1 € 1 USD 4,1525sâmbătă 31 oct 2020
Versiune
Mobile
Din 1990 - ytd
un domn [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 8:49
+16/26
Acest Subiect arata cum FSN si actualul P$D au Lucrat Din Plin la Subrezirea Sigurantei Nationale
Puzzle
POMPIERUL [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 11:07
-3/11
Si uite asa prinde contur. Un "dependent"(SNN) cu parinti denaturati si debili (RO), aproape de faliment, dar mandri de odrasla lor, e usor sa-i pacalesti cu o finantare printr-un acord secret promitindu-le lapte si miere. Bechtel fratiorul cel mare, v-a fi invidios pe 'nenascutul' dar ce conteaza ca doar pana la pamblici si sampanie vor fi unele buzunare pline de $$$$$ fara numar.
interlopii PSDUDMRALDEPNL au lucrat serios
hopsinoi [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 11:08
+5/9
sa distruga sau sa vanda industria strategica a Romaniei. SRI ce a facut, are vreo strategie de tara sau doar pensii speciale la 49 de ani?
ecologistii
codrean [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 11:10
+5/9
astia - de bulevard, "de caviar" - ar vrea sa ne mutam cu totii in padure!? Nu se mai poate in Europa si in lumea moderna ! Protejarea naturii trebuie sa ne preocupe dar sa nu devina o obsesie, o frana in dezvoltare !
Pe de alta parte : calea buna e cea de mijloc. Pentru a o stabili este nevoie de repere, santul din stanga si din dreapta; astea trebuie marcate, evident, libertatea de expresie trebuie respectata. Doar ca nu-i bine sa ne luam dupa toti obsedatii... Sa-i lasam sa vorbeasca dar sa nu le dam prea mare importanta. Aici intervine rolul presei care nu e corect sa prezinte anumite opinii drept majoritate. si al politicienilor, sa nu cada intr-un populism ieftin !
lasa,lasa....
muscha mbanana [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 12:55
-2/6
vine "partenerul strategic" si ne lasa asa cum ne-a facut mamele , dupa ce ne ia si bruma de malai (10 Miliarde ) pe sosele si rachete . de parca ne-ar ataca cineva ! asa ne trebuie !
cu totii...
muscha mbanana [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 13:09
-2/4
toti sunt niste shulfe si niste talere cu doua fete , niste sinistrii care se inghesuie prin ministere , sub conducerea lui ALL KOLLYC , jefuind biata Romanie de absolut tot ce mai are ! nu exista politician bun i politician rau , toti sunt niste hiene ,puse pe capatuiala , stiu ca altadata nu or sa mai aiba ocazia . cum se vad instalati acolo , uita ca sunt servitorii si angajatii nostri, noi ii platim gras si ei ne fac prosti si inapoiati mintal , asculta-i cand nu te observa , te crucesti !
CARE "importanta"?
Codruta N [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 21:49
0/2
CE "importantza" sa aiba CNU, in afara de aia ca ofera sinecuri, salarii grase si posibilitati de a fura din programele de "reabilitare a zonelor miniere si blabla"? Romania NU mai are uraniu exploatabil, ce a fost s-a distrus iremediabil!
Pun pariu ca astia de la SNN, daca au minte (si cred ca au, macar o parte dintre ei) cumpara Feldioara pentru ca sa proceseze acolo U IMPORTAT sub forma de concentrat! Si sa mai mentina niste sinecuri caldutze! :P
Grinties? TZEAPA! Vor avea vreo 5 ani (pana cand se face "pregatirea exploatarii") de unde sa fure si sa ia salarii imense, apoi or sa "constate" ca nu era un zacamant economic dar nici usturoi nu vor fi mancat nici gura nu o sa le miroasa, CE? e vina lor ca a dreacu' de Natura n-a pus acolo Uraniu cat reiese din calcului de rezerve?! In mod normal, aceia care au acordat ajutorul din 2016 (si care STIAU - daca n-or fi fost oligofreni - ca CNU e un fel de "bunica moarta expusa in geam") ar trebui inchisi pentru "subminarea economiei nationale - da' ai vazut vreunu' tras la raspundere? CANCI! :P
Intre timp, SeReI se face ca ploua! >
comenteaza