1 € 1 USD 4,4674duminică 05 apr 2020
Versiune
Mobile
Nenea Gulea
mitg [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 15:02
+1/21
Daca a dedus profesorul respectiv ca DNA sau "binomul" a avut ceva de-a face cu subiectele de la un concurs obscur, atunci cred ca ar trebui sa reintroducem cursurile de logica la seral ...
.
Toate nickname-urile erau luate [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 15:05
+17/29
Ce-l durea pe domnul profesor. În mod normal primul gând te duce la turnătorii din comunism, nu la DNA.
Acum îi selectează încă din școală :)
Harald [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 15:11
-18/38
Așa se construiește România de mâine, cu denunțători de nădejde :)

Care dă dovadă de aptitudini convingătoare la Olimpiadă, primește un premiu direct de la Kovesi :)
Vai de capul ei
KostasP [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 15:12
+8/16
De scoala...si de "profesori". Dar mai ales de elevi.
Ce cretini!
Rescator [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 15:16
+19/23
Au ajuns sa-l denunte si pe bietul Moromete care nu
mai avea cu ce sa plateasca "foncierea" la ANAF-ul
de atunci.Daca asta mai este scoala, manelistul
Salam este doctor in drept si savant.
PSD
VladBerliba1 [anonim], Duminică, 26 februarie 2017, 15:19
+5/9
Pai ce sa-si imagineze ... Asta e realitatea concreta. Parintii platesc taxe si copiii merg la scoala ... Acuma sigur exista dilema cu PSD-ul ... ai vrea sa-ti trimiti copilul la scoala dar nu vrei sa platesti taxe.

Muuulti Moromete tre sa fie care se scarpina si se intreaba ce sa faca ...

Da subiectul cred ca putea fi ancorat si in concretul imediat. Sunteti Niculae si trebuie sa mergeti la scoala din sat care nu e incalzita, nu e renovata, unde programa e the same old si nimeni nu vrea sa o schimbe.
Really?
KostasP [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 15:33
+14/24
Asta-i tot ce-ai priceput din articol? Faptul ca articolul face analogie intre ceea ce se petrecea pe vremea jegurilor comuniste si ceea ce face acum DNA ar fi acelasi lucru, nu-ti trece prin cap? Sau pentru tine o fi acelasi lucru.
Are dreptate acel profesor !
Susufler0 [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 15:51
+9/13
De ce, de exemplu, nu le-a dat prin gand profesorilor care au conceput subiectele sa faca unul care, pornind de la violul savarsit de Petre Petre asupra Nadinei, sa le ceara elevilor sa imagineze o discutie intre cele doua personaje, in urma careia boieroaica se lasa convinsa de taran sa faca amor de buna voie ? :))

PS. Daca tot vrem subiecte care sa aiba cat de cat tangente cu realitatea ! ;))
ce are sula cu prefectura
andimi [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 15:55
+2/10
Eu inteleg oful profesorului din punct de vedere al cerintei aberante din subiectul de la olimpiada, dar ce are DNA-ul cu treaba aceasta? Bate campii cu gratie demna de o cauza mai buna, anume aceea a reformarii curriculei!
Chiar e același lucru ca în 1980
Harald [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 15:58
-5/29
Niște oameni proști au senzația că mai multă coerciție, mai multe reglementări și mai multe pedepse rezolvă problemele României de azi.

Nu am trăit perioada anilor '50, dar am trăit perioada anilor '80 și era exact la fel. Aceleași jeguri cu mentalitate comunistă erau și atunci și acum, nu s-au umplut brusc instituțiile publice din România cu Feți-Frumoși și Albe-ca-Zăpada.

