Portugalia reimpune unele restricţii anti-Covid şi cere test negativ pentru toţi pasagerii curselor aeriene - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3767sâmbătă 04 dec 2021

Portugalia reimpune unele restricţii anti-Covid şi cere test negativ pentru toţi pasagerii curselor aeriene

de V.M. Joi, 25 noiembrie 2021, 21:14
- a A+
Imagine
Portugalia, ţară cu una din cele mai mari rate de vaccinare împotriva Covid-19, reimpune o serie de restricţii pentru a stopa o creştere a infectărilor, anunţând că toţi pasagerii curselor aeriene care vor ajunge în ţară, chiar şi cei vaccinaţi cu schema completă, vor trebui să prezinte un test negativ la coronavirus la sosire.


"Nu contează cât de mare succes a avut vaccinarea, trebuie să fim conştienţi că intrăm într-o fază de risc sporit", a declarat prim-ministrul Antonio Costa într-o conferinţă, conform Reuters și Agerpres.

"Am văzut o creştere semnificativă (a cazurilor) în UE, iar Portugalia nu este o insulă", a subliniat el.

Costa a mai anunţat că şi persoanele vaccinate cu schema completă vor trebui să prezinte un test negativ pentru a avea acces în cluburi, baruri, la evenimente mari şi în căminele pentru vârstnici. De asemenea, masca de protecţie redevine obligatorie în spaţiile închise, a precizat el.
2460 de afisaricum?
Gogu_cel_viteaz [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 21:40
+11/15
parca vaccinul inseamna libertate.
Parca la 70% scapam de hapciu. Baietii astia parca erau pe la 90% (si asta-i raportat la intreaga populatie nu la cei eligibili).
Lol
HP [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 21:41
+10/14
Imposibil, Portugalia si succesul ei intergalactic...
inca 1 comentariu comenteaza