Justiția britanică va decide joi în procesul dintre Meghan Markle și un tabloid - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3575joi 20 ian 2022

Justiția britanică va decide joi în procesul dintre Meghan Markle și un tabloid

de I.B. Vineri, 26 noiembrie 2021, 20:36
- a A+
Imagine
Justiția britanică își va da verdictul joi în apelul procesului pe care Meghan Markle, soția prințului Harry, l-a intentat unui tabloid britanic pentru invadarea vieții private a acestuia, scrie AFP.


Actrița americană în vârstă de 40 de ani a câștigat procesul de confidențialitate împotriva Mail on Sunday, în februarie. Ea îl acuză că a publicat o scrisoare scrisă în 2018, în care i-a cerut tatălui ei Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, să nu mai mintă în presă despre relația lor.

Tabloidul a contestat plângerea, argumentând într-un recurs examinat în noiembrie la Londra că ducesa de Sussex a scris scrisoarea știind că ea ar putea ajunge în presă.

După trei zile de audiere, Curtea de Apel își va pronunța decizia joi, 2 decembrie.

Pentru a-și fundamenta afirmațiile, Mail on Sunday a evidențiat în timpul apelului mărturia lui Jason Knauf, fostul secretar de comunicare al cuplului, care a spus că proiectul de scrisoare a fost redactat având în vedere "că ea poate fi scursă" în presă.

El a mai spus că a furnizat informații private în numele cuplului regal, acum cu sediul în California, autorilor biografiei lor neoficiale, "Finding Freedom" ("Harry și Meghan, liberi").

Markle a recunoscut ultimele informații și și-a cerut scuze pentru că a indus în eroare instanța, neclarându-le în primă instanță. Dar această revenire asupra declarațiilor a făcut-o ținta irniilor tabloidelor, The Sun poreclind-o "Madam Stunned".

Într-o mărturie scrisă, însă, ea a infirmat prima afirmație, spunând că nu credea că tatăl ei va da scrisoarea presei, potrivit ei, prezentată-l într-o lumină nefavorabilă. A fost doar o "posibilitate", a spus ea.

Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la coroana britanică, a denunțat în repetate rânduri presiunea media asupra familiei sale și a făcut din aceasta principalul motiv al retragerii sale din familia regală, în vigoare din aprilie 2020.


1026 de afisariNiciun comentariu
comenteaza