E aceeași țară de oameni proști, fericiți să se agreseze unii pe alții ”cu legea în mână”, pe bază de denunțuri.
subiect de olimpiada
XXXXL [anonim], Duminică, 26 februarie 2017, 16:07
+13/13
trebuia sa se-ntample si asa ceva....
cand lasi treburile pe mana imbecililor....
Comment sters de user
TovarishDragneyev [anonim], Duminică, 26 februarie 2017, 16:18
+3/13
Bineinteles, haita A3 a manipulat
Ciobanul Bucur [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 16:30
+11/19
si pe acest subiect. Una cu parul cret a dat stirea trunchiat, adica elevilor li sa cerut pur si simplu sa compuna un denunt, nimic despre contextul legat de romanul lui Preda.
Haita A3 a manipulat si o afirmatie a lui Ludovic Orban, care se referea la toate partidele care in campaniile electorale au propus multe dar au dat poporului praful de pe toba. Haita tot repeta la toate buletinele de stiri ca Ludovic a afirmat aceasta despre PNL.
Denunt, deci exist...
Irist [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 18:22
+2/8
F. bine! Sa invete si olimpicii sa faca un denunt! Oricum, in comisia de corectura tb sa fie si procurorul Negulescu!!!
Traiesti in lumea asta
KostasP [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 18:29
+3/11
Sau ne scrii din cealalta? Tot ce spui tu sunt utopii. Cum ai vrea sa schimbi mentalitatile din Ro? Sunt doua feluri de oameni, mosule: unii inteligenti care asculta si inteleg de vorba buna. Si apoi sunt aia mai putin inteligenti care asculta doar de bata. Din pacate Ro este locuita majoritar de ultimii.
e simplu
intruderul [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 18:54
+3/3
pot face rezumatul filmului Aferim,ca tot frecventeaza cinematografele mall-urilor si profesorii dar si elevii
wow
rrat [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 20:22
+2/4
absolut genial subiectul...
A şti despre a fi Turnător bolşevic
Propinatiu [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 20:56
0/6
Nota zece! Profesorii îşi fac datoria, deşi primesc lecţii de la oricine! Subiectul verifică judicios înţelegerea de către liceeni a ce canalie era un Turnător la securitate sau la partid, sub Ana Pauker sau sub Elena Ceauşescu. Bolşevismul s-ar fi prăbuşit repede fără securişti şi informatori. Cu mare profesionism, e răstălmăcită aici acum educaţia antitotalitară în educaţie pentru pârăciuni. Dealtfel, a denunţa anonim la DNA un mare corupt mafiot interlop periculos nu prea mai îndrăzneşte niciun adult conştient de actuala capacitate a Sistemului de a-ţi controla corespondenţa şi convorbirile!
Cine scoate bâta, de bâtă o să aibă parte
Harald [utilizator], Duminică, 26 februarie 2017, 22:41
-2/14
Educația nu se face cu bâta, ăla e dresaj, nu educație.

Ai auzit de tigri care și-au sfâșiat dresorul? Ăla e rezultatul educației cu bâta, când cel ”educat” te prinde neatent, ți-o iei odată pentru totdeauna.

Exact în direcția asta duceți voi România, cu isteria asta justițiară. Oamenii nu trăiesc mai bine dacă se denunță unii pe alții, așa că situația economică se va degrada în următorii 5-10 ani până când se vor repeta evernimentele din 1989 și iar vor ajunge toate gunoaiele la suprafață.

Ceea ce trebuie în România sunt legi mai simple, mai corecte și liberalizarea economiei, nu mai multă bâtă. Cu legi draconice, denunțuri și isterie justițiară nu obții decât dezagregarea societății. Crezi că denunțurile apar numai de la 1 milion de euro în sus? În orice orășel primarul o să aranjeze denunțurile potrivite ca să scape de firmele nedorite.

Nu poți trăi la nesfârșit din salariile plătite de multinaționale, alea își pun coada pe spinare și transferă imediat activitatea în Ucraina, Maroc sau Algeria, când devine mai ieftin acolo. Dacă nu ai activitate economică reală, creată de români și bazată pe români, care stau de drag în țară, nu poți merge decât la vale.

Nu poți obține nimic de la oameni cu forța, mai mult control și mai mult etatism nu duc România nicăieri. Educația primită de tine în comunism ”cu bâta” a fost complet greșită, dar mergea pentru că ținea oamenii în România cu forța. Acum nu mai merge.
Uita-te putin prin cateva revolutii istorice
eleVenereCtions [utilizator], Luni, 27 februarie 2017, 9:29
-1/3
O sa vezi ca in multe dintre ele tocmai de bata a fost nevoie. Nu e nicio isterie decat din partea voastra, celor care incercati sa mentineti lucrurile asa cum sunt pentru ca sunteti prea obisnuiti cu ce aveti.

"Oamenii nu trăiesc mai bine dacă se denunță unii pe alții."

