Ilie Năstase, infectat cu Covid-19: Fostul lider ATP, internat în spital - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3767sâmbătă 04 dec 2021

Ilie Năstase, infectat cu Covid-19: Fostul lider ATP, internat în spital

de Silviu Dumitru Joi, 25 noiembrie 2021, 21:05
- a A+
Imagine
Ilie Năstase este internat la Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș" din București, fostul lider ATP fiind infectat cu noul coronavirus.


Întors dintr-o vacanță din Istanbul, în care a fost plecat alături de soția Ioana, Ilie Năstase a fost diagnosticat cu Covid-19.

Starea fostului mare tenismen este una bună, astfel că medicii nu au considerat că acesta trebuie să fie conectat la aparatele de oxigen. Năstase are o formă ușoară a bolii și speră că va petrece acasă restul perioadei de izolare.

"El este internat la spital, este ok, este într-o stare bună. La el a fost altceva, a avut puțin imunitatea scăzută că știți că a avut probleme cu academia. De atunci a avut o starea așa, în care s-a simțit mai rău, s-a supărat.

E o formă ușoară, atâta timp cât purtăm discuții. Este conectat la aparate pentru a i se monitoriza situația, dar asta nu înseamnă că este ceva grav. Nu cred că va sta 14 zile în spital, cred că maxim cinci zile. Probabil că după va veni acasă", a spus Ioana Năstase , potrivit Fanatik .

Ilie Năstase a mai fost internat în spital pe 13 noiembrie, după ce s-a certat cu Ciprian Marica și a acuzat probleme cardiace.


15507 afisariSănătate fostului campion
Timonierul [utilizator], Vineri, 26 noiembrie 2021, 4:35
+4/6
ca sporiți-vă l-am apreciat la timpul potrivit și cu susținerea comuniștilor .
Ca General de armata ? Absolut nici un respect !
Traiasca MFA...
Cadillac [utilizator], Vineri, 26 noiembrie 2021, 18:58
+3/3
Noroc ca te-au luat in armata......

Altfel, erai si azi in clas'a II-a.

Pe de alta parte, "gradul" de General este un titlu onorific, pentru tot ce a facut echipa de tenis a Romaniei. Pentru ROMANIA !

Spre deosebire de "presedintele" vostru.

Pe care, VOI l-ati ales.

Pentru doi mici s'o bere.
inca 5 comentarii comenteaza