Rețeaua de socializare a lui Trump a găsit o gazdă web / "Vor fi servere peste tot" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869luni 29 nov 2021

Rețeaua de socializare a lui Trump a găsit o gazdă web / "Vor fi servere peste tot"

de I.B. Miercuri, 27 octombrie 2021, 19:27
- a A+
Imagine
Viitoarea rețea socială a lui Donald Trump va fi găzduită pe RightForge, o companie de infrastructură a internetului prietenoasă cu conservatorii, a declarat marți CEO-ul Martin Avila, potrivit AFP.


Rețeaua de socializare a fostului președinte conservator, numită "Truth Social", este de așteptat să aibă peste 75 de milioane de utilizatori, a declarat Avila pentru site-ul de știri Axios, subliniind că a "pregătit terenul" pentru acest scenariu.

"De aceea vor fi servere peste tot", a spus el.

Donald Trump a fost eliminat de pe Facebook, Twitter și YouTube după atacul violent de pe Capitol Hill din 6 ianuarie de către susținătorii săi, dar șeful RightForge consideră că fostul președinte nu trebuie redus la tăcere.

"Dacă credeți că președintelui ar trebui să i se interzică să facă platforme, credem că nu vreți cu adevărat să trăiți într-o țară liberă", a spus el.

Potrivit acestuia, RightForge vrea să se asigure că "America rămâne fidelă ideilor sale de bază și că piața ideilor rămâne deschisă".

RightForge a început să construiască o rețea globală după ce Trump a fost înlăturat de pe rețelele de socializare, iar apoi concurentul Facebook, Parler, favorabil conservatorilor, a fost închis de Google, Apple și Amazon.

Fostul mogul imobiliar a anunțat săptămâna trecută viitoarea lansare a "Truth Social", cea mai recentă încercare de a reveni pe rețelele de socializare care alimentează speculațiile despre o nouă candidatură la Casa Albă pentru 2024.

Donald Trump a asigurat marți că noul grup Trump Media & Technology (TMTG) care va cuprinde "Truth Social", un serviciu video la cerere și podcasturi, "vede oportunități" în alte sectoare cheie, serviciile de internet și infrastructurile de plată.

"Am văzut un actual președinte al Statelor Unite redus la tăcere de o mică oligarhie de giganți ai tehnologiei și mass-media", a spus Trump într-un comunicat.

El a spus că este "hotărât să rupă stăpânirea lor asupra vocilor poporului american".3199 de afisariPuiu'
Baiazid [utilizator], Miercuri, 27 octombrie 2021, 20:39
+9/23
...pe ce lume traiesti? Trump a fost este si va fi cel mai bun presedinte al SUA de pana acum (fara exagerari). Cel mai puternic si simplu argument e ca a fost atacat de MSM si de latraii democrati (echivalentul PSD din US), i s-au inventat tot felul de chestii iar acum cand Bideu e la conducere 90% il regreta pe Trump, 10% fiind eternii asistati social/wokistii pe care si PSD-ul se bazeaza la noi.
Insa la tine unde straluceste asa zisa "inteligenta a prostiei" albul e negru si negrul e alb. Mai citeste si altceva in afara de MSM si poate mai sunt sanse.
Asa e !
Rahan5 [utilizator], Miercuri, 27 octombrie 2021, 21:09
+5/19
Donald Trump e Istorie. Joe Biden si Hillary Clinton sunt mocirla Istoriei !.
Clasa a III-a primara: Istoria inseamna: trecut, prezent si viitor.
Deci a fi ,,Istorie" poate sa insemne si a fi ,,in viitor" !
inca 8 comentarii comenteaza