1 € 1 USD 4,1823sâmbătă 24 iul 2021
Versiune
Mobile
Mizerie in trenul inaugural
arcolab [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 10:16
+8/12
Ma aflu chiar in trenul inaugural - Directorul CFR Calatori se afla de asemenea in tren impreuna cu 40-50 de ziaristi. Este un vagon rezervat (este foarte nou vagonul - nu am mai vazut in circulatie la CFR astfel de vagoane) doar pentru Director si ziaristi
Ce nu se spune este ca acceasta este o campanie de PR deoarece ma aflu in vagonul de clasa 1 (asta este vagonul la care am cumparat bilet) dar de fapt este mai mizerabil si mai vechi decat vagonulde la clasa a 2-a. Geamul este crapat, un neon sta sa cada, nu mai exista ciocanele de spart geamul in caz de pericol iar prizele au inceput sa functioneze doar dupa un pic de insistente la seful de tren.
Conditii mizerabile care vor fi prezentate ca exceptionale.
incredibil!
Moi1 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 11:29
+4/4
Satu Mare Mangalia 19ore!!! In secolul 21!! Deci oamenii aia trebuie sa planuie 2 zile din concediu sa stea pe drum. Fantastic!
Google maps zice ca faci 11 ore cu masina de la Satu Mare la Mangalia (-8h fata de tren) sau doar 8 h pana in Croatia la plaja (pt ca autostrada).
.
Annona [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 15:22
0/0
Baieti, mai rasfirati, mai rasfirati.
Trei articole azi despre CFR? :)))
Si nu scriem si noi ca sunt advertoriale?

Of, saracii. Mi-e si mila.
Ei au facut ce le-a stat in puteri sa isi creasca vanzarile, au taiat aerul conditionat, au intensificat putoarea din baie, au plasat gandaci in unele trenuri, au trimis fumatori sa stea sa fumeze intre statii... Geamuri slinoase, personal prost gramada... si tot nimic.
Vorba altui banc din era comunista: dar cu cianura? cu cianura ati incercat?
comenteaza