1 € 1 USD 4,1999duminică 19 sep 2021
Versiune
Mobile
Comment sters de user
polonyca [anonim], Miercuri, 3 iulie 2019, 17:49
+14/16
asta are, asta n-are, asta e cu achitare
Poiana lui Occam [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 17:49
+13/15
alba-neagara in justatie.
Manelistii Europei.
.
theo667 [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 17:55
+12/12
In tara asta ai dreptul sa fii batut omorat cu ranga pe strada si faptasii sa primesca cu suspendare sau amenda penala, ai dreptul sa muncesti la privat iar politicienii fii lor amantele la stat pe salariu dublu triplu, poti sa te pensionezi normal iar ei cu pensie speciala de mii de lei euro, tu daca furi o roata e masina infunzi puscarie, ei daca devalizeaza milioane si zeci de milioane de euro dau o lege ca procurorul te cerceteaza ilegal ca nu avea cravata sau papion in culori si se prescrie tot.
Daca nu mai exista incredere in contractul social oamenii vor pleca cu milioanele din tara asta. E mai rau ca pe vremea faraonilor cand casta conducatoare avea orice drept iar palmasii doar sa munceasca sa plateasca taxe si sa moara
Justitie facultativa
Acidutu [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 17:57
+10/10
Am mai spus-o si astazi inca o mai spun pentru a mia oara : in Romania anilor 1947 - 1989 nu a fost justitie ci numai simulacru. In Romania anilor 1989 - 1919 si nu mai stiu pana cand, justitia s-a transformat din simulacru de justitie in justitie facultativa, aservita unei clase politice profitoare, profund mincinoasa, dispretuitoare fata de marea majoritate a populatiei si fata de orice valori morale, pusa pe capatuiala, jaf si actionand dupa bunul plac. O clasa politica tradatoare de tara.
Nu stiu ce se va alege de generatiile prezente si viitoare. Sincer imi pare rau de acesti tineri, dar pe de alta parte au inceput sa-mi fie si indiferenti, deoarece in afara gandului de a fugi din Romania nu vor sa mai faca nimic pentru a aduce aceasta tara pe calea unei democratii autentice. Pacat, mare pacat.
Evul mediu
xenomorph [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 17:59
+17/21
Traim un adevarat ev mediu, intunecat si abject cu acest CCR dominat de PSD. Nu au nici constiinta, nici rusine.
De azi, Romania e un stat captiv.
V. Istina [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:01
+8/10
Justitia romana e tratata ca o prostituata oligofrena, si cu ea noi, romanii obisnuiti!

Daca un stat nu are mijloacele firesti de aparare impotriva nedreptatii si mafiei institutionalizate se va prabusi intr-o buna zi.
Si nu va veni nimeni sa lupte impotriva lui Dorneanu, Stan, Valcov, Lia Savonea samd... groparii viitorului copiilor nostri.

Pentru copiii nostri nu putem lupta decat noi.

Cu orice mijloace!

CCR a transformat Legea romana intr-o maciuca in mana talharilor!

Dragnea nu era singur, acum ies la iveala cei din “esalonul 2”. Vor mai fi esaloane pana cand nu va mai indrazni nimeni sa carteasca!

Ce facem cand o institutie esentiala a Statului Roman e cangrenata si lucreaza pentru Talhari si Tradatori? Ce putem si ce obligatii avem noi, ca romani, sa ne insanatosim tara?

Parerea mea, tot ceea ce este necesar.
scopul
Dimijoarei_Obt [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:10
+10/14
este blocarea justitiei !
analogie
D.M.A.Gogu [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:15
+4/6
Prin analogie ar trebui reviziuite absolut toate deciziile ICCJ. Nu cred ca vreun complet sa fi avut in componenta exculsiv judecatori specializati in genul de infractiune pe care a judecat-o. De ce doar faptele de coruptie, nu si furt, talharie, frauda, inselatorie, abuz, crima, viol... ?

Si, daca tot e sa rejudecam, de ce nu si sentintele definitive? Au fost legale sau nu? Astfel CCR, ar putea sa dea cu justitia de pamant, sa arate cine e seful in tara aceasta. Atat mai lispeste Romaniei, portite de scapare pentru infractori, ca soarta lor tot e in topul grijilor pe care le are coalitia de la guvernare.
Au infrant hashtagistii
mihaipricop [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:17
-10/14
avocatii lui dragnea vor face contestatie in anulare iar dragnea va iesi din inchisoare pana se rejudeca tot procesul de la 0.
Pai
mihaipricop [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:22
-13/19
livia stanciu, simina tanasescu au fost numite de iohanes, daniel morar numit de basescu, stefan minea si mona pivniceru numiti la propunerea pnl iar decizia ccr a fost luata cu unanimitate de voturi.
Curtea coruptiei din Rom\nia
Ochii_pe_voi [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:36
+6/8
Dorneanu - kgb-ist, notoriu complice cu CRIMINALUL Iliescu, fesenist infocat
Enache = propagandist pcr, fost turnator apoi colab al Securitatii, trimis la Chisinau ca ambasador cu mandat de la Moscova
Varga = omu hotilor udmr
Stan si celalata canaile psd - slugoi politici care aparaCiuma Rosie

