1 € 1 USD 4,1999duminică 19 sep 2021
Versiune
Mobile
Iar minciuni?!
un_moftangiu [utilizator], Duminică, 1 noiembrie 2020, 11:22
+1/5
Spuneti mai bine ca habar nu aveti cum sa faceti alegerile in timp de restrictii. Ca PSD-ul chiar daca sta pe tusa creste incet incet si va fi beneficiarul amanarii alegerilor. Ca nu ati avut cohones sa faceti anticipate in primavara la 1000 de cazuri si faceti acum pe gloriosii la 6000 de cazuri. Ca habar nu aveti ce sa le spuneti medicilor care cauta in zadar unde sa-si trimita pacientii. Ca sunteti blindati in ministerul sanatatii cu secretari de stat pe post de top-model si competente zero in situatia de fata. Dragilor: pe blegeala voastra veti pierde - nu cautati motive in alte tabere.
Cea mai buna minciuna este adevarul !
Radu I [utilizator], Duminică, 1 noiembrie 2020, 12:01
+3/3
Cui ajuta cosmetizarea situatiei din Romania si comparatiile total anacronice cu statele din Europa, cand la noi numarul testarilor este mult mai mic ? Cand situatia din spitalele romanesti este dezastuoasa , tu vii si te ascunzi dupa niste rezultate false, incerci sa duci in eroare populatia ca totul este sub control ? La ce ajuta aceasta atitudine fals optimista ? Iesiti din politica minciunii ca va autoerodati situatia politica si alegerile sunt aproape.
Ba popor!
Gigi Kent [utilizator], Duminică, 1 noiembrie 2020, 12:31
+2/6
Sa va intre in cap! Pana pe 7 Decembrie nu se poate iar stare de urgenta. Ca sunt alegerile. Ce dracu? Daca (prin minune) scade numarul de infectari pana pe 7 Decembrie nu va mai trebui stare de urgenta. Daca situatia ramane la fel sau escaladeaza atunci "cu placere" dar numai si numai dupa 7 Decembrie. Ce e asa greu de inteles? La fel si cu maririle de taxe. Sigur pana pe 7 Decembrie nu creste nici o taxa.
comenteaza