Tot la gandirea utopica ai ramas? Macar zi de la bun inceput ca n-ai capacitatea sa zici altceva in afara de a tot repeta in diverse forme ce aveai in cap de la bun inceput, ca macar asa ieseai in evidenta ca fiind in niciun fel mai bun deca--

"multinationale"

Postac.
turnatoria, un mod de viata
vulpoiul rosu [utilizator], Luni, 27 februarie 2017, 9:38
+2/2
nu trebuie sa ne mai miram. n-avem de ce. turnatoria si denuntul se invata inca de la gradinita, iar in scoala se perfectioneaza, uneori ajungind la nivel de arta. imi aduc aminte ca atunci cind eram in generala - in anii 80 - aveam in clasa un trio superb de denuntatoare de profesie: Camelia, Iuliana si Madalina. aproape toata clasa le ura de moarte, mai putin cei citiva care le pupau pe '' kurulet'' pentru a obtine anumite favoruri. uneori acele pupaturi se transformau in salam Victoria, portocale, banane sau alte bunuri interzise. cine le dadea, din ''greseala'' salam de Sibiu, putea sta linistit, o perioada nu era turnat. azi, in capitalismul superb in care traim, turnatoria si denuntul sint la fel !
Stiu o doamna....
Toni_Romania [utilizator], Luni, 27 februarie 2017, 10:48
0/4
.... care'si punea baiatul de 11 ani sa filmeze profesorii la ore, ca sa i poata "turna" la conducerea scoli (ea avea mania persecutiei, avea obsesia ca baiatul e de "10 pe linie" si innebune cand unii profi ii puneau copilului nota reala, adica 7 sau 8).
mici turnatori....
Toni_Romania [utilizator], Luni, 27 februarie 2017, 11:03
-1/3
....sunt si in generatia post-90.
Nu doar in comunism
Toni_Romania [utilizator], Luni, 27 februarie 2017, 11:04
-2/2
Dictaturile din tarile sud-americane (instalate de am-ericani in anii 60-70) tot pe turnatori s-au bazat.
Comentariul ad-hominem denotă lipsa argumentelor
Harald [utilizator], Luni, 27 februarie 2017, 13:41
-4/4
Și pentru tine e valabil același lucru, mai citește câteva zeci din comentariile mele dacă vrei să știi cu ce mă ocup.

În principiu, mocirla în care trăiești tu în România mă lasă rece, dar soluțiile hipsterești nu fac decât să creeze și mai multă mocirlă, nu să asaneze mlaștina.

Atât timp cât soluția ta e bâta, asta spune totul despre educația pe care ai primit-o și familia în care ai crescut. Iar dacă vrei să înveți ceva din istorie, anii '30 sunt cel mai bun exemplu.

Pe vremea aceea toate taberele ajunseseră la concluzia că soluția e bâta. Așa că s-au împărțit în două cete de cimpanzei, naziștii și comuniștii și și-au dat unii altora cu bâta în cap până au obosit. Fără să rezolve nimic, dar distrugând societatea și civilizația europeană.

Chiar crezi că ești cel mai tare când e vorba de bâtă? Întotdeauna se va găsi unul cu o bâtă mai mare și va fi foarte greu să-l oprești, odată ce ai stabilit că lucrurile se rezolvă cu bâta.
Atata timp cat folosesti constant aceiasi termeni
eleVenereCtions [utilizator], Luni, 27 februarie 2017, 16:48
+1/1
nu trebuie sa stiu nimic mai mult. Si daca n-ai habar de istorie, nu incerca s-o simplifici in asa fel incat sa se potriveasca narativei pe care incerci disperat s-o construiesti. Mai citeste si tu cate ceva pana la urmatoarea ta postare.
Tocmai ai produs un astfel de comentariu
Bogdan_100 [utilizator], Luni, 27 februarie 2017, 17:20
0/0
Fara argumente, doar cu inepte atacuri la persoana. Nu mai vorbim de viziunea primitiva asupra istoriei
Ești conștient că a fost o replică
Harald [utilizator], Joi, 2 martie 2017, 0:04
0/0
la un comentariu ad-hominem? Un mod de a da interlocutorului ”să guste din propriul medicament”, cum spun englezii?

E evident că nu ai sesizat un asemenea detaliu mărunt :)
comenteaza
Cookie Settings