1 € 1 USD 4,0459duminică 13 iun 2021
Versiune
Mobile
Hm
imi_pasa_de_romania [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 22:23
+7/11
Oare si el indemna oamenii sa voteze pentru familia traditionala? Ca stiu ca politicienilor le place sa ne tina morala despre ce inseamna familie si sa nu ne pierdem sau sa ne uitam traditiile.

Si ce-i drept incep sa vad multe lucruri in comun la ei.
Si restul?
moima [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 22:38
+4/6
Restul victimelor complicitatii politiei si sri-ului cu infractorii unde sunt?

Aflam din cand in cand din gura infractorilor ca securistii si politistii iau spaga.

Cand aflam si care sunt consecintele? De ce nu se duc la puscarie? de ce ne jefuiesc in continuare si stau pe pensii ca niste porci?
Sper
Luk [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 23:05
+10/10
Sper sa ia mult cu executare. Stiu restul puscariasilor ce sa faca cu ei.
ce tara...ce oameni...
Coco Whistle [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 2:10
+4/4
acum inteleg de ce avem canal....
PEDOFIL, mai rau decat a fi violator
Coresponedntu [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 8:05
+5/5
Probabil sustinator al familiei traditionale. O DIHANIE cu figura de mitocan, cu ceafa groasa si fata tampa inexpresiva. Doar daca il vezi iti poti da seama prin ce dureri a trecut sarmana copila in mainile dihaniei. Si putem pune pariu ca biroul de la primarie e plin de icoane din moment ce pedofilul e cotizant de frunte la sarlatani. Numai sarlatanii si faniii lor se dau in vant dupa minori, dupa suflete tinere, neprihanite, a se vedea cazul popii Pomohaci, popa din Videle arestat anul acesta prins cu un baietel si multi altii. Doar in anul 2021 au fost prinsi in Romania cu copii cel putin trei popi. Si cand te gandesti ca jegurile umane tuna si fulgera impotriva homosexualilor, care pana la urma, desi nu e normal, e problema lor ce fac si pe cine iubesc atata timp cat sunt persoane majore si au discernamant. Un simplu search pe google cu numele dihaniei pedofile din Stefanesti si apare in poze cu bisericile care le-a finantat. Dihania ar trebui castrata chimic si dupa aceea azvarlita in puscarie.
pedofil dihania,
Coresponedntu [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 8:08
+3/3
tipic sustinator al sarlatanilor, Apare in poze la un search pe google cu bisericile construite din impozitele platite de sarmani.
pedofilii sunt specialitatea lor, va purta fustita
Coresponedntu [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 8:18
+2/2
si tocuri in puscarie. Sunt curios daca nu a participat si vreun sarlatan de popa la urgiile cu saraca copila care a incaput pe mainile dihaniei. Gen Pomohaci, popa din Videle prins anul acesta in momentul in care s-a dat la un copilas, Astora le plac sufletele neprihanite, sunt zeci de cazuri in biserica. De altfel dihania de primar din Stefanesti e mare sponsor al sarlatanilor. Ar trebui castrat chimic inainte de a-l arumca in beci.
comenteaza