1 € 1 USD 4,0467duminică 13 iun 2021
Versiune
Mobile
Trebuie mobilizat tot personalul medical.
asavreau [utilizator], Vineri, 23 aprilie 2021, 8:48
0/2
Altfel nu vom scăpa de COVID. Mulți specialiști nu sunt antrenați în campania de vaccinare și de măsuri împotriva COVID, cu toate că ,sa văzut, COVID implică o acțiune multidisciplinară prin efectele diverse ale infecției. Nu compari cunoștințele unui paramedic care sunt acum baza intervențiilor și tratamentelor, cu un medic, chiar și stagiar, în aplicare tratamentului corect fiecărui caz. În tratamentul împotriva COVID nu sunt două cazuri la fel.
Gherghita tu nu esti zdravan la cap
gogu70 [utilizator], Vineri, 23 aprilie 2021, 9:44
+2/6
Populatia nu mai doreste AZ si J&J, si tu o tii pe a ta

Cum vrei tu sa inspiri incredere sa se vaccineze lumea?
O sa ramai cu vaccinurile
Ghorghita, iar veniti cu petarde ?
Zero_Kelvin [utilizator], Vineri, 23 aprilie 2021, 21:11
0/0
Sa-mi raspunzi, desteptule, la urmatoarele intrebari:
1. De unde o sa le dai tuturor medicilor de familie chituri de prim ajutor in caz de soc anafilactic ?
2. La distantele dintre localitati si primul spital care poate sa trateze un caz critic aparut imediat dupa vaccin te-ai gandit?
3. Ai studiat disponibilitatea ambulantelor care sa preia un vaccinat in caz de efect advers major si a locurilor in spitale?
Sa nu o dai cu statistica ca nu tine !
Viata omului nu este o statistica atunci cand acesta alege cu buna credinta sa se vaccineze, tocmai ca sa se protejeze de o complicatie fatala, si TU, prin lipsa mijloacelor de prim ajutor in cazul unei complicatii post vaccinare, il duci la moarte!
Am mai spus-o: cine vrea sa se vaccineze se vaccineaza si la 100 km de casa. Lasati gargara, nu puteti CONSTRANGE pe nimeni sa se vaccineze. Prevad procese grele pe drepturile omului...
comenteaza