Cazul fetiței ucise de o mașină de poliție: Agentul de la volan nu era în misiune / Ce a răspuns procurorul când a fost întrebat dacă polițistul mergea să-și ia de mâncare cu girofarul pornit - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3575joi 20 ian 2022

Cazul fetiței ucise de o mașină de poliție: Agentul de la volan nu era în misiune / Ce a răspuns procurorul când a fost întrebat dacă polițistul mergea să-și ia de mâncare cu girofarul pornit

de G.S. Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:23
- a A+
Imagine
Polițistul care a provocat accidentul în care o fetiță a murit joi iar alta a fost rănită , nu se afla în misiune și nu a acordat prioritate fetelor care se aflau pe trecerea de pietoni, a declarat vineri un procuror de caz.


UPDATE Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de polițist pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpat pe o durată de 60 de zile.

Victima era angajată în traversare pe trecerea de pietoni, a spus acesta, adăugând că mașina pe care o conducea polițistul avea semnalele luminoase, dar nu și cele acustice, și nu se afla în misiune.

Întrebat de jurnaliști dacă este adevărat că polițistul mergea să-și ia de mâncare, procurorul a răspuns că acest lucru nu are "relevanță" în privința infracțiunii de care este acuzat.

Potrivit reprezentantului parchetului, mașina care a lovit cele două fete avea viteza peste limita din zonă, dar cât era viteza exact se va stabili după o expertiză.

Polițistului i s-a adus la cunoștință acuzația de ucidere din culpă și urmează să se decidă dacă se va dispune sau nu vreo măsură preventivă contra sa.

Procurorul a spus că se anchetează și situația permisului polițistului, unul emis de Marea Britanie.26197 de afisariAsta suntem pentru Pulitia Romana
moima [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:34
+43/45
niste vite de sacrificiu. Ne omoara copiii direct, sau se uita cum ni-i rapesc interlopii romi pentru prostitutie si trafic de organe si iau spaga ca sa stea degeaba.

Politia e mana in mana cu romii si toti ne jefuiesc.
Politia interlopilor a dovedit inca odata..
floriniulian [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:34
+41/43
Lipsa de caracter si profesionalism ca sa nu mai vorbesc de incredere care este ZERO BARAT.
O institutie esuata de coruptie si incompetenta populata numai cu oameni care nu au nici o treaba cu aceasta profesie doar ''tintesc''salariile babane si pensiile de serviciu luate la 40 de ani date de alti corupti din Parlament care au distrus aceasta tara .

ROAMNIA =stat esuat mafiot condus de securisti si afiliatii lor care paraziteaza acest popor cu salarii babane si pensii speciale halucinante furate din taxele si impozitele noastre.
inca 55 de comentarii comenteaza