1 € 1 USD duminică 11 apr 2021
Versiune
Mobile
Inca o lege
varavara [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 13:31
+5/9
Inca o lege creata de psd-alde strict in interesul lor.
La prima vedere legea vrea sa intareasca statutul si autoritatea politistilor, ceea ce nu e rau numai ca in substrat aceasta autoritate este intarita nu numai impotriva infractorilor, asa cum ar trebui, cat si asupra manifestantilor pasnici anti psd ceea ce au urmarit de fapt.
constitutionala !?
Ilidia [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 13:42
+8/8
Si ce daca e neconstitutionala? Daca asa "vrea muschii" lui Ciordache...
Sa vina Militia-Politia
Zummm [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 13:53
+1/1
E bine, afara e cald, e toropeala lumea de-abia asteapta concediul Viata merge inainte cica
PSD=PSD
Ochii_pe_voi [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 14:12
+4/4
Ciuma Rosie isi continua actiunile de consolidare a statului securisto-mafiot. Politia=Militia este un aliat al penaililor si traficantilor si, de multe ori, complicele lor. Emblematic e Academia de Militie care e o institutie corupta, unde furtul, plagiatul, nepotismul si traficul de influenta sunt ubicue. La Târgoviste s-a vazut de ce ABUZURI poate comite aceasta sluga a Ciumei Rosii pe nume Politie, urmasa si mostenitoarea militiei ceausiste,
of
csan [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 14:16
-3/7
este pentru prima data cand sunt deacord cu o lege adoptata de acest parlament. Sper ca dupa ce intra in vigoare sa nu mai fim nevoiti sa ascultam manelele vecinilor , sa nu mai traim in casele noastre asa cun vor vecinii adica : sa ascultam muzica care le place lor ( cel mai frecvent manele) cat ore vor ei, cat de tare vor. Sa putem sa consideram ca acasa este acasa, adica locul in care te duci sa ai un dram de liniste sa te poti odihnii si sa iti cresti copiii fara sa-i streseze decibeli vecinilor fara bun simt si mai ales sa poti sa-i educi sa le placa muzica buna indiferent de gen, dar muzica nu manele. Daca bunul simt ar mai functiona in Romania nici nu ar trebui sa existe o asemenea lege. Din pacate , in special in sudul tarii lucrurile au scapat de sub control. Urla muzica de proasta calitate pe toate ulitele si soselele satelor si la un nr de decibeli greu de suportat. Constitutia ne garanteaza dreptul la un trai decent. A avea liniste in propria locuinta este una din conditiile esentiale ale unui trai decent. Mai trebuie ca politia sa-si faca datoria.
Cititi aici
wintershadow [utilizator], Miercuri, 3 iulie 2019, 22:59
-1/1
https://www.profit.ro/stiri/social/amenzile-pentru-deranjarea-vecinilor-vor-fi-majorate-substantial-recidivistii-vor-fi-pedepsiti-si-cu-munca-in-folosul-comunitatii-amenda-majorata-si-pentru-refuzul-de-identificarii-in-fata-politiei

modificarile importante aduse de aceasta lege. Nu mai incercati sa dati conotatie politica la orice.
Ar trebui ca parlamentul...
gigiN [utilizator], Joi, 4 iulie 2019, 8:14
0/0
...sa adopte si legile lui Murphy sub numele generic “Legile lui Dan”.
da
csan [utilizator], Joi, 4 iulie 2019, 9:13
0/0
exact la aceste modificari ma refeream si eu. Nu stiu unde este conotatia politica din comentariul meu. Primesc minusuri, presupun ca, de la cei care obisnuesc sa-si scoata decibeli pe fereastra sau in curte sa asculte toata tara. Vecinii lor nu au dreptul la viata privata. Asta este. Lipsa de bun simt trebuie suplinita de legi cat mai dure,poate si romanii vor cobori din copaci si vor ajunge in secolul XXI. Nu am mai vazut in nicio tara , nici la cele pe care le consideram mult mai lipsite de civilizatie sa nu ai drepul la liniste in casa ta din cauza manelistilor si nu numai.
comenteaza