1 € 1 USD 4,3085vineri 03 iul 2020
Versiune
Mobile
Barna repeta cu nesimtire aceleasi sloganuri
Poiana lui Occam [utilizator], Marţi, 8 octombrie 2019, 20:23
+1/7
Omul asta nu spune nimic concret !
Tot pune placa cu povesti si sloganuri electorale.
Personajul asta reprezinta USR-ul ?
Cum se impaca onestitatea cu lipsa de franchete, cu evitarea raspunsurilor ?
O a doua mare greseala a lui Barna.
Habermas [utilizator], Marţi, 8 octombrie 2019, 20:52
0/4
Nu ca nu e bun. Este un bun candidat, dar face si greseli. Prima a fost organizarea proasta a alegerilor pentru Presedintele USR si jocul incorect fata de Cosette Chichirau.

Si-ar putea repara prima greseala daca ajuta la desemnarea Cui Cosette Chichirau drept candidat comun al USR-PLUS si PNL si PMP la Primaria iasului.

Cu a doua greseala nu stiu. Se vede lipsa de experienta in aceea ca nu a inteles ca politica inseamna gestionarea ASTEPTARILOR PUBLICE in asa fel incat sa fii realist dar in acelasi timp pozitiv-mobilizator.
Adica nu o sustine pe Chichirau?!!!
Ark_ro [utilizator], Marţi, 8 octombrie 2019, 21:14
+1/3
cum oare poate sa ignore o personalitate ca Chichirau?!!! Eu zic ca putea s-o iminga mai in fata, pozitia de primar al Iasului nu cadreaza cu capacitatea dnei. Chichirau! Sau poate tocmai la asta se gandeste si el.... Hai ca glumesc, ce naiba! :)
a se cerceta
nash pandelica [utilizator], Marţi, 8 octombrie 2019, 23:09
-1/5
de unde stie. cineva i'a soptit.
mai bine spus
ananstef [utilizator], Marţi, 8 octombrie 2019, 23:19
+2/6
rezervat, nu reticent, dar poate nu a gasit rima...
barna om mare la stat,
Stefan534324 [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 8:36
+3/5
dar mic la sfat, si fricos cum n-a mai stat.
Declaratia lui barna.
Theros [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 9:01
-3/5
Cine este Dan Barna și ce a făcut el? Dacă mă ia cineva la repezeală aș răspunde, „băiatul ăla înalt de la partidul acela obraznic!“. Ce să spun altceva? Care sunt marile idei ale lui Dan Barna? Cît mai repede, alegeri anticipate! Ca să facă un fel de ce și cum!? O altă contribuție importantă a lui Dan Barna este că s-a dus la o emisiune la Antena 3. Nu știu dacă mînat de caracterul său sau în urma unui sfat abil dat de cineva din preajmă. Oricum, gestul său ne-a arătat că în momentul de față urăște atît de isteric precum unii dintre colegii săi. Singurul care il depaseste este impostorul de iohannis!

Aceasta NULITATE barna, ci ca ar fi CUMPARAT o diploma de la o facultate si un masterat!! DE ACEEA ESTE ATAT DE LIMITAT !! Ce îl separă pe Dan Barna de alti tineri modesti , patrioti? A fost secretar de stat în guvernul Cioloș! Adică a fost coleg cu Raluca Prună și cu Cristian Ghinea și Dacian Cioloș. Văleu! Păi această prezență îl descalifică, mai ales că în materie de fonduri europene (de care a și răspuns) nu a lăsat nici o urmă. Ba faptul că a fost subordonatul lui Cristian Ghinea și n-a zis nimic indica CLAR CARATERUL DEOSEBIT DE PERICULOS AL oportunismului si tradarii.
Cum a ajuns președinte al USR în locul lui Elek Levente, nu știu. Am putea să îl evaluăm pe Dan Barna nu doar după opera sa (inexistentă) sau după centimetri. Am putea încerca să vedem ce echipă are în jurul său. Aici e aici! Unii par, și poate că și sunt, profesioniștii din noua generație. Alții abia se pregătesc să fie. Pînă la performanțe, mai este cale lungă. Cosette Chichirău și Cristian Ghinea reprezintă spiritul agresiv al acestei grupări, în care clonțul și ciocul au devenit unelte politice de bază.

Este de domeniul evidentei ca adunatura din jurul acestui analfabet este un „partid de intelligence” și o serie de informații care ar trebui să ne pună pe gînduri. USR-ul n-are o ideologie, n-are performanțe, vrea doar puterea. Cu orice preț, chiar și fără proiect.
Bai, ma reper la persoanele angajate in politica
Habermas [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 10:45
0/0
din Romania. Nu la personalitatile din toate domeniile si nu la toti Romanii de oriunde ar fi.

Pe urma, nu trebuie sa fii o personalitate inainte de a deveni primarul unui oras in general, ci dupa. Inainte trebuie sa fii capabil sa demonstrezi potential.

Stiu ca glumesti. Si eu. Dar la modul serios :)
:)
Keni [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 12:07
-1/1
Nu iti face tu griji pentru Barna sau USR. Relax.
Poti sa mai spui cand te intreaba cneva
Keni [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 12:09
+1/3
.."Domnule, eu sunt prost, habar nu am cu adevarat cine e Dan Barna, pentru ca nici nu m-am sinchisit sa citesc despre el sau CV-ul lui, dar eu comentez pe HotNews, pentru ca asa ma simt eu mai inteligent si vin cu sloganuri si cai verzi pe pereti". Asta ma gandesc ca e ok sa spui. In rest, ai spus numai tampenii. Bea o apa, fa un dus.
comenteaza
Cookie Settings