1 € 1 USD 4,3293miercuri 03 iun 2020
Versiune
Mobile
Interviu
Grasul [utilizator], Luni, 3 iulie 2017, 3:49
+16/16
Mi s-a parut interesant acest interviu. Chiar daca nu tot ce spune Gelu Diaconu ar trebui luat ca litera de lege, cea mai mare parte a celor spuse pot fri crezute.
plimba un pic ursu', gelule
Nevermind [utilizator], Luni, 3 iulie 2017, 6:45
+5/5
Unde-i belesti pe astia, nu gresesti in cea mai mare parte (bine, deja astia devin stas pentru incompetenta), insa unde te lauzi pe tine.... ntz ntz ntz. Mai ai si tupeu sa amintesti de preturile de transfer. Si nu ma refer la partea buna si reala a lor, ci la aia in care ai mai creat o piata pentru cativa pe spinarea a multi contribuabili si tranzactii ro-ro.

Sa vorbim si despre "nu justifica capacitatea si intentia de a desfasura activitate economica", gelutule, capabilule? Si mai sunt multe aspecte, vatafule i maculat...
Nu stiu cum va rezolva PSD problema
MasP [anonim], Luni, 3 iulie 2017, 7:45
-3/7
Dar anumite lucruri sunt ok. Salariul minim de 2000 e o masura decenta pentru a reduce emigratia. Nu stiu insa daca poate fi suportata de firmele mici. Probabil ei o fac doar pentru a obtine bani la buget. S-ar putea ca efectul sa fie contrar, bani putini la buget sau deloc insa un numar crescut de someri. Legat de nationalizarea pilonului II, in mod sigur or sa o faca pentru ca acei 5% care acum se duc la sistemul de pensii privat sunt o mana cereasca pentru buget si ar putea sa acopere din promisiunile electorale.
Ok
jeanvaljeanro [utilizator], Luni, 3 iulie 2017, 8:08
-14/16
Cel mai bun sef al ANAF ever! De asta nu voi vota niciodata Ciolos sau USR Ghinea. Niciodata!
088
Marius CristianCirstea [anonim], Luni, 3 iulie 2017, 9:10
+5/5
Parca domnul Diaconu a băgat celebrul formular 088. Adică ii bagase pe toți contribuabilii presupuși vinovați de evaziune fiscala. A făcut multe bune dar a făcut și multe rele
Pai pe logica asta
MasP [anonim], Luni, 3 iulie 2017, 10:01
+9/9
Cel mai bun prim-ministru ever a fost Adrian Nastase. Poti sa-l rogi sa revina in politica. Dar daca nu il vei vota pe Ciolos, ai alternativa Tudose , nu ? Lasand gluma la o parte, faptul ca spune lucruri reale nu inseama ca e si obiectiv. Mi se pare ca se lauda cam mult cu realizarile lui in ANAF , ori eu nu-mi aduc aminte vreo imbunatatire cel putin la nivelul relatiei cu publicul. In fine, Eu nu am votat USR pentru Ghinea . In schimb , pentru Catalin Drula da, e singurul care s-a zbatut in MT ca sa se miste ceva. Uita-te ce se intampla acum acolo, e o vraiste totala, lucrari blocate peste tot.
Atentie ca baga si gogosi umflate
rogvaiv [utilizator], Luni, 3 iulie 2017, 18:37
+1/1
Pe langa ca expertul penalilor "recunoaste" ca 1 si cu 1 fac 2 adica masurile fiscale ale PSD sunt de o tampenie monumentala, vedeti ca incearca sa arunce vina tot pe Ciolos. PSD a furat si picul de surplus cat se facuse in 2016 fata de limita acceptabila de deficit 3% din PIB si acum pretinde ca nu se stia de el dupa ce au manarit actele ca sa transfere surplusul ala in dosurile lor - ca doar nu era sa-l dea la buget.
Un prost critica alti prosti .....
cartofil [utilizator], Luni, 3 iulie 2017, 23:03
0/0
Cate tampenii si magarii a facut acest individ cand era sef la ANAF si care,din leafa de bugetar amarat, si-a luat un hotel in buricul Bucurestilor. Iar fetita, director Uber cu 10.000 E salariu, dar ma rog, din taxele neplatite statului roman, Uber putea sa-si permita.... Un P$D-ist tot hot ramane, indiferent de tabara in care se situeaza. Axioma.
088
diasporescu [utilizator], Luni, 3 iulie 2017, 23:04
+1/1
o catastrofa generala! In alte tari statul iti recomanda sa devii platitor de tva pentru ca tva-ul recuperat este o forma de finantare. Chiar asa se spune: FINANTARE! Face efectiv parte din cash-flow.
In special pentru firmele la inceput de drum (merg pe pierdere) tva-ul poate fi gura de aer.
In Romania esti hartuit numai daca indraznesti sa ceri sa fi platitor de tva. Si daca mai ai nerusinarea sa ceri tva-ul inapoi de la stat esti pedepsit cu controale si amenzi.
Ce inseamna aceasta atitudine pentru mediul investitional din Romania? Pentru a deschide un business in Ro trebuie sa finantezi din buzunar si tva-ul. Deci iti lipsesc efectiv 16% din capital.
Acum sa ne gandim: daca un investitor ar fi sa aleaga intre o tara din vest (infrastructura, productivitate, stabilitate) si Romania unde mai are de finantat si tva-ul din buzunar, ce ar face el oare?
Ne mai miram ca nu se investeste destul in Romania?
comenteaza
Cookie Settings