În încercarea de a scăpa de șerpi, un bărbat din Maryland a dat foc casei pe care o cumpărase recent cu 1,8 milioane de dolari - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3142marţi 18 ian 2022

În încercarea de a scăpa de șerpi, un bărbat din Maryland a dat foc casei pe care o cumpărase recent cu 1,8 milioane de dolari

de Redactia Sâmbătă, 4 decembrie 2021, 19:50
- a A+
Imagine
Ceea ce a început ca o încercare de a scăpa de șerpi s-a încheiat cu o casă întreagă care a luat foc. Locuința - în valoare de 1,8 milioane de dolari - fusese cumpărată recent de către o familie din Dickerson, Maryland, conform CNN .


Proprietarul casei a încercat să scape, cu ajutorul fumului, de o colonie de șerpi care au fost o problemă continuă și pentru chiriașul anterior al locuinței, a afirmat Pete Piringer, purtătorul de cuvânt al serviciului de pompieri.

Proprietarul casei a folosit cărbuni pentru a face fum, însă i-a pus prea aproape de materiale combustibile, iar în cele din urmă casa a luat foc. Incendiul a început la subsol și s-a extins rapid la fiecare etaj, în timp ce proprietarul era plecat. Un vecin a văzut fumul și a sunat la pompieri.

"Nu existau hidranți de incendiu în zonă. Nu este o problemă pentru că ne-am obișnuit, dar a trebuit să facem naveta cu cisterne cu apă", a spus reprezentantul serviciului de pompieri.

Intervenția pentru a ține focul sub control a durat câteva ore, însă incendiul a fost complet stins abia a doua zi dimineață.

Casa fusese cumpărată recent cu 1,8 milioane de dolari, iar daunele în urma incendiului se ridică la peste 1 milion de dolari, potrivit CNN .8874 de afisariCand iti dai singur foc la casa
Mobutu Shosho Shokul Zbengu Covid Banga [utilizator], Sâmbătă, 4 decembrie 2021, 21:14
+12/12
Asigurarea nu acopera nimic. Da, acopera cand un vandal iti incendiaza casa, acopera cand casa ia foc de la un traznet, etc. Omul si-a autoincendiat din neglijenta locuinta. Ia cauta in polita de asigurare daca ai asa ceva scris.

Nici la masina daca faci driftinguri sa vezi daca tine si lovesti masina de un stalp nu acopera nimic.

Cand o firma vine sa te scape de serpi si iti dau foc la casa, DA, acopera, pentru ca asigurarea lor de raspundere civila acopera astfel de situatii, insa si polita lor costa mai mult decat a ta pentru folosinta normala a unei case.

Ceea ce va despagubi asiguratorul este raspunderea civila, adica pompierii si eventualele daune aduse de incendiu vecinilor.
Si ca se te ajut
Mobutu Shosho Shokul Zbengu Covid Banga [utilizator], Sâmbătă, 4 decembrie 2021, 23:12
+4/4
Cand instalezi o priza in casa de unul singur, daca iti ia foc casa de la acea priza, stai linistit, asigurarea nu iti va plati nimic. La fel, daca conectezi butelia de la aragaz folosind un echipament care nu a fost din start gandit ca unul pe care il poate manipula oricine, daca face ceva bum, asiguratorul nu iti va da nimic. DA, va acoperi daunele vecinilor daca ai asigurare de raspundere civila. TIE insa nu iti va da nimic intrucat ai operat fara sa fii calificat un echipament periculos.

Chiar si de la un computer care a acumulat praf, daca ia foc si iti da foc la casa, asigurarea nu iti va da nimic. Pentru ca acel echipament trebuia curatat si era de datoria ta sa il cureti.
inca 4 comentarii comenteaza