Liviu Dragnea, despre informațiile că s-a despărțit de Irina Tănase: Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3575joi 20 ian 2022

Liviu Dragnea, despre informațiile că s-a despărțit de Irina Tănase: Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii

de Redactia Marţi, 7 decembrie 2021, 19:50
- a A+
Imagine
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a reacționat marți seară după ce presa tabloidă a scris că s-ar fi despărțit de iubita sa, Irina Tănase, și ar fi dispărut. Dragnea - eliberat din penitenciar în luna iulie - spune că vrea să pună capăt "tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic" și că "viața personală a oricui ar trebui să rămână privată".


"Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine", a scris Dragnea pe Facebook.

El mai spune că ziua de Sfântul Nicolae și-a petrecut-o împreună cu copiii săi, iar astăzi a lucrat la partid: "Orice altă "știre" e o prostie".

Irina Tănase (28 de ani) a apărut prima oară în public alături de Liviu Dragnea (59 de ani) la congresul PSD din martie 2018.


20248 de afisariPur si simplu Irina Tanase a primit alte ordine!
CezarN [utilizator], Marţi, 7 decembrie 2021, 19:55
+17/23
Liviu Dragnea nu mai este un obiectiv important. Atat si nimic mai mult!
Anul trecut, în decembrie, "nepoata" i-a mai
Heitarel Troleanu [utilizator], Marţi, 7 decembrie 2021, 22:10
+17/23
cumpărat lu' tataia Daddy nește mici acareturi, că moșu' nu avea destule în care să se relaxească cu Codrinuș pe când iese de la beci, și să-și hodinească dubla hernie de disc. Le-a trecut, bineînțeles, pe numele ei, ca să nu se bășice iar jurnaliștii fără inimă românească. Ele sunt:
- un hogeac de 178 mp, cu garaj de 47 mp(!), în buricul târgului, lângă Casa Poporului. Cost: 260.000 euroi;
- două terenuri la Ciolpani, Ilfov, cu ieșire la lacul mănăstirii Țiganesti (cu știucă, biban, șalău și crap!), în suprafață totală de 8.500 mp. Cost: 102.000 euroi.

Cost total cumpărături de Crăciun 2020: 362.000 euroi.

DNA-ul e probabil paralizat de rușine și emoție s-o întrebe pe Irinuca de unde a avut banii de așa o coșniță, Daddy nu știe nica, că era la bulău, iar statul paralel și rapace poa' să moara de oftică cu insula Belina pă pept! Cin' l-a pus să-i ia lu' Daddy înapoi insulița unde mergea el la pescuit cu elicopterul? Pe cine deranja el?

E posibil ca între acele cumpărături de Crăciun și actuala despărțire la nivel înalt să fie o legătură?
Poate.

Aștept păreri.
inca 17 comentarii comenteaza