VIDEO Klaus Johannis a votat doar la scrutinul prezidential: Referendumul mi s-a parut inutil - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0683duminică 16 mai 2021
Alegeri prezidentiale2009

VIDEO Klaus Johannis a votat doar la scrutinul prezidential: Referendumul mi s-a parut inutil

de A.N. Duminică, 22 noiembrie 2009, 10:47
- a A+
Imagine
Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat ca a votat doar la alegerile prezidentiale, deoarece "referendumul mi s-a parut inutil", transmite NewsIn. "Am votat pentru normalitate", a spus Johannis, care a fost propus de PNL sa preia conducerea guvernului, dupa caderea Cabinetului condus de Enil Boc.


"Am votat pentru normalitate. Cred ca lumea va merge la vot. Este foarte important, este modul in care cetateanul poate sa participe la democratie", a declarat Johannis. Primarul Sibiului a adaugat ca a votat doar la alegerile prezidentiale "pentru ca referendumul mi s-a parut inutil".

Primarul Sibiului a votat la Scoala generala nr. 4 din Sibiu, fiind insotit la sectia de votare de sotia sa, Carmen Johannis.

Dupa caderea Guvernului condus de Emil Boc, PNL l-a propus pe Klaus Johannis sa preia sefia Executivului. Ulterior, aceasta propunere a fost sustinuta si de PSD, UDMR si grupul minoritatilor nationale. Presedintele Traian Basescu l-a desemnat insa pentru postul de prim ministru pe economistul Lucian Croitoru, al carui Cabinet a fost respins de Parlament.26216 afisariutilul
INUTILULE!!!! [anonim], Duminică, 22 noiembrie 2009, 10:50
+5/13
ai dat dovada de cat de marunt poti sa fi.artificial,umflat cu pompa de presa.UN INUTIL,asta esti.
cand va spun ca D-zeu nu bate cu batul ...
Eneas [anonim], Duminică, 22 noiembrie 2009, 10:58
+5/9
..ne mai trimite pe cap cate un escroc imobiliar pe post de sas,sa ne faca sa simtim cat de prosti sunt sasii care au ramas,fata de sasii care au plecat ...in Germania era oricum un maruntis ,aici face politica, teutonul ....
vorbeste gura fara el ,dar nu e el vinovat ! Sibienii sunt oameni cuminti ,dar se mai inseala si ei cateodata -bine ca nu e tigan ,ca atunci era infiat de PSD!
inca 20 de comentarii comenteaza