1 € 1 USD 4,4671luni 06 apr 2020
Versiune
Mobile
cand s-a produs explozia
vodatepes [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 9:06
-16/28
Cand s-a produs explozia. Corelati cu datele cand au venit diaspora. Au strigat tot timpul ca vor o tara ca afara. Avem deci o tara ca afara ca in Italia, Spania si Franta. Deci aceasta tara pe care si -o doresc diaspora.
Fix acum 2 saptmani
tony-s [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 9:13
+1/15
iohanis declara ca e o raceala banala:

Citat din 12.03.2020, Presedintele Romaniei:
”Am două veşti care mi s-au părut bune despre criza generată de coronavirus: M-am interesat de starea celor declaraţi bolnavi şi am constatat că starea lor este bună, mulţi dintre ei nu au niciun simptom. Unii au simptome de răceală, unii de gripă. Până şi persoanele în vârstă au o stare acceptabilă. Asta ca să demitizăm boala, fiindcă am citit câteva articole unde se vorbea despre un virus ucigaș într-o manieră foarte apocaliptică. La noi avem noroc şi cei găsiţi cu coronavirus au o stare mai bună decât s-au aşteptat unii”
Mda
TheFaime [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 9:23
+6/12
Numarul celor pozitiv la Covid 19 este mult mai mare, iar al deceselor la fel. Statul este pierdut, nu stie ce sa faca. Noroc cu medicii aia din spitale si personalul auxiliar care se sacrifica si fac din kkt, bici! Ca n-au materiale si is vai de ei, rupti de oboseala. Vine particularul sa le dea mancare si o cazare aproape de spital, iar Statul doarme in papuci, 0 grija fata de ei, DAR ''ne asigura'' ca e totul sub control, ca avem echipamente, etc.. Ei ne tot asigura de 30 ani, ca avem de toate, conditii ca in Germania.. Draga Oprescu, Pintea, Beuran, Secureanu, etc situatia asta se datoreaza si din cauza voastra! Coruptia ucide!
Romania nu a avut cu ce testa
strutul [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 9:27
+11/11
Sa vedeti cand or veni testele alea din Coreea atunci "explozie de imbolnaviri".
Oamenii nu s-au imbolnavit cand au fost testati. Ei au atunci au fost descoperiti ca fiind bolnavi.
pensionarilor, stati in case!!!
Martha Logu [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 9:42
-4/14
... daca nu vi se taie punctul de pensie!
"Prietenul la nevoie se cunoaste"
ww [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 10:34
-2/6
Cazurile au explodat dupa ce Klaus Voda a deschis granitele tarii si a dat liber minoritarilor sai colorati sa se intoarca in România si sa ne infecteze pe toti. Aliatii de incredere ai statului român: cum ar fi putut scoate din tara copii si fete pentru trafic, cum ar fi putut aduce linistiti droguri, cum ar fi putut spala aici banii negri cu care si-au construit palate, daca nu beneficiau de protectia tuturor institutiilor statului român? Si acum stati linistiti ca vor avea ce impinge "eroilor" cu halate albe si nu vom avea loc de ei in spitale.
esti nedrept
revo [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 10:49
+2/8
Nu diaspora a fost de vina, ci cativa inresponsabili: unii care nu au declarat ca au fost in zone de risc, si care au facut prapad, si cei din CSAT si Guvern.

Iar daca au venit cativa purtatori, Statul indiferent si impotent a permis si facilitat raspandirea - trebuiau retinuti la granita, in carantina, macar cateva zile.

Acum, cu mare intarziere, au fost in stare sa scoata de la naftalina spitalele mobile ale Armatei, nu i-a dus capul sa le instaleze de la bun inceput, mai ales ca a si fost un timp exceptional de calduros, deci sederea acolo n-ar fi fost chiar un calvar. In 3-4 zile, se lamureau.

