VIDEO Cîțu a lipsit de la ședința de învestire a Guvernului PNL-PSD-UDMR. George Simion: Unde s-a ascuns, e speriat micuțul? / Cîțu a apărut la vot - UPDATE - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021

VIDEO Cîțu a lipsit de la ședința de învestire a Guvernului PNL-PSD-UDMR. George Simion: Unde s-a ascuns, e speriat micuțul? / Cîțu a apărut la vot - UPDATE

de Redactia Joi, 25 noiembrie 2021, 11:20
- a A+
Imagine
Liderul PNL, Florin Cîțu, președinte al Senatului, a lipsit de la ședința de plen a Parlamentului în care va fi dat votul de învestitură pentru Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciucă. Absența lui Cîțu de la ședință a fost taxată de liderul AUR, George Simion: "Unde s-a ascuns, e speriat micuțul?".


UPDATE 12.17 Florin Cîțu și-a facut apariția și a votat.

Ședința - care a început la ora 10.00 - a fost prezidată de către Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și de către Alina Gorghiu, Florin Cîțu lipsind.

Absența lui Cîțu de la ședință a fost taxată de liderul AUR, George Simion, în discursul susținut în plen:
  • "Nu l-am văzut pe preşedintele Senatului, Florin Cîţu. Unde este Florin Cîțu? Unde s-a ascuns, e speriat micuțul?
  • Îi este frică, îi este jenă? Poate intră în depresie. Probabil este cu domnul preşedinte (...)
  • Unde a plecat domnul Cîţu? Domnii de la PNL, ce s-a întâmplat?
  • Dacă aveţi demnitate, un singur lucru: bila neagră în urna albă".
Simion a mai spus că va urma opoziţia la dictatura lui Klaus Iohannis:
  • "Nu vă place nici dumneavoastră dictatura lui Klaus Iohannis, domnul Fenechiu. Şi mulţi dintre voi nu îl mai suportaţi şi sper, cu acest nou guvern, să nu ajungem să tolerăm o dictatură(...)
  • Votaţi împotriva guvernului Ciucă, votaţi suspendarea lui Klaus Iohannis şi alegeri anticipate".5760 de afisariseful #echipeicastigatoare
revo [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 11:53
+3/13
Isi cauta de lucru, ca stie ca Anca Dragu a fost inlaturata impotriva deciziei CCR, deci in cateva luni va fi alungat de la sefia Senatului.

Dar inainte de asta, cred ca trece pe la magazin sa-si cumpere o casca de protectie, pentru ca vor curge castanele din partea #echipeicastigatoare, ramasa in curul gol.

Pe urma, se duce la Iohannis, agatat de clanta portii de la intrarea in curtea palatului Cotroceni, plangand in hohote, cu lacrimile impletindu-i-se pe barba si mucii intrandu-i in gura: cui ma lasi? cui ma lasi? de ce? de ce? doar te-am ascultat si am facut ce-ai vrut TU!
Da-mi macar postul de presedinte la fondul ala de "investitii"!

Nu ma lasa! Apara-ma, ca Rares si Raluca isi ascut, unul limba, ailalta satarul de taiat carnea!
Si toata #echipacastigatoare, am vazut eu, scoate pietre din pavajul Parlamentului, ca i-am lasat fara niciun ciolan! Nici macar amarata aia de Sanatate, cu miliardele pe teste si vaccinuri importate.

Desigur, lamentarile vor fi inutile, marioneta stricata a Iohannisului, devenita inutila dupa atingerea obiectivului, va fi ridicata de echipa de salubritate care ia gunoiul prezidential.

Chiar asa, Raresica de ce tace, bre? De ce nu trambiteaza extraordinara victorie a #echipeicastigatoare in negocierile cu partidul muma-ciuma, PSD, sub inteleapta conducere si supraveghere a maretului Faraon, ctitorul Romaniei Jafului fara Oprelisti?
E mahmur
Luk [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 11:42
+1/11
Si-a luat solda pentru distrugerea PNL si s-a intins la un sprit.
inca 8 comentarii comenteaza