O INSTITUTIE RUSINOASA PT ORICE STAT si nisteticalosi care o populeaza. INAMOVABILITATE nu ii va scapa de consecintele TICAOSIEI LOR
Unanimitate
Ochii_pe_voi [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:38
+12/14
Daca 5 din 9 e unanimitate, atunci... Daca nu, tu ESTI UN POSTAC ROSU TICALOS in solda hotilor care distrug tara
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:43
+10/10
Mananci diverse
omezu [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:45
+11/11
Decizia a fost luata CU majoritate si NU in unanimitate!
cu 5-4
Bokila [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:45
+12/12
ailalti cinci adica slugile infractorilor
troll?
bashar [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:49
+12/12
5 4 = 9 0 ??

Votul a fost 5 pentru si 4 impotriva, asta e unanimitate pe Marte poate, pe Pamant e doar majoritate.
Si am impresia ca esti platit pentru prostiile ce la debitezi, ca ai postat acelasi comentariu la un alt articol pe aceeasi tema.
Arestarea grupului infractional organizat psd
Cozmin II [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 18:53
+13/17
> Dosarele urmează să fie rejudecate ...

Alta prostie.
In aceasta tara sunt numai tampiti ?
De ce sa fie rejudecate ?
Nu a auzit nimeni de autoritatea lucrului judecat ?
Nu stie nimeni ca deciziile CCR se aplica doar in viitor ?
Ca nu sunt retroactive ?
In completurile de trei, au fost soferi, macelari, tamplari, ingineri, medici ? Nu.
Au fost judecatori de la ICCJ.
Pe viitor, completurile nu au decat sa fie alcatuite din judecatori specializati pe coruptie, cu toate ca toti judecatorii de la ICCJ sunt specializati pe coruptie. Daca vreun avocat va cere anularea sentintei, judecatorii sa respinga cererea, mentionand ca judecatorii sunt specializati pe coruptie.

