1 € 1 USD 4,1768sâmbătă 31 oct 2020
Versiune
Mobile
Pai daca l-au vandut pe Suarez...
pinguinu [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 11:14
+1/1
Cu cine sa mai dea gol Barcelona, daca nu mai au atacant de careu? L-au vandut pe singurul atacant de careu care il aveau, Luis Suarez... si ala da goluri pe banda rulanta la Atletico Madrid, meci de meci.... chiar nu inteleg tactica introdusa de noul antrenor... de parca atacantii de careu sunt de vina ptr infrangerea usturatoare cu 8-2 din Liga Campionilor cu Bayern Munchen... De vina sunt aparatorii, fundasii de pe teren, aia au sarcina sa apere careul.

Si la jocul asta cica Messi era varf de atac pe foaia de joc... si in teren el era mai mult fundas lateral, aparator pe benzi...

Se va alege praful de Barcelona in perioada urmatoare, o sa vedeti.

Messi va pleca la anul, o sa ramana numai jucatori nou-veniti care nu sunt obisnuiti cu jocul Barcelonei si va dura ceva timp (2-3 sezoane) pana se adapteaza (asta daca vor reusi sa fie pastrati atata timp).
Pai daca ...
gillda_47 [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 15:07
0/0
Subscriu! Barcelona e in corzi!! Cu acelasi presedinte, cu acesti jucatori, unii noi de 16 - 18ani, care nu sunt NEYMAR, cu noul antrenor care pare sa fie autist la problemele echipei (psihicul lucatorilor e la pamant),
cu echipele vechi si noi, care s-au intarit intre timp , Barcelona se indreapta spre o prezenta cenusie, mediocra in campionat! In aceste conditii nu-l vad pe Koeman antrenand "la nesfarsit" pe Barcelona!!!
comenteaza