1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021
Versiune
Mobile
Un test de depistare risc este simplu.
asavreau [utilizator], Joi, 8 aprilie 2021, 8:54
-1/3
Din păcate în media, prioritate au avut articolele antivaccin și antiAZ, contrar părerii specialiștilor. Presiuni pentru introducerea în piață a unui anumit vaccin au făcut ca efectele vaccinurilor să nu fie discutate și apreciate de specialiști, ci de fani ai unuia ori altuia dintre vaccinuri. La pandemia COVID orice vaccin este bun și este corect ca cel care face un anumit vaccin să știe ce reacții adverse poate avea și cum să le rezolve. Au făcut jurnaliștii așa ceva? Nu. Jurnaliștii au făcut parte dintr-o tabără ,ori alta și au participat la războiul galeriilor în dauna cititorilor. Păcat de războiul inutil și neomenos purtat în media .
Deci care e testul ala simplu?
Martinezu [utilizator], Joi, 8 aprilie 2021, 10:25
0/0
te ai luat cu vorba si ai uitat sa il precizezi. Si medici din intreaga lume il asteapta. Care e?
Nu e test, e simptom
bardiCristi [utilizator], Vineri, 9 aprilie 2021, 2:30
0/0
Cand am luat vaccinul am avut o febra usoara, 38*C, dureri de cap si oboseala... o zi, a doua s-a lasat, a treia am mai ramas doar cu durere locala, in rest nimic. Si presupun ca asa e la multi tineri. Vecinii mai in varsta au sta bine mersi 4-5 zile cu reactii severe.

Simptomul de tromboza se face dupa 4-5 zile cu dureri de cap tot mai puternice pt. ca procesul implica un raspuns imunitar, in cazul asta generat de vaccin ce produce celule T. Pana nu se produc acele celule T, nu e nimic. Odata produse ele confunda trombocitele, utile la coagulare in caz de sangerare, cu invadatori. Se lipesc intre ei si se tot lipesc pana la formarea de cheaguri. In aceste cazuri chiar e vorba de sistem imunitar ce nu raspunde corect la amenintari. Deci cazuri rare sau foarte rare in functie de locatie. In occident bolile automunitere, in care raspunsul imunitar nu e corespunzator sunt mult mai prevalente decat in alte zone ale lumii. Acelasi raspuns imunitar fata de trombocite se intampla la persoanele cu probleme si in cazul bolii COVID, chiar si fara vaccin. Sau in cazuri de gripa, documentate.

Din statistici, cazurile de 1< la 10.000 sunt cazuri considerate rare. La ~80 de cazuri pe 30.000.000, sunt 1< la 370.000. La 19 decese sunt 1< la 1.500.000 de cazuri.

O alta problema la noi, doar de la inceputul anului au murit peste 9000 de oameni si pe masura ce ATIurile vor fi pline, tot mai multi vor muri. Plus ca presa romana e oarba la efectele grave pe care le are COVID la 10% din vindecati, multi tineri raman cu sechele pe viata. Aici, nimeni nu spune nimic. 10% din 1 milion, acum. Dupa vara vor fi usor 2 milioane de infectati.
comenteaza