Florin Cîțu, oficial președinte al Senatului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 04 dec 2021

Florin Cîțu, oficial președinte al Senatului

de Redactia Joi, 25 noiembrie 2021, 20:28
- a A+
Imagine
Florin Cîțu este oficial președinte al Senatului, după ce decizia Senatului prin care a fost ales în această funcție de către noua majoritate creată alături de PSD a fost publicată joi seară în Monitorul Oficial.


Coaliția PNL-PSD-UDMR a început să funcționeze la nivelul Parlamentului încă de marți.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales președinte al Camerei Deputaților, funcție care a aparținut până acum PNL.

Următorul pas a fost cel de revocare a președintelui Senatului, Anca Dragu, de la USR. În locul său a fost ales, cu 82 de voturi, Florin Cîțu, care nu a mai prins niciun post în guvern, iar până astăi a fost preemier interimar.

USR a anunţat miercuri că a atacat la Curtea Constituţională hotărârea de revocare a Ancăi Dragu din funcţia de preşedinte al Senatului.

"Din nou, după ani de luptă împotriva PSD, acum suntem nevoiţi să ne apărăm instituţiile democraţiei române de asaltul hoţilor şi incompetenţilor. Coaliţia hoţiei PSD - PNL a fost dispusă să treacă peste Constituţie şi legi, totul pentru a-i asigura o sinecură lui Florin Cîţu", a transmis USR.


879 de afisariNani,nani,
DomnuTrandafir [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 20:39
+2/4
Câțu mamii!
Lasa paharul Cattule,
constan [utilizator], Vineri, 26 noiembrie 2021, 8:16
+1/1
Dupa policalificarea obtinuta in SUA,cu stagii in institutii serioase dl Catu stie ca nu este voie sa conduci sub influenta paharului,dar probabil se gandeste ca Senatul nu-i Trabant.
inca 2 comentarii comenteaza