1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021
Versiune
Mobile
Sondaj Reuters/Ipsos
animatron [utilizator], Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, 9:56
+1/5
Vesti nu prea bune pentru oligarhia care controleaza acum America.

Sondajele Ipsos sunt traditional foarte slabe pentru presedintele Trump. Acesta nu face exceptie, dar este mult mai bun pentru republican decat spera stanga.

Doar 51% dintre americani considera ca Trump trebuie condamnat de Senat.

Doar 55% dintre electori considera ca Trump nu ar trebui sa mai candideze la presedintie.

Sunt cifre "standard" pentru sondajele anti-Trump, e aceeasi marja de 50-55% din primavara lui 2020 pana acum.

Faptul ca America e atat de divizata chiar si dupa o intensa campanie contra presedintelui republican are doua consecinte.

Trump este inca foarte sustinut de electoratul republican.

Orice parlamentar republican care voteaza acum contra presedintelui de dreapta isi va incheia cariera politica fiind eliminat la urmatoarele alegeri primare organizate pentru 2022.

Stanga se teme de Trump si vrea cu orice chip sa-l impiedice sa mai castige Casa Alba.
Dupa asaltul Capitoliului situatia lui Trump
Dilematic [utilizator], Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, 12:01
+1/1
in Congres s-a inversat complet.
A fost lepadat de toti republicanii si de catre opinia publica, intoarsa complet impotriva lui, pentru ca un lucru nu poti sa faci in America: poti ataca pe oricine, dar nu simbolurile nationale
Constient de acest lucru, Trump s-a speriat, a dat a doua zi comunicatele prin care s-a dezis de toti cei care au intrat in Capitoliu, dar era tarziu.
Trump a pierdut totul, pe ultima suta de metri.
Acum va pierde si in Senat, unde nu-l vor sustine nici senatorii republicani.
Situatia in Senat
animatron [utilizator], Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, 14:01
-1/3
Potrivit sondajelor facute de adversarii lui Trump acesta este in continuare foarte sustinut de electoratul republican, astea sunt cifre, nu speculatii (vezi sondaj Reuters/Ipsos).

A ne limita doar la propaganda prosteasca fara argument factual nu ajuta pe nimeni, e discurs in gol, fara efect, ca nu convinge pe nimeni, e satula lumea de manipulare mediatica si informationala.

Nu a fost nici un "asalt" asupra Capitoliului pana nu decide Justitia ca a fost, restul e terminologie de politruci si slugile lor din mass media.

Oameni care intra fara drept cu steaguri si fac selfie in Congres nu pot fi acuzati de "terorism" nici macar in Rusia putinista, poate in China comunista (modelul stangii).

In afara de cei cativa arhicunoscuti RINO (republican in nale only) ca Romney si vreo doua senatoare, nu prea sunt partizani ai suicidului politic pe dreapta republicana.

Nici unul dintre cei care vor vota anti-Trump (mai putin Romney care are electorat captiv la mormoni, religia lui) nu mai prinde inca un mandat, vor fi eliminati peste doar 1 an in alegerile primare republicane.

Toti sunt constienti ca Trump e cel care a adus 11 milioane electori noi partidului, din cei care erau abstentionisti sau nu votau dreapta.

Nu exista concurent serios pe dreapta in afara de Trump de aceea stanga vrea sa-l elimine (ca nu are candidat si in 2024 nu va mai fi cu "fraude in plic").

O mica parte din partidul republican e nomenklaturist si abonat la sinecuri primite chiar si de la stanga aflata la guvernare, partea aia (care conduce partidul in Georgia, de ex, unde a si pierdut stupid inca o data) e interesata si ea sa-l blocheze pe Trump dar e ultraminoritara si la Camera (10 deputati) si la Senat (3-4 senatori).

Trebuie 17 senatori republicani pt ca Trump sa fie condamnat si declarat "ineligibil", deocamdata e imposibil de atins cifra.

Democratii vor mai mult timp si ei pentru a corupe eventual mai multi senatori de dreapta, totul e amanat pana peste 2-3 saptamani.
Cateva precizari
Joseph18 [utilizator], Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, 18:40
-1/1
Cu toate ca sunt de accord cu Dv, simt nevoia sa fac cateva precizari:

1 – In noua ERA [care s-a deschis dupa Alegerile din Noiembrie] NU mai poate fi semnificativ ca Pres. Trump a adus 11 milioane de electori noi, deoarece voturile lor pot fi anulate printr-un simplu ‘Enter’….

2 – Afirmatia optimista pe care Dv. o faceti, si anume: “…in 2024 nu va mai fi cu fraude in plic”, cred ca NU ii va determina pe cei de la ‘Dominion Voting Mashines’ sa-si schimbe programele, sau sa-si caute un alt job...

3 – Spectacolul foarte trist care s-a desfasurat la Capitoliu a fost ceva de genul ‘copy-past’ [total nereusit!] dupa unele precedente Istorice, precum cele din Rusia [comunista] si Germania [perioada nazista] asta in prima jumatate a Sec al-XX-lea.

4 – Si apropo de Rusia, este bine sa ne amintim de modul in care a inceput ERA Comunista, asta facandu-se si prin Executarea celor care ‘deranjau Marea Resetare’ din acele Timpuri…

“…Țarul și familia sa au fost împușcați în subsolul Casei Ipatiev în noaptea de 16 iulie spre 17 iulie 1918.”

https://ro.wikipedia.org/wiki/Nicolae_al_II-lea_al_Rusiei

Au trecut 103 ani de atunci, ceea ce in Istorie nu este prea mult…!
democratii
hanu [utilizator], Duminică, 24 ianuarie 2021, 1:11
+1/1
ignora deliberat jumatatea de america interesata de second amendment. O fac pe riscul lor.
comenteaza