1 € 1 USD 4,0034sâmbătă 23 ian 2021
Versiune
Mobile
Macar in primele 1000
Ochii_pe_voi [utilizator], Joi, 12 decembrie 2019, 10:42
0/2
Măcar de-ar ramane UB in primele 1000 din lume, dar cu un corp profesoral in continua degradare, ales pe baza de nepotisme si promovat pe baza de criterii de partid, cu niste studenti agramati, inculti si dezinteresati, eu ma indoiesc ca UB nu va urma calea suratei din Iasi care, condusa de o nulitate absoluta ca Toader si cu un corp de mediocritati profesionale, a ajuns doar o Taraba de traficant diplome universitare.
Este incredibil
Mihai1985 [utilizator], Joi, 12 decembrie 2019, 11:39
-1/5
Este incredibil cum a putut ajunge un asemenea individ rector, cand in UB sunt profesori de exceptie. Va rog ca sa va uitati de exemplu la facultatile de matematica, fizica si chimie.
La Facultatea de Matematica exista un corp profesoral deosebil, care a dat de-a lungul anilor mari academicieni si oameni de stiinta. Daca te uiti ce personalitati au trecut prin aceasta facultate - fondatori de stiinta si scoala -, te apuca un sentiment de piosenie.
Daca noi vrem ca sa ne dezvoltam trebuie ca sa alegem oameni de certa valoare, mai ales din facultatile care au scris istorie pentru stiinta romeasca; altfel de zbatem intr-o mediocritate nesfarsita.
comenteaza