Daca am avea justitie, cei 5 judecatori corupti de la CCR ar fi arestati astazi pentru aderare la un grup infractional organizat, pentru abuz in serviciu, pentru obstructionarea justitiei si pentru favorizarea infractorilor, in forma continuata. CCR nu se poate pronunta pe legalitate, ci doar pe constitutionalitate. Nu exista niciun conflict intre parlament si ICCJ. Nu exista niciun judecator la ICCJ care sa nu fie specializat pe coruptie. Ciordache nu avea dreptul sa sesiseze CCR.
5 la 4 inseamna unanimitate?
Intermezzo [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 19:19
+6/6
Nu prea. Asa ca nu mai intoxica lumea p' acilea. Du-te la Antena 3.
Au si astia expunere de motive?
LiviuX [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 19:25
+3/5
Eu asa inteleg (rog sa fiu corectat daca gresesc):
CCR verifica (eventual in urma unor sesizari, dar se si poate autoseziza - oricum nu asta e important aici) daca legile si alte acte normative sunt constitutionale (adica nu incalca Constitutia, ca sa fie clar si pentru unii). ATAT!! Nu spune cum sa se schimbe legea, ce trebuie facut (ca eventuale demisii, dizolvari, etc.). Deci aici as vrea sa stiu ce articol/paragraf din Constitutie a fost incalcat si cum! Unde in Constitutie spune ca un complet de judecata trebuie compus din doar 5 (si nu 3) judecatori, cum se decide daca sunt "specializati". Deci de ce nu au fost, ATENTIE, NU ILEGAL, ci NECONSTITUTIONAL constituite!! Ca asta fac ei, verifica respectarea Constitutiei, nu a legii!!
Fără rușine
mistydo [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 19:33
+3/5
La cel mai înalt nivel juridic... PSD a reușit să-și implanteze slugi fără scrupule... Să cauți tot felul de erori de organizare juridică numai să scapi de condamnare niste infractori ce au acaparat cel mai mare partid din Romania... Nimeni nu mai poate face nimic?
Amanat de 4 ori
KosKos [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 19:38
+5/7
Deoarece nu a avut majoritate de cel putin 5. Cu venirea celor 2 noi s-a facut instantaneu majoritate. Sa vezi acum motivare cum va spune cu subiect si predicat exact ce trebuie facut pentru a scapa exclusiv coruptii sau pentru a continua procesul pana la prescriere. Si vorbim strict de procesele de coruptie cu corupti, rasa cea mai toxica pentru o societate normala...
Nu inteleg ...
mentopic [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 21:04
-5/11
Deci, legea spune ca trebuie sa fie completuri specializate. 5 judecatori din CCR au spus, practic, ca trebuie respectata legea, 4 au spus ca nu trebuie respectata legea, ca e bine si asa. Si aia 5, pentru ca au zis sa se respecte legea, sunt ticalosi si aia 4 care au zis sa nu se respecte legea, sunt baietii buni ? Ha ha ha, bun venit la balamuc !
wow
nash pandelica [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 21:32
-2/4
scoala teliormanului. l'a lucrat veorica in foi de vitza.
pac, condamnarea definitiva, dupa pierderea alegerilor, tzapul ispasitor care ar albi fata pesedelei, apoi cantonamentul la tinichigeria auto, acum o decizie care'l sare, ca, ghinion, a fost deja condamnat definitiv, dupa lung prilej de certuri si de ipoteze....
deci, nicu dracnea ramane la tinichigeria auto din rahova. va putea sa repare si masin lui carmencita, si poate, cu noroc, pe'a veoricai. dar, numai cu mult noroc.
sa fie primit !
Bine ma
mentopic [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 22:03
-3/5
Hai sa iti explic ca la copii. Legea zice ca: ''articolul 29, alineatul (1) din Legea 78/2000: "Pentru judecarea în prima instanță a infracțiunilor prevăzute în prezenta lege, se constituie completuri specializate''. Sefa ICCJ, Cristina Tarcea,a hotarat,ea singura, ca ICCJ-ul e mai presus de orice lege in tara asta si ei fac cum vor, adica nu aplica aceasta lege. Problema la CCR a fost de fapt daca, conform Constitutiei Romaniei, ICCJ este putere in stat, pe langa cea legislativa, executiva si judiciara si are dreptul sa hotarasca ce legi aplica si ce nu. Normal ca nu este, cei 4 care au votat invers ar trebui dati afara imediat pentru nebunie. Ei, vezi ca nu e greu de inteles ?
Asta nu e explicatie nici pentru gradinita!
LiviuX [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 23:05
+5/7
Da, se spune de completuri specializate. Dar unde se specifica numarul de 5 judecatori (si nu 3, 4, 6, 100)? Si unde se spune cum se defineste aceasta specializare? Din cate stiu, la judecatori nu exista diplome de absolvire de drept penal pentru coriptie, diferita de diploma pentru drept penal pentru crime, etc. Asa ca expplicatia ta nu face doi bani, nu are nici o legatura cu realitatea. Mai mult chiar, ar fi o incalcare (cel mult) de lege, dar nu a Constitutiei. Ce articol din CONSTITUTIE a fost incalcat si cum? La asta trebuie sa raspunzi. Ca sa nu mai zic ca acel articol se refera la "judecarea in prima instanata", deci nu la cele superioare cum se contesta aici.
Mai citeste o data legea
Lu48 [utilizator], Joi, 4 iulie 2019, 0:15
+2/4
"pot fi constituite", nu "se constituie".
Pare se că eşti un adult care a rămas copil.
CCR este mai presus de Lege
baimarean [utilizator], Joi, 4 iulie 2019, 1:15
+3/5
Oare`?
Astept opinii despre modul in care pot fi trasi la raspundere, fie si dupa iesirea de acolo.
ALternativa: haiducia
Ce vrei si tu acum ?
ABBV [utilizator], Joi, 4 iulie 2019, 8:40
+2/2
Daca omul nu intelege ce citeste. E un fel de Veorica, a primit lista cu ce are de facut si sa pus pe treaba. Si tu i ceri sa gandeasca ? Pai daca oboseste neuronu ?
Legea si nr si an al publicari te rog
ABBV [utilizator], Joi, 4 iulie 2019, 8:46
+3/5
Daca vorbesti de o lege care specifica asta, te rog spune si care cu exactitate. Daca vorbesti din basme,.....no comment.
Nu-ti mai bate capul cu indivizi ca asta...
LiviuX [utilizator], Vineri, 5 iulie 2019, 14:35
0/0
Asta a primit, asta posteaza. E prea mult sa-i ceri sa si gandeasca. Vezi si mai jos, daca i se cer raspunsuri concrete, sustinute de documente, nu mai raspunde. Ca sa nu mai spun ca CCR verifica (sau ar trebui sa verifice) numai respectarea Constitutiei, nu si a legilor, si nici nu e in atributiile CCR sa dicteze solutii.
comenteaza