VIDEO Mii de persoane și cozi kilometrice de mașini la Peștera Sfântului Andrei, la slujba ținută de Teodosie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3575joi 20 ian 2022

VIDEO Mii de persoane și cozi kilometrice de mașini la Peștera Sfântului Andrei, la slujba ținută de Teodosie

de G.S. Marţi, 30 noiembrie 2021, 13:22
- a A+
Imagine
Mii de persoane, cu sute de mașini, parcate pe o lungime de mai mulți kilometri, au venit marți prin ploaie la peștera Sfântului Andrei din județul Constanța, unde dimineață a avut loc slujba religioasă oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, potrivit Ziua de Constanța .


La evenimentul ce a avut loc în peștera de lângă localitatea Ion Corvin au avut voie doar pelerinii care nu vin în grupuri organizate, polițiștii prezenți în număr semnificativ la fața locului oprind câteva microbuze și autobuze.În zona îngrădită unde a avut loc slujba numărul celor prezenți a fost limitat la 600 de persoane.

Jandarmii au stabilit trasee pentru deplasarea pelerinilor către racla cu sfintele moaşte şi au fost realizate marcaje pe traseul de acces în mânăstire, precum şi pentru participanţii la slujba religioasă, astfel încât să se respecte distanţarea fizică.

Arhiepiscopia Tomisului anunțase anterior că marţi, de la ora 9.00, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie va săvârşi Sfânta Liturghie la mănăstirea "Peştera Sfântului Apostol Andrei" din localitatea constănţeană Ion Corvin.


10122 de afisariAdevaratii credinciosi sunt cei....
gigiN [utilizator], Marţi, 30 noiembrie 2021, 14:42
+21/35
...care nu accepta sa asiste la o slujba tinuta de acest escroc ordinar,care nu are nimic de a face cu religia,ci este doar un parazit al acesteia si un individ abject care profita de credulitatea unor oameni.
Evu' Mediu, tată!
Heitarel Troleanu [utilizator], Marţi, 30 noiembrie 2021, 14:08
+19/39
Și nu cumva să purtați măști, că vă afurisește Mache de nu vă vedeți!
Și data viitoare sa lăsați mașina acasă și să mergeți pe jos la Peșteră, ca niște adevărați pelerini ce nu sunteți, păcătoșilor!
inca 14 comentarii comenteaza