Bine ca consuma aiurea motorina, pe tancuri si tanchete, plimbate ostentativ, pe strazile goale, fara nicio utilitate practica.
Incredibil
Harold [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 10:54
-2/8
Pe ce lume traia???
exact
srpc [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 11:00
-4/4
inchiderea granitelor inca acum o luna, plus carantina pazita obligatorie pt toti cei reveniti in tara ar fi limitat drastic numarul de cazuri; dar, deh, cum sa-si supere penedeleul si Iohannis electoratul cel democratic din occident?
Au revenit infect(at)ii din afara
MisuG [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 11:18
+3/3
Toti cei care au revenit in tara trebuiau izolati si sa stea in carantina pentru cel putin 14 zile. Ei ce au facut? Au venit si au adus copiilor, bunicilor, parintilor, prietenilor nenorocirea asta de virus! Si colac peste pupaza au dat si petreceri sa se faleasca cu "realizarile" lor! Inca umbla teleleu prin tara ca bezmeticii facandu-si de lucru....Trist dar adevarat!
Aiurea
MisuG [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 11:21
+2/4
Nu diaspora a fost de vina ci cei care au revenit din tari cu focare de infectie! Si tot astia care au revenit sunt tocmai cei ce imprastie nenorocirea asta de virus peste tot. Pentru ca marea majoritate nu respecta cele 14 zile de izolare ci fac pe smecherii dand petreceri si chemandu-si toti prietenii, asa ca sa le dea si lor cate un strop de virus :(
Statistici
justin puscasu [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 14:46
+2/2
Aici: https://www.kaggle.com/gpreda/tracking-the-spread-of-2019-coronavirus gasiti o comparatie inter curba de evolutie teoretica a epidemiei (in ipoteza ca nu se ia nici o masura de carantina) si curba "reala", construita pe baza cifrelor oficiale. O sa observati ca, in ciuda carantinei destul de severe, curba reala tinde sa depaseasca curba teoretica.
Rezulta ca testarile au inceput foarte tarziu si ca datele comunicate sunt complet rupte de realitate.
mai rationali putin, totusi, daca se poate
prepeleac [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 15:34
+1/3
"Mesajul principal este să evaluăm în mod prudent şi responsabil implicaţiile, să nu minimalizăm impactul acestei crize. Este esenţial să identificăm cele mai potrivite mecanisme, prin care să protejăm nu doar sănătatea, ci şi funcţionarea societăţii noastre”. IOHANIS, 11 MARTIE 2020
Pe asta de ce nu ai dat-o? Noi romanii suntem priceputi la toate, fotbal, politica, economie...dar mai ales la dat sfaturi!
Daca vrei sa ai o imagine cat de cat realista asupra efectului masurilor luate de guvernanti, cauta un grafic comparativ cu evolutia bolii in Romania, Italia, Spania (in Spania primul caz confirmat a fost in 25 februarie, la noi in 26 februarie). Dupa ce vezi acest grafic poti spune daca masurile luate sunt bune sau rele.
Coronovirus
Ibit [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 20:56
-2/2
Felicitari Iohannis !
Era un fel de raceala obisnuita !??
Prioritatea presedintelui si e pnl-ului a fost sa avem alegeri anticiapte , adica parlamentul meu , adica par lamentul lui Iohannis !
Ce informatii a primit Iohannis de la servicii si MAE in legAtura cu Coronavirus si viteza de propagare ?
Se incadreaza atitudinea presedentiei si a primministrului la inalta tradare de tara ?
Prietene
tony-s [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 21:13
+1/1
spania si italia au zeci de milioane de turisti, noi ar trebui sa ne comparam cu ungaria care desi are mai multi turisti are doar 260 de cazuri datorita autoritatilor responsabile care au inchis granitele in momentul cand la noi iohanis zicea sa stam linistiti ca e doar o raceala banala.
cum zici tu
prepeleac [utilizator], Vineri, 27 martie 2020, 8:23
0/0
Romania, primul caz, 26 februarie, astazi 1029 cazuri si 23 de morti (hai sa zicem ca mortii sunt importanti, cazurile pot fi mai multe, neidentificate)
Spania, primul caz 26 februarie, astazi 56 000 cazuri (de 55 de ori mai multe) si peste 4000 (de 173 de ori mai multe).
Daca tu crezi ca diferentele astea se explica doar prin cauzele descrise de tine, iar masurile luate de guvernanti nu au nici un merit.....nu mai zic nimic .....sa fie cum zici tu
comenteaza
Cookie Settings