1 € 1 USD 4,1874sâmbătă 26 sep 2020
Versiune
Mobile
Felicitari
alunescu [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 12:44
+3/5
Pentru includerea UK in analiza. UK este un actor mult mai important decat se crede in bazinul mediteranean. Ati uitat de bazele Akrotiri si Dhekelia din Cipru? Cartile sunt in mana lui Erdogan de data asta. Si se pare ca Erdogan e dator ca inca e in viata altcuiva. Si da, punctul pivotal al actualei crize a fost decizia "inteleapta" de a-l asasina pe Muammar al-Gaddafi si de a distruge Libia. "We came, we saw, he died, hahaha" ca sa o citez pe autoare. Si Siria. Irakul era deja distrus. Si pe mine m-ati pierdut cu ultimul comentariu de pe Contributors.
....
sentenced [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 13:48
+18/26
Mi-am zis "in sfarsit un articol interesant".

A trebuit sa ma opresc din citit la "pericole imaginare." Ca si cum importul de populatii straine poate fi considerat un pericol imaginar.

Oare cat de "imaginar" este ce se intampla in Suedia, cu o rata a violurilor de 63.5 / 100K (a treia tara din lume dupa Africa de Sud si Botswana)?

Sau cat de imaginare sunt "no go zone"-urile din Franta, Suedia, Belgia? Cat de imaginare sunt atentatele teroriste si atacurile asupra nativilor europeni?
Asa am zis si eu.
Alius [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 14:27
+15/19
Daca e atat de imaginar acest poericol, de ce nu primesc toti refugiatii din Turcia? Astfel nici Turcia nu ar mai avea cu ce santaja UE.
Am trait pe propria piele
alunescu [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 14:30
+17/19
In sudul Frantei. Sau mai bine spus Noul Magreb.
aveti dreptate, nu e un articol obiectiv
doz2018 [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 16:46
+9/15
este un articol progresist si din pacate destul de departe de realitate chiar daca insiruie cronologic niste informatii foarte "light".
Dar cel mai important lucru este ca grecia nu mai e Grecia asa cum o stiam pana acum cateva luni ci e Greco-Franta politic, economic si militar. iar Franta este a 3-a putere nucleara a lumii. Daca ati fost in vacanta in Grecia anul asta nu ati remarcat zeci de mii de francezi turisti. pana mai ieri nu gaseai unul singur. Nu ati remarcat aproape in fiecare seara avioane de vanatoare deasupra Egeei? Cu alte cuvinte Grecia nu mai e cea care era agresata zilnic de cateva ori prin violarea spatiului earian de catre avioane turcesti. Nici turcii nu mai au acel tupeu (spuneti-i cum vreti) pentru ca stiu ca nu e de joaca cu Franta.
In concluzie ce-au semnat grecii si francezii de curand foarte putini oameni de pe planeta stiu dar niste rezultate se vad cu ochiul liber deja.
Erdogan vrea sa recreeze imperiul otoman
patrunjel [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 18:15
+10/12
Erdogan vrea sa recreeze imperiul otoman. Sa vedem daca si poate.
ah, migrantii, celebrul boogieman
Andrei Ciocan [anonim], Joi, 17 septembrie 2020, 0:49
+3/5
atenite cu concluziile pe care le tragi din cifrele alea. In primul rand dupa 2005 definitia violului a fost schimbata in Suedia si acum este mai larga, astfel incat cuprinde mai multe tipuri de fapte. In al doilea rand femeile au fost incurajate prin multe campanii de constientizare sa denunte astfel de fapte (apropo, rata reala a violulilor in cam toate tarile de mai mare sau mult mai mare decat datele oficiale, din cauze culturale, pt ca deh, femeia e considerata propiretatea barbatului). MAi multe explicatii gasesti aici:

https://www.thelocal.se/20190529/increase-in-swedens-rape-statistics-cant-be-tied-to-refugee-influx-study-suggests

Te rog citeste articolul asta si vezi cum demonteaza tot narantivul tau anti-migratie.
si
baronul stanganbuch [utilizator], Joi, 17 septembrie 2020, 12:27
0/2
eu la fel, la momentul ''pericole imaginare'' m-am lamurit. Vorbarie progresista plina de minciuni, propaganda globalista obisnuita care crede ca are de-a face numai cu imbecili, semidocti frustrati marxistoizi.
si
baronul stanganbuch [utilizator], Joi, 17 septembrie 2020, 12:27
-1/1
eu la fel, la momentul ''pericole imaginare'' m-am lamurit. Vorbarie progresista plina de minciuni, propaganda globalista obisnuita care crede ca are de-a face numai cu imbecili, semidocti frustrati marxistoizi.
Excelent!
V. Istina [utilizator], Joi, 17 septembrie 2020, 23:02
0/0
E una dintre cele mai serioase incercari de a descrie o situatie geo-politica extrem de incurcata. Eu m-am ales cu unele informatii importante in urma efortului dumneavoastra. Va multumesc.
Ah, migrantii...
Alius [utilizator], Vineri, 18 septembrie 2020, 8:01
+1/1
...Daca migrantii nu sunt o problema, atunci renuntati la granite, la pazitul lor si invitati-i pe toti sa vina, unde vreti voi. Ahhhh, da' nu la tine...

Ahhh, migrantii, in Suedia:

https://www.dw.com/en/bombs-shootings-are-a-part-of-life-in-swedish-city-malmo/a-51337737

Demonteaz-o si pe-asta.
comenteaza
Cookie Settings