Se deschide Târgul de Crăciun din București. Cât costă biletul de intrare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021

Se deschide Târgul de Crăciun din București. Cât costă biletul de intrare

de Redactia Vineri, 26 noiembrie 2021, 7:57
- a A+
Imagine
Primăria Municipiului Bucureşti dă startul sărbătorilor vineri, când, în Piaţa Universităţii, la Târgul de Crăciun Bucureşti şi pe bulevardele din centrul Capitalei se va aprinde, la ora 18,00, iluminatul festiv.


Elementele decorative sunt montate pe bulevardele Lascăr Catargiu, Magheru, Kiseleff, Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, rond Piaţa Presei şi rond Beijing.

În perioada 26 noiembrie - 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, Creart deschide târgul simbol al Capitalei - Bucharest Christmas Market, eveniment care îşi propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima oraşului.

De vineri, începând cu ora 12,00, la târgul de Crăciun vizitatorii vor găsi zilnic (de luni până vineri de la 12,00 la 22,00 şi sâmbătă şi duminică de la 10,00 la 22,00) inspiraţie pentru cumpărături de sezon şi cadouri: produse artizanale, globuri pictate manual, clopoţei, coroniţe, decoraţiuni şi ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

Anul acesta, evenimentul se va desfăşura în condiţii speciale, adaptate contextului epidemiologic actual, iar siguranţa vizitatorilor, a expozanţilor şi a personalului rămâne primordială.

Astfel, accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului. Preţul biletului care asigură o intrare/ zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locaţie. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. (Sursa: Agerpres)


5311 afisariDeci
Incomod3 [utilizator], Vineri, 26 noiembrie 2021, 8:11
+6/6
La un targ de Craciun unde ar trebui sa merg sa cheltui bani, sa fac cumparaturi... se plateste bilet de intrare si se cere si certificat verde... OK... asteptati-ma :) :) :)
Și certificat?
war4peace [utilizator], Vineri, 26 noiembrie 2021, 9:23
+2/2
Certificatul nu mai e necesar?
inca 3 comentarii comenteaza