se face o analiza, ca vor atinge imunitatea de turma fara sa fie nevoie de vaccinarea copiilor.

Referitor la Romania, se afla in aceeasi situatie ca si Germania. A fost aprobata vaccinarea copiilor de peste 12 ani, dar nu cred ca a recomandat Catu sau Arafat vaccinarea.


In ce priveste oportunitatea vaccinarii, trebuie sa intelegi ca fiecare situatie se analizeaza punctual.

Daca eu traiesc in Germania unde mananc rosii din gradina si lapte de la vacuta mov, va iesi comisia medicala sa recomande renuntarea la chipsurile cu arome si shaorma cu de toate, pentru ca exista riscurile urmatoare: obezitate, infarct, probleme vasculare etc.

Daca traiesc in Africa si mor de inanitie, nu voi sta cu 10 pungi de chipuri in camara pentru ca vezi tu, comisia din Germania a zis ca s-ar putea sa fac infarct.

Deci fiecare caz se analizeaza punctual.

Daca numarul de cazuri este in scadere, prognoza pentru imunitatea de turma este favorabila, imi mor 1-2 persoane pe zi si acelea cu co-morbiditati, bveneficiul obtinut prin vaccinarea copiilor intre 12 si 16 ani tinde catre 0.

Daca beneficiul tinde catre zero, atunci riscurile, oricat de mici ar fi, nu se justifica.

Comisia medicala din Germania a explicat decizia prin calculul beneficii vs. riscuri. Asta nu pricepi tu. Dar e vorba strict de situatia de acolo.
Iliescu
Socrate2021 [utilizator], Sâmbătă, 12 iunie 2021, 15:33
0/0
Te invarti pe langa subiect ca iliescu. Vorbesti de neuroni: la “daca da-i un google search simplu” m’am oprit din citit. E pierdere de timp sa citesti parerile cuiva care nu e capabil sa stapaneasca o chestie atat de elementara cum e ortografia.
comenteaza