Liberalii fac un pas înapoi și se arată dispuși să negocieze cu USR refacerea Coaliției. Au însă o condiție - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021

Liberalii fac un pas înapoi și se arată dispuși să negocieze cu USR refacerea Coaliției. Au însă o condiție

de D.D. Miercuri, 27 octombrie 2021, 20:30
- a A+
Imagine
​Cu negocierile pentru un guvern condus de Nicolae Ciucă în blocaj total, PNL face un pas înapoi și se arată dispus să se așeze la masa discuțiilor pentru refacerea coaliției cu USR. Florin Cîțu nu mai este atât de ferm în a-i trimite la plimbare pe oamenii lui Dacian Cioloș și ar fi dispus la o colaborare cu ei cu condiția însă ca dintre miniștri să nu facă parte cei care au votat la moțiunea de cenzură, susțin surse politice.


Schimbarea de optică a lui Cîțu vine în contextul în care negocierile cu PSD au eșuat total, Florin Cîțu nefiind de acord cu cererea lui Marcel Ciolacu de a intra la guvernare oficial. Social-democrații exclud în acest moment susținerea unui Guvern minoritar.

Semnalul către USR a fost transmis informal, însă o invitație oficială la negociere nu a fost făcută, cel mai probabil discuții urmând a avea loc în zilele următoare.

USR s-a arătat dispus să negocieze cu PNL dacă acest lucru presupune refacerea Coaliției.


32912 afisariAsta vrea s-o intreaca pe Dancila...
bogdan1477 [utilizator], Miercuri, 27 octombrie 2021, 20:59
+81/99
Ce fel de conditie e asta? E tentativa de razbunare de clasa a doua pentru faptul ca nu te-au acceptat pe tine premier? Si daca nu accepta ce faceti? Mergeti la anticipate cu 17% in sondaje, care pana la alegeri se fac 10%? Sau guvernati cu PSD si le dati 7 ministere, pentru ca mai apoi sa va ejecteze cu totul de la guvernare dupa ce cumpara bucata cu bucata parlamentarii vostri? Cati din actualii parlamentari nu vor accepta sa fuga la PSD pentru un loc pe liste in 2024?!?
Bre,Superman..
WonderLady [utilizator], Miercuri, 27 octombrie 2021, 20:51
+61/77
...uite o idee și mai buna: USR sa intre la guvernare,dar fara niciun ministru. Ce zici? Nu-i mai bine așa? Ce te complici atât?
inca 69 de comentarii comenteaza