1 € 1 USD 4,3401joi 20 ian 2022
Versiune
Mobile
Baloo vs Shere Khan 1-0
scaraotchi [utilizator], Luni, 5 martie 2018, 16:11
+4/6
...///
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Luni, 5 martie 2018, 16:51
+10/10
da, ma
kthor7 [utilizator], Luni, 5 martie 2018, 19:34
-2/14
Si ei se uitau ca niste retardati dornici de sange, nu-i asa? Nu au intervenit, vezi doamne, in "cursul naturii"...si peste toate, au mai si filmat. Daca erau mai isteti faceau zgomot, faceau ceva, sa se stinga lupta inainte de a incepe. Nu cred ca niciunul nu avea vreo arma ceva. Sa traga in aer. M-a apucat mila uitandu-ma putin la cum se zbatea amarata aceea de ursoaica, sfasiata toata. In capul lor de nimicuri ale universului, neuronul nu gandea ca daca ursoaica aia sfasiata va muri, puiul va muri si el? Ah dar...cursul...ecosistemul...mi-e sila, zau
reclama asta la protectia animalelor :)
danut1 [utilizator], Luni, 5 martie 2018, 20:52
+1/9
lamentabila replicat ta. trebuie sa intelegi ca nu tot ce gandesti tu este si ok. Sunt convins ca asfel de lupte s-au mai intplat, si uite ca speciile o duc bine mersi. Conform logici tale eu zic sa se formeze echipe specializate si sa cutreiere padurea sa intervina si sa previna asfel de lupte :) Mai mult eu propun sa se formeze echipe si sa cutreiere si sa intervina ca nici pasarile si ori ce animal sa nu mai fie subiectul agresiunii pradatorilor :)

NU intelegi nimic din naura, asta e ff evident.
Da, exact asta este, ati spus bine...
Prostu' satului [utilizator], Luni, 5 martie 2018, 22:58
+1/7
Cursul naturii. Oamenii au procedat corect; a fost o intamplare ca nenumarate altele, care primejduia niste indivizi, dar nu speciile. Daca nu erau aia cu camera acolo, nu mai avea loc lupta? Pacat ca nu erati dvs. acolo, dar nu cu o pusca, ci cu mainile goale.
Ceea ce faceti dvs. este sa antropizati un lucru absolut normal si comun in natura - lupta dintre un pradator si prada sa.
Altfel, in opinia mea tigrul ala era satul si mai degraba avea chef de harjoneala. Nu mai vorbesc de cat de bine hranit arata, dar daca va uitati cu atentie, mai ales in sectiunea de mijloc a filmului, realizati ca de fapt mai mult se inghionteste si tavaleste cu ursoaica; n-o sfasie cu ghearele, cum i-ar fi foarte usor si nici nu-i frange coloana vertebrala cand este deasupra ei, cu botul in ceafa ei. Iar faptul ca, la drept vorbind, nu i-a facut mai nimic, se vede si-n final unde vedeti ursoaica sarjand fara sa dea nici cel mai mic semn de slabiciune, fara sa schioapete etc. Si, cu toate ca, dupa dvs., a sfasiat-o toata, nu se vede nicio picatura de sange.
Pe scurt, mai bine indignati-va de macelul pe care-l fac braconierii (si chiar vanatorii "legali") in Romania printre caprele negre, de exemplu, si lasati-i pe indienii aia sa-si vada de tigrii si ursii lor.
nu au arme
DSS [utilizator], Marţi, 6 martie 2018, 14:10
+1/1
ai fost vreodata la un safari? nu se merge cu arme pt ca nu e nevoie de ele. Se sta doar in masina la adapost, nu se iese afara. Animalele s-au obisnuit cu masinile si se poarta ca si cum n-am fi acolo.

Nu trebuie sa se intervina, natura are regulile ei. Si eu am suferit pt ursoaica si m-a impresionat mult lupta ei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa intervenim
comenteaza