VIDEO UPDATE Mini-protest al societății civile pe holul Parlamentului: "Suntem aici, cu ochii pe voi!" / Banner-ul cu "Tot voi" le-a fost smuls de un om de ordine care s-a ascuns apoi într-o toaletă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021

VIDEO UPDATE Mini-protest al societății civile pe holul Parlamentului: "Suntem aici, cu ochii pe voi!" / Banner-ul cu "Tot voi" le-a fost smuls de un om de ordine care s-a ascuns apoi într-o toaletă

de G.S. Joi, 25 noiembrie 2021, 12:34
- a A+
Imagine
Cîțiva membri ai societății civile au protestat joi pe holul Parlamentului în timp ce în sala de plen se desfășurau dezbaterile pentru învestirea Guvernului Nicolae Ciucă .


UPDATE Bannerul adus de cei trei protestatari le-a fost smuls din mâini de un om de ordine de la Palatul Parlamentului, acesta fiind urmărit de deputatul USR Mihai Polițeanu cu o transmisie live pe Facebook până când omul de ordine s-a ascuns într-o toaletă de la un alt etaj (incidentul poate fi văzut după minutul 15 în filmare):Câteva persoane, printre care și Marian Rădună de la ONG-ul Geeks for Democracy, au desfășurat un baner galben-roșu (culorile PNL și PSD), pe care scria "Tot voi?"

"Am venit să spunem că suntem aici, că în România societatea civilă are o voce, pe care vrem să o auziți. Ieri am lansat un manifest al societății civile, suntem aici, cu ochii pe voi", a spus una dintre protestatarele care ținea banner-ul.Cei trei s-au așezat apoi pe jos, ținându-se unul de altul, lângă intrarea către plen: "Este dreptul nostru să protestăm".

Zeci de organizații civice și personalități publice au trimis miercuri un manifest în care acuză puterea actuală că în ultimele luni a orchestrat o mineriadă politică: Ca și atunci, sunteți pe cale să distrugeți exact combustibilul esențial al unei națiuni: speranța, cea care ne-a ținut sute de zile la rând în stradă, cea care ne-a îngăduit să credem în România europeană".


2545 de afisari-Da ba,''ezact''
persuasiv [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 13:30
+2/6
...alta intrebare?
Trist
Indraja [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 16:55
+2/8
Trist, dar asa e din pacate. Vor face liniste daca nimeni nu se va mai impotrivi. Dar liniste sau cu proteste ei tot fura. Nu ii mai pedepseste nimeni daca ei fac legea pentru a putea fura.
inca 8 comentarii comenteaza