VIDEO Nicolae Ciucă, în Parlament: Am văzut multe persoane surprinse de această coaliție PNL-PSD. Au fost mai preocupate să vadă motivele care ne despart decât cele care ne apropie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021

VIDEO Nicolae Ciucă, în Parlament: Am văzut multe persoane surprinse de această coaliție PNL-PSD. Au fost mai preocupate să vadă motivele care ne despart decât cele care ne apropie

de Redactia Joi, 25 noiembrie 2021, 10:22
- a A+
Imagine
Premierul desemnat Nicolae Ciucă a susținut, joi, în plenul Parlamentului, la votul de învestire a Guvernului PNL-PSD-UDMR, că aceia care au criticat noua alianță PNL-PSD au fost mai preocupați să vadă motivele care despart aceste partide, decât cele care le unesc.
  • "Am văzut multe persoane surprinse de această coaliție PNL-PSD. Au fost mai preocupate să vadă motivele care ne despart decât cele care ne apropie.
  • Noi, cei care suntem astăzi în fața dumneavoastră, am trecut peste acele lucruri care ne separă și am găsit acele lucruri care ne unesc.
  • Am înțeles că, mai presus de orice orgoliu și orice adversitate politică, se află interesul românilor.
  • Suntem determinați să punem capăt situației tensionate pe care o parcurgem (...)
  • Pandemia ne-a învățat un lucru: că timpul este prețios. Suntem determinați să punem capăt situației tensionate pe care țara noastră o traversează zi de zi.
  • Am înțeles să venim cu un program de guvernare sustenabil", a susținut Ciucă.


La această oră are loc ședința de plen a Parlamentului în care Guvernul PNL-PSD-UDMR urmează să primească votul de învestire , după o criză politică declanșată în 1 septembrie și care, la final, i-a adus alături de liberali și de președintele Klaus Iohannis pe cei despre care susțineau în trecut că sunt marii lor inamici politici: pesediștii.


2141 de afisariMotivele care va apropie sunt clare pentru
cartofil [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 10:25
+37/37
toata lumea: aceea de a fura cat mai mult Romania si romanii. De ce sa preocupe cineva de motivele care va apropie cand acestea sunt binecunoscute de absolut toti ?????
Ati venit cu un eseu nu cu un program de guvernare
Vreau sa fiu furat deci votez PSD PNL UDMR [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 10:29
+32/32
Program de guvernare inseamna tinte clare cu termene si finantari clare.
inca 31 de comentarii comenteaza