1 € 1 USD 4,2570miercuri 20 oct 2021
Versiune
Mobile
Matinal
cumgranosalis [anonim], Duminică, 21 martie 2021, 9:36
-1/17
Mi-a plăcut mult și acest "fresh-de-dimineată" al dlui Istodor! Pertinent. Binevenit. Efect mișto, de roller coaster, pentru mințile adormite.
....
POMPIERUL [utilizator], Duminică, 21 martie 2021, 10:55
+2/18
Ghiveci
Ignoranța ca virtute.
coco04 [utilizator], Duminică, 21 martie 2021, 15:30
+5/5
Nimeni nu pretinde că trebuie să fii Elon Musk.Totusi să ajungi intr-un an de pe locul 32 pe locul 1 in lume privind bogăția nu e ceva neglijabil. Astfel că lumea e curioasă la ceea ce are de spus Elon Musk. Elon Musk a pus o intrebare fundamentală: .-Suntem noi oamenii mai destepti decât dinozaurii? Am avea o altă soartă dacă ar veni un meteorit similar? Cât despre masinile electrice ce să mai vorbim? Practic Musk a obligat toată industria auto să se reinventeze ca să supravietuiască. A inventat racheta reutilizabilă ceea ce a redus enorm costurile.In curând vor apărea masinile care se conduc singure. Nu numai că Musk face lucruri noi dar ii impinge si pe alții să facă.
Autorul
utilizator1 [utilizator], Duminică, 21 martie 2021, 18:49
-1/5
Este un geniu
dezamagitor, daca e sa fiu amabil
Alex Hotnews [utilizator], Duminică, 21 martie 2021, 22:22
+4/4
Daca e sa fiu mai putin amabil, adica onest, aceasta interventie a domnului este submediocra. Un limbaj absolut execrabil, al unui om ce in mod trist este nu doar depasit de stiinta si tehnologie, de comunicarea si abilitatea celor mai tineri de a inova, ci in special de lipsa de cunostinte si de profunzime.

Incepand cu anii '60 in Romania se publica celebra revista periodica "Stiinta si Tehnica" (un titlu de altfel excelent de potrivit) unde inovatiile din stiinta si cercetare curgeau in exact acelasi ritm si fanfara. SIngura diferenta e ca pe acea vreme trebuia sa depui efort activ ca sa fii expus la acele inovatii si stiri (sa te abonezi, sa fii cu adevarat interesat, sa platesti, etc), pe cand acum esti invadat de ele fie ca vrei fie ca nu vrei.

Raportat la nivelul populatiei globale si activitatii industriale, stiinta si tehnologia a avut mai mereu acelasi ritm de inovatie, lasand in urma pe cei mai putin apti.

Din fericire, abilitatea varfurilor, adica oamenilor capabil a crescut, si ei s-au inmultit, ca dovada fiind stiinta si tehnologia contemporana - de la a controla atomi si electroni, la masini inteligente pe care studenti de liceu le pot dezvolta.

Din pacate, comunicarea a explodat in ambele sensuri - si din partea stiintei catre populatie, si din partea populatiei catre populatie, si iata ca vedem cum unii ca domnul Istodor isi etaleaza invidia, inabilitiatea, dispretul, printr-un limbaj de tiganime pe primele pagini ale unui ziar national.

Rusine Hotnews pentru publicarea unui limbaj ce nu ar trebui sa existe nici pe maidan.
dezamagitor, daca e sa fiu amabil (contd)
Alex Hotnews [utilizator], Duminică, 21 martie 2021, 22:24
+3/3
Typo: anii 1950 (de fapt primul an sub numele de "Stiinta si Tehnica" a fost 1949, iar istoria revistei fiind mult mai veche, dinainte de 1900, cu acelasi tip de continut dar sub alte nume)
Prost Gust!
Lucky1 [anonim], Luni, 22 martie 2021, 1:44
+3/3
Tot articolul imi pare de cel mai prost gust.
Nu inteleg ce se spune, ce se doreste sa se spuna si ce se doreste a fi inteles.
Poate data viitoare...
Mda
gamma [anonim], Luni, 22 martie 2021, 9:15
+2/2
E ciudat . Intr-o lume bombardata de cercetari fara finalitate practica dar popularizate cu titluri socante Musk este un inginer care ofera si ceva finalitate practica pe langa PR -ul bombastic specific vremurilor si totusi tocmai el este luat la vizor de autor .
Personal sunt mai incantat de visele nebuloase
asociate cu o colonie martiana decat cu certitudinea de a avea peste 10 ani posibilitatea sa cumpar un mobil de 3000 euro cu 9 camere si 1 tazer .
Adevărat,
Namaste [utilizator], Miercuri, 14 aprilie 2021, 15:39
0/0
păcat de ochii noștri...
comenteaza