Un component al Generației de Aur ironizează FRF - Cum arată candidatul perfect de selecționer al României - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869marţi 30 nov 2021

Un component al Generației de Aur ironizează FRF - Cum arată candidatul perfect de selecționer al României

de A.I. Miercuri, 24 noiembrie 2021, 16:37
- a A+
Imagine
Gică Hagi și Răzvan Lucescu au declinat oferta de a pregăti naționala de fotbal a României, iar Florin Prunea, fost component al Generației de Aur, face portretul robot al noului selecționer.


Cunoscut drept un aprig contestatar al lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, Prunea spune că variantele Gică Hagi și Răzvan Lucescu au fost doar praf în ochi în realitate.

"E doar o chestie de imagine că s-au dus la Răzvan Lucescu, că vezi Doamne, ei lucrează să caute selecționer. N-au nicio strategie, cum își puteau închipui că ar putea veni Răzvan, care are un salariu foarte mare acolo?

Să vezi acum ce mult o să-i coste a treia variantă. Eu, în locul respectivului antrenor, i-aș întreba: «de ce ați venit așa târziu la mine? Înseamnă că nu m-ați vrut»" - Florin Prunea, pentru gsp.ro .


Cum trebuie să arate noul selecționer: Cuminte, ascultător, slugarnic și ieftinÎn contiunarea războiului său cu președintele FRF, Prunea a făcut și un portret robot al noului selecționer al României. De asemenea, fostul portar al naționalei a indicat și o variantă de luat în seamă, una care se află chiar în văzul oficialilor de la Casa Fotbalului.

"Ei vor să caute un antrenor cuminte, ascultător, slugarnic și ieftin. De ce nu-i dă o șansă și lui Stoichiță? Că merită. Plus că se încadrează perfect în cele 4 criterii de care am zis", a completat Florin Prunea.

Răzvan Lucescu este al doilea refuz primit de FRF în doar câteva zile, după cel al lui Gică Hagi .

Pe lista FRF pentru preluarea naționalei s-ar mai afla Edi Iordănescu (recent plecat de la FCSB) și Adrian Mutu (îndepărtat în această toamnă de la FC U Craiova 1948).


2267 de afisarise fac ca...
exilatul [utilizator], Miercuri, 24 noiembrie 2021, 17:36
+1/1
cauta deoarece tot ala cu "freza gelata care isi roade unghile" va ramanie....adevarul e ca la "valoarea" jucatorilor romani e normal sa pui unul de acelasi nivel pt a se intelege mai bine...
nu mai prinde romania
greed05 [utilizator], Miercuri, 24 noiembrie 2021, 18:50
0/0
in veci un turneu final, cu "vedetele" astea care nu au fost in stare sa joace de la egal la egal cu islanda? macedonia de nord? armenia? liechstenstein?? sa imi fie mie cu pardon, cum doamne iarta-ma au oamenii astia pretentii la calificare, cand noi ne inchinam la astfel de echipe nationale? eu tot astept un selectioner care sa fie in stare sa isi disciplineze vestiarul, cu biciul daca e nevoie. s-a demonstrat clar ca abordarea asta "de la egal la egal" este fix frectie cu apa la picior de lemn. problema e ca se face lucrul romaneste, si ca inca se mai poate duce asa. astept un selectioner care sa aduca jucatori din liga a doua pe care sa ii poata disciplina, cu astia din liga intaia e clar ca nu mai exista ce sa se discute!
comenteaza