Coordonatorul centrului unde trei persoane au fost vaccinate cu doza booster de la AstraZeneca, amendat de DSP Neamţ - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021

Coordonatorul centrului unde trei persoane au fost vaccinate cu doza booster de la AstraZeneca, amendat de DSP Neamţ

de V.M. Miercuri, 27 octombrie 2021, 19:50
- a A+
Imagine
Coordonatorul centrului de vaccinare din Cordun, județul Neamț, unde trei persoane au fost imunizate cu doza a treia cu serul de la AstraZeneca, deşi la primele doze au primit alt vaccin, a fost amendat de DSP Neamţ cu 10.000 lei.


"A fost finalizată cercetarea situaţiei întâlnite în cadrul centrului de vaccinare unde s-a remarcat faptul că 3 persoane au fost vaccinate cu doza 3 de vaccin AstraZeneca. Echipa de control a aplicat o amendă în valoare de 10.000 lei coordonatorului centrului de vaccinare pentru nerespectarea prevederilor instrucţiunilor privind vaccinarea, în vigoare", a declarat directorul DSP Neamţ, Radu Firăstrău, într-un comunicat transmis miercuri și citat de Agerpres.

DSP Neamţ a subliniat că, potrivit instrucţiunii CNCAV nr. 242, în România se poate efectua, din data de 28 septembrie, o doză de rapel (booster) numai cu Pfizer sau Moderna la toate persoanele care au fost vaccinate cu două doze din vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca, după cel puţin 6 luni de la administrarea dozei a doua.


3332 de afisari!
tudorr [utilizator], Miercuri, 27 octombrie 2021, 20:53
+3/7
Hehe, sa nu fi fost infractorii care s-au "vaxxinat" la chiuveta si acum umbla disperati sa-si faca vaccinul pe bune!
comenteaza