1 € 1 USD 4,3114vineri 03 iul 2020
Versiune
Mobile
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Joi, 10 octombrie 2019, 17:43
+8/10
nu fiti tristi. Sunteti inca in libertate
Poiana lui Occam [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 17:46
+15/17
dar sper ca nu pt multa vreme
E doar o bătălie
Jolly Roger [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 17:49
+15/15
Războiul impotriva coruptiei, incompetentie, castigurilor nemuncite nu se va termina niciodata!

Nu in timpul vietii noastre, cel putin...
cuvinte mari
Dizidentul [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 17:49
+13/15
din partea unuia sau altuia ADEVARUL ESTE CA DE TREI ANI A FOST ROMANIA LA CHEREMUL UNOR POLITICIENI ANALFABETI CARE AU ACEZUT CA POT REALIZA CE A FACUT ERDOGAN DIN TURCIA SUB PRIVIRILE BINEVOITOARE ALE LUI DRAGNEA. Mare speranta ca un Iordache, Nicolcea, Bacalbasa,Buzatu, Arsene si multi altii vor disparea.
niste placutze suedeze ar fi mai indicate
linarel [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 18:02
+11/13
sa aveti de lucru ... nu de alta

v-ti batut joc de RO in cel mai crunt mod

sper ca justitia sa va bage la racoare pe vre-o 30de ani

PS... pt fugarii de ieri ... ati luat teapa!!!
Ops, ciungii profesional spera sa mai alerge ?!
Plagarus [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 19:16
+6/8
Vai de capul vostru cand vor incepe turnatoriile la ce gauri ati dat in bugetul de stat si nu numai.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Joi, 10 octombrie 2019, 19:23
+8/10
de
nahir [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 19:29
+4/6
3 ani, psd-ul nu a făcut altceva decât să se ocupe de c..ul lui dragnea și al altora asemenea lui, cu care de altfel s-a încojurat la conducerea partidului, dând pomeni populației din pix, pt. că legi economice care să ducă la dezvoltarea sectorului privat, cel care aduce bani la buget, nu a făcut (pt. că e incapabil, sau pt. că nu vrea).
Concluzie
AculMorarului [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 21:32
+2/4
Partidul ăsta, guvernele și parlamentarii lui împiedică țara să progreseze, să intre în rând cu lumea de treizeci de ani. Țara, infrastructura ei și standardul de viață al românului stagnează de treizeci de ani. Așa zisă tranziție inițiată de ei, departe de de a fi fost un pas spre mai bine s-a soldat cu dezindustrializarea țării și cu desființarea a cinci milioane de locuri de muncă. Milioane de români au fost obligați să aleagă între a șoma în țară sau a-și caută de lucru în străinătate. În schimb fosta nomenclatură s-a autoîmpropietărit cu case, terenuri, păduri, unii ajungând să posede mai multă pădure decăt regele pe vremuri și acum se îmbogățesc în continuare din despădurirea țării. Totodată din spirit de prevedere au avut grijă ca majoritatea diasporei să nu-și poată exercita dreptul la vot.
Din păcate și incompetență, dela prea puținele întreprinderi și companii rămase și dela prea puținii angajați rămași în țară nu se mai poate colecta un impozit suficient așa că pentru cheltuielile și salariile noi nomenclaturi și pensiile lor speciale au fost necesare masive împrumuturi externe. Dacă înainte de așa zisa revoluție România avusese o datorie de zece miliarde de dolari (și care a fost integral achitată) astăzi a ajuns la 100 de miliarde. Deci nomenclatura pesedistă huzurește deja pe spinarea generațiilor viitoare care vor trebui să plătească ceea ce irosește ei astăzi. Partidul acesta, obsedat de nevoia de a-și apăra rândurile împotriva justiției, care a neglijat nevoile populației și ale țării, care social-democrat nu a fost niciodată și nici patriot și-a pierdut deja orice urmă de credibilitate. Generația actuală de politicieni și activiști ai partidului sunt deja apriori compromiși de rezultatele anterioare ale partidului. Fără o debarasare de trecut și epurarea de rigoare ei nu mai au nici o șansă. Mulți l-au părăsit deja și precis acest exemplu va fi masiv urmat. Dacă nu se vor reforma foarte probabil că soluție finală va fi congresul de auto dizolvare
hahaha
vidra [utilizator], Vineri, 11 octombrie 2019, 9:34
0/0
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
comenteaza
Cookie Settings