1 € 1 USD 4,3767duminică 05 dec 2021
Versiune
Mobile
Foarte util, normal peste tot in UE
animatron [utilizator], Vineri, 14 decembrie 2018, 12:13
+2/2
E de neinteles cum de nu a existat pana acum o astfel de obligatie pentru asociatii, ong-uri, fundatii, etc.

In conditiile in care de acum e perfect documentat ca asemenea structuri juridice nu sunt folosite doar la spalat bani si evaziune fiscala ci mai ales la propaganda anti-occidentala (finantata de state ca Rusia, China sau tarile din Golf) sau la infiltrarea unor agenti straini de influenta si/sau informatii.

"Follow the money" trebuie sa fie o actiune de baza in urmarirea activitatilor ostile statului roman si anti-UE.

E de dorit sa putem urmari filiera finantarilor, sa verificam atent, inclusiv prin SIE, daca donatorii exista cu adevarat, cine sunt si cu cine au legaturi politice si financiare.

Vom avea o radiografie mai clara a "sferelor de influenta" din lumea propagandei din Romania, pro sau anti-UE.

Si se va termina si cu vesnicele banuieli legate de "Soros", pentru ca de acum inainte va exista posibilitatea probarii afirmatiilor.

De opus se vor opune in general ONG-urile care sunt implicate in activitati de propaganda sau spionaj, si persoanele care profitau de fonduri fara sa dea nimanui socoteala (pot numi indivizi care si-au facut vile in Pipera cu bani furati de la ONG-uri pe care le conduceau si care obtineau fonduri de la donatori straini naivi).

Ramane de vazut care va fi eficienta ANAF, organism administrativ prost organizat, cu management defectuos (probabil cu intentie, cu motivare mafiota sau politica).
comenteaza