1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020
Versiune
Mobile
deci
martel55 [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 11:42
0/4
ramane cum am stabilit, nu testam ca sa nu avem cazuri....dupa criza asta poate nu uita cneva s aii faca un dosar penal si izolatului national , care este la fel de repsonsbail pentru dezastrul creat ca si ministrul demisionat al sanatatii
Da...
gugurila [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 11:52
+2/2
... nu testati nici medicii... si asa sunt putini, o sa ramanem fara.

Btw in ce limba exista cuvantul "contacti" ?
o idee tampita..
pehash [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 12:01
+3/3
Cand un test costa minim $150 si se face efectiv in laborator, cu echipament special, cum sa testezi milioane de oameni? Te doare mintea..

Costache e medic. Stie. Singura concluzie logica este ca a vrut sa-si dea demisia si cauta un motiv.
Premierul a luat o decizie înţeleaptă
MIKI@ [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 12:04
0/4
Premierul a luat o decizie înţeleaptă şi testează cazurile urgente şi pe cele medicale care au absolută nevoie
Recomandarile CE?
lizardking [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 12:11
-1/3
Poate-i arata cineva lui Orban care sunt recomandarile OMS. Seful OMS spune clar> Testati, testati, testati.
Comisia Europeana este organiztie politica, nu medicala, nu ma intereseaza recomandarile lor in ce priveste sanatatea. DIn cauza lipsei de reactie a guvernelor si a UE am ajuns in situatia asta!
Orban arata cat de incompetent este. Decizia asta este cea mai proasta decizie care putea fi luata si el o ia fara ezitare. Testarea in masa putea sa-i identifice pe cei infectati si sa-i izoleze, astfel incat sa ne putem relua activitatea dupa un timp rezonabil. In felul in care se testeaza acum si dupa viteza cu care se raspandeste virusul, vom avea cel putin 9 luni de izolare, deci nu vom mai avea economie. Vom fi o tara in ruina.
E bine că a rămas doar o idee
MIKI@ [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 12:11
-1/1
Testarea în masă pentru coronavirus rămâne doar o idee, o decizie înţeleaptă a dlui. Prim Ministru Ludovic Orban. Altfel trebuia închis oraşul ca să nu aducă virusul cei din afară, ceea ce e aproape imposibil.
INSP?
Ya Hoo [anonim], Joi, 26 martie 2020, 13:19
+1/1
Cine e I.N.S.P.? Are vreun medic infectionist care dispune aceste masuri?
Pentru ca cea mai importanta masura: masura de obligativitate a acoperirii orificiului bucal, in afara locuintei proprii, cu ORICE poate constitui o bariera impotriva propagarii secretiilor individuale potential purtatoare de virus, masura asta nu le a dat prin cap.
Virusul nu are alta cale de propagare. O treime din popor a adoptat aceasta masura ca bariera de intrare, dar doua treimi umbla slobozi la gura.

Treziti va!!!!!
daca nu avem teste
zmeu888 [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 13:36
+1/1
Ei deja sau testat ce rost mai are sa fim si noi testati (ne apara armata).....Oricum ei nu merg in spitalele de stat cand se imbolnavesc (lasa oile sa moara de stafilococul auriu, pioceanic si altele, cred ca SARS CoV2 e mic copil....). Au adus 100 de mii de oameni infectati la o populatie de 20 de milioane de locuitori si acum vedem rezultatele .... Asa e cand te crezi Ludovic si un virus ti se pare mic ..... Sa te ei de mana draga Orban cu directorul OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus (zici ca e ardeleanu cand se apuca de treaba "no acum" si virusul trece pe langa el cu 300 la ora)... Trebuia declarata pandemie din prima si cei care veneau in tara repatriati trebuiau testati riguros la intrarea la granita (din sange, nas, gura si rezultatele ieseau imediat - pentru ca sunt aparate care pot face aceste teste foarte rapid )... Dar cu cine sa faci treaba... noi ne pricepem la gagicareli, lins in cur, furat, specula si altele.. E acum o bisnita cu masti, spirt, dezifectante si altele, ramai surprins ce lupta duc ei acum cu SARS CoV2... Mai cazam oameni la hotel unde au net, cablu, mancarica, cazare gratis si ceva iarba asta da viata si noi oile ne gandim ce sa facem.... Pentru noi nu exista asemenea conditii sau macar un test ca na e scump, nu am fost noi pe afara, nu stim noi cum sta treaba pe acolo...... Astfel avem 30 de ani de guvernare cu multe partide dar cu acelasi interes si restul populatiei....
corectii:
misup [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 14:21
0/0
"Ei deja s-au testat, ce rost "
"Sa te iei de mana draga Orban"
comenteaza
Cookie Settings