UPDATE STS: E necesară actualizarea, pe dispozitivele cu sistem Android, a aplicaţiei Check DCC de verificare a certificatelor digitale COVID / În lipsa actualizării, certificatul digital nu mai poate fi verificat decât prin versiunea web a aplicației - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3767sâmbătă 04 dec 2021

UPDATE STS: E necesară actualizarea, pe dispozitivele cu sistem Android, a aplicaţiei Check DCC de verificare a certificatelor digitale COVID / În lipsa actualizării, certificatul digital nu mai poate fi verificat decât prin versiunea web a aplicației

de Redactia Joi, 25 noiembrie 2021, 20:52
- a A+
Imagine
Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a anunţat joi seară că este necesară actualizarea, pe dispozitivele cu sistem de operare Android, a aplicaţiei Check DCC, care permite verificarea certificatelor digitale COVID-19.


UPDATE
(21:30) Reprezentanții STS au precizat pentru HotNews.ro că "este necesară accesarea magazinului Google Play și selectarea opțiunii de actualizare pentru aplicația Check DCC. În lipsa acestei actualizări, verificarea certificatului digital nu mai este posibilă decât prin versiunea web a aplicatiei, la următorul link: https://certificat-covid.gov.ro/check-dcc "

Potrivit STS, este necesară actualizarea aplicaţiei Check DCC pe dispozitivele cu sisteme de operare Android întrucât au fost realizate modificări la gateway-ul european.

Noua versiune a fost publicată, în urmă cu puţin timp, în Google Play, a precizat STS.

Aplicaţia Check DCC este disponibilă şi pe dispozitivele cu sisteme de operare iOS şi în versiunea web, la următorul link: https://certificat-covid.gov.ro/check-dcc .

Check DCC, dezvoltată de STS, permite verificarea certificatelor digitale COVID în România.

Certificatele atestă că persoanele:
  • s-au vaccinat împotriva COVID-19;
  • s-au testat și au un rezultat negativ în evidențele autorităților medicale;
  • au trecut prin COVID.
Până în 20 noiembrie, în România fuseseră generate aproape 9 milioane de certificate digitale UE privind COVID-19, prin intermediul platformei https://certificat-covid.gov.ro. Versiunea aplicației Check DCC pentru telefoanele Android fusese descărcată de 463.380 de ori din magazinul de aplicații Google Play.


11002 afisaripana si aplicatia are nevoie de booster
Gogu_cel_viteaz [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 21:35
+9/11
sunt tare curios; atunci cand o sa pice platforma (si sigura va pica de cateva ori) pentru accesul in institutiile statului se va cere si dosar cu sina?!
Se refera la babele din Cucuietii din Deal?
Idiotul_fUtil [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 21:26
+4/6
Ele si-au actualizat deja OS-ul cu ultimele patch-uri..
inca 7 comentarii comenteaza