1 € 1 USD 4,1823sâmbătă 24 iul 2021
Versiune
Mobile

consecinta directa a socialismului lui Biden
Crup [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 11:54
+5/31
Una din masurile populiste dragi lui Biden si democratilor este impartirea de mii de dolari cetatenilor care au probleme financiare.
Ca rezultat direct, o groaza de iepurasi necalificati sau slab calificati nu mai vor la munca, ca le da guvernul socialist bani s-o frece cu talent acasa.
Stiu ca pana si presa si persoanele de stanga din State, alea care mai au cat de cat un pic de bun simt, s-au declarat ingrijorate de politica asta a banutului cazut din cer, fara sa faci nimic.
Politica atat de celebra (si iubita) in Europa a "dreptului" sacru de a fi un parazit social, intretinut de altii. Impartirea societatii intre "smecheri" care iau banutul fara sa faca nimic si "fraieri" care muncesc ca nebunii, sa poata plati taxe din care sa fie intretinuti "smecherii". Sau, pe scurt, socialism.
Hey, Romanians,
John M. [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 11:58
-8/16
If you have skills and guts, now It's the time to pay a visit to "the land of the free and the home of the brave"...An IT diploma is as good as gold nowadays. But if you only know how to wash cars, you'd better stay. Cars are washed automatically in the US.
Exact ce se intampla sub PSD/PNL
emil bobu [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 12:23
+5/15
Cand e PSD/PNL la putere, sunt multi paraziti numiti bugetari de lux, care toaca banii produsi de altii.

Ai descris PSDistii si PNListii perfect, niste paraziti sociali.

Iar eu sunt dintre fraierii care muncesc ca nebunii sa-i intretina pe cei ca tine si partidul tau, fie ca e PSD, fie ca e PNL.
Stimulus
Anjo [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 12:28
+3/11
Realizezi ca primele 3 etape ale CARES Act au fost semnate de Trump? Si sunt informatii publice care iti iau doar cateva minute de cautare pe net. Acum, Biden semneaza etapa IV a acestui act legislativ.
Greaua mostenire
Setalcott [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 14:24
+3/9
Si vaccinul covid s-a făcut sub Trump, dar l-au anunțat la o zi după ce l-au înscăunat pe Biden. Așa e politica și mass media.
Pa bune socialism?
AeroNija [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 16:41
+1/5
Tot ii dai cu socialismu si cu Biden & dem. Nu are importanta cine a dat banii. A fost si este inca disperare mare aici, ce ai fi vrut sa iasa lumea in strada cu puscoacele sa caute bani ca sa poata trai. Problema este ca odata cu incercarea de revenire la normal si bineinteles cu inflatia normala de dupa dat bani, patronasii mai mari si mai mici trebuie sa nu mai fie asa greedy si sa ridice salariile ca sa se simta si amarasteanu american un pic mai bine. Smecherii au tras de el la maxim cu crizele din ultimul deceniu.
Normal ....
danmarian [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 17:10
-2/6
Daca saptamanal puturosii primesc cecuri de mii de dolari - de ce dreaq ar mai lucra ? Cretinism LEFT PROGRESSIVE - si pungasia democrata in plina floare ! Vor urma probleme economice mari in USA in aceasta guvernare imbecila !
comenteaza