Bryan Adams testat pozitiv pentru Covid-19, a doua oară într-o lună. Explicația simplă a lui Fauci - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3575joi 20 ian 2022

Bryan Adams testat pozitiv pentru Covid-19, a doua oară într-o lună. Explicația simplă a lui Fauci

de R.P. Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, 10:50
- a A+
Imagine
Planurile cântărețului Bryan Adams au fost date peste cap, din nou, după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19, pentru a doua oară în decurs de o lună, relatează CNN .


Rockerul, care este și fotograf, a scris pe instagram că a fost testat pozitiv după ce a aterizat pe aeroportul Malpensa din Milano.

"Iată-mă aici, tocmai am sosit în Milano, și am fost testat pozitiv pentru Covid, a doua oară într-o lună. Așa că o iau spre spital. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul", a scris el pe platforma socială, mesajul fiind însoțit de hashtagul #sohappyithurts.

La finalul lunii octombrie, Adams a fost nevoit să-și anuleze participarea la o ceremonie de la Rock and Roll Hall of Fame ca urmare a testării pozitive.

La acea dată, el preciza că este complet vaccinat și nu are niciun simptom.

Contactat de CNN, epidemiologul Anthony Fauci a explicat că, deși nu vrea să facă niciun fel de speculații legate de acest caz, cel mai probabil, Bryan Adams nu s-a vindecat în decurs de o lună, iar virusul a rămas în organism, astfel încât a ajuns să aibă două teste pozitive în acest interval, mai ales dacă are un sistem imunitar slăbit.


9938 de afisariAi dreptate in mare masura
Luk [utilizator], Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, 20:24
+7/21
Categoric vaccinul foloseste acelasi sistem imunitar, altul n-avem.
Sunt niste diferente intre nivelul de imunitate pe care-l dobandim natural si cel pe care-l invatam de la vaccin. Diferentele nu sunt foarte mari, dar sunt suficiente pentru ca imunizarea naturala sa tina mult mai mult (la SARSCOV1 e de ani buni) decat cea data de vaccin.
Ce e cert e ca narativul "ne vaccinam pentru ceilalti" nu are nicio sustinere in realitate, asta ca sa fie clar.
Te vaccinezi pentru tine, nu pentru ceilalti, daca te vaccinezi.
Daca varstnicii s-ar vaccina, am avea de 10 ori mai putine decese si s-ar folosi mai putine paturi la ATI, aici ai prefecta dreptate, subscriu 100%.
Singura solutie
DanTeo [utilizator], Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, 11:40
+4/28
ramâne abonamentul.
inca 16 comentarii comenteaza