1 € 1 USD 4,3233vineri 03 iul 2020
Versiune
Mobile
uau!
PostaculCorporatist [utilizator], Marţi, 29 august 2017, 14:16
+6/6
Sunt de-a dreptul uimit ca cineva a avut o asemenea initiativa. Bravo!
Nu stiu cum or sa se impace biciclistii cu cei care prefera sa foloseasca traseul pe post de promenada... asteptam noutati.
Și care ar fi problema ?
Tescovin [utilizator], Marţi, 29 august 2017, 14:54
+2/2
Parcul a fost gândit pentru activități eco. Plimbarea în aer liber se numără printre acestea, la fel ca și biciclismul. Nu văd de ce considerați că o să iasă cu scântei.
eh...
Nevermind [utilizator], Marţi, 29 august 2017, 15:01
0/2
La fel cum se impaca biciclistii cu cei ce prefera trotuarul sau trecerea de pietoni pentru deplasare pietonala. Adica mult tupeu si numai drepturi. Macar in cazul asta, zona aia poate fi la comun, pentru ca nu scrie pe ea zona de promenada. Ideea e ok.
imi place initiativa..
EMC2*2/2#@4 [utilizator], Marţi, 29 august 2017, 15:16
+2/2
dar vreau sa intreb si eu ceva... cu maidanezii din zona ce s-a intamplat? pe latura dinspre Calea Vacaresti sunt cel putin 7-8 maidanezi ce apreciaza foarte mult ciolanul de ciclist.

Cu ei facem ceva? sau acel sector va fi considerat de viteza?
c'mon
Nevermind [utilizator], Marţi, 29 august 2017, 15:24
+5/5
Aia sunt elementul energizant. Te ajuta sa iti depasesti limitele :D
e evident ca aici e o paragina
mmmircea [utilizator], Marţi, 29 august 2017, 16:13
+5/5
un salas pentru maidanezi si aurolaci, o groapa de gunoi neautorizata. Propun ecologizarea zonei, apoi extinderea Bucurestiului. Constructia de la zero a unor bulevarde largi - minim 4-5 benzi pe sens, apoi constructia unei zone rezidentiale moderne. Eventualele defrisari sa fie compensate cu panouri solare verzi, cosuri de gunoi verzi, garduri vopsite in verde, biciclete electrice vopsite in verde. Nu ne permitem sa lasam la voia intamplarii ditamai halca de teren in mijlocul Bucurestiului. E nevoie doar de un dezvoltator puternic, ca cel care a transformat cel mai mare parc din Constanta intr-un mall. Cu bani si relatii se poate. Nu-mi spuneti ca preferati o plimbare in aceasta paragina sordida, unei plimbari la mall, in civilizatie, in conditii de clima controlata. Se cheama evolutie si ecologizare, deschideti-va mintea si punga, ca e cu forta.
Delta comunismului.
Alex735 [utilizator], Miercuri, 30 august 2017, 5:02
+2/2
Pentru cine nu stie, cititori din provincie sau mai tineri: pe actualul loc al celebrei "delte", se afla un cartier de epoca, case vechi si frumoase, construite din munca cinstita in perioada capitalismului romanesc, asa cum a fost el, bun rau.. oricum mai bun decat comunismul rusesc de import. Eu am crescut in cartierul Berceni, nu in zona, dar imi aduc aminte. Acum, chiar daca sunt departe pe alt continent, memoria a ramas.

http://www.bucurestiivechisinoi.ro/2010/12/fostul-cartier-evreiesc-din-bucuresti/

Dar.. prin anii 80 inevitabilul s-a produs: ceausescu a dat din mana si buldozerele si-au facut treaba, oricum erau case cu un etaj sau doua, in cateva luni era totul ras si nivelat. Eram la scoala in ciclul primar dar suficient sa am ochi si sa vad suferinta oamenilor fortati sa plece. Parca nimic n-ar fi fost, totul a fost ras.. Pe urma, comunistii n-au mai apucat sa construiasca urateniile alea de beton numite blocuri, cutiile alea de chibrituri insalubre. A venit revolutia din decembrie. Si iata acum avem cica o "delta"... te doare capu.. prilej pentru noii ciocoi PSD sa mai palmeze niste bani de la stat construind amenajari si tot felul de piste de.. veloturism.. Veloturism?? Rusine!!!
comenteaza
Cookie Settings