Românul Mirel Joacă-Bine , ucis în timpul unei tentative de jaf în Italia. Doar că el este în viață și trăiește în Suedia. "Nu sunt eu" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3767duminică 05 dec 2021

Românul Mirel Joacă-Bine , ucis în timpul unei tentative de jaf în Italia. Doar că el este în viață și trăiește în Suedia. "Nu sunt eu"

de V.M. Miercuri, 27 octombrie 2021, 18:24
- a A+
Imagine
Surpriză pentru criminaliştii italieni care anchetează moartea unui român, împuşcat în timp ce încerca să jefuiască o casă din provincia Frosinone. Bărbatul despre care ei spun că a fost ucis trăieşte de fapt, în Suedia, relatează miercuri Știrile ProTv . Braşovean de origine, acesta spune că a fost victima unui furt de identitate.


Concret, hoţul împuşcat în timpul jafului din Italia se folosea de o carte de identitate pe care românul a pierdut-o în urmă cu mai mulţi ani.


"Eu sunt Mirel Joacă-Bine si persoana din Italia nu sunt eu"Însoţit de câţiva complici, bărbatul despre care criminaliştii italieni spun că a fost ucis în timpul unui jaf petrecut acum două zile în localitatea Santopadre ar fi încercat să fure din locuinţa unui antreprenor local. Surprins în flagrant, hoţul a fost împuşcat mortal de proprietarul casei.

Din actele de identitate descoperite la fața locului, carabinierii au aflat că hoţul ucis se numeşte Mirel Joaca-Bine, un român în vârstă 34 de ani, cu domiciliul în oraşul Braşov. Doar că, la adresa indicată, rudele bărbatului dau peste cap toată ancheta italienilor.

"El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură" - spune Monica Joacă-Bine, sora lui Mirel, pentru Știrile ProTv.

Conform sursei citate, Mirel trăieşte de nouă ani în Suedia, unde şi-a luat casă, s-a căsătorit şi are doi copii. Acum 17 ani, când încă era în România, şi-a pierdut buletinul. Bănuieşte că acela care l-a găsit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumăratele amenzi venite pe numele lui din Franţa sau Anglia.

"Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o autostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă" - a povestit Mirel Joacă-Bine.


Complicii hoţului împuşcat, căutați în continuare de carabinieriEl spune că a apelat de mai multe ori la poliţia română şi la cea suedeză pentru lămurirea situaţiei, dar fără succes.

De data aceasta însă, dată fiind gravitatea faptei, lucrurile se vor lămuri, notează ȘtirileProTv. Anchetatorii italieni sunt nevoiţi să afle adevărata identitate a hoţului împuşcat acum două zile. Ei ar putea afla indicii despre adevărata identitate a bărbatului ucis de la complicii jafului. Numai că aceştia au scăpat cu fuga, iar carabinierii nu i-au prins încă, mai relatează sursa citată.
19893 de afisariUn escroc si bandit mai putin
Leo55 [utilizator], Joi, 28 octombrie 2021, 9:31
+5/5
si lumea devine un picut mai buna!
Daca banditul (ar putea fi chiar italian!?) scapa, ar fi pradat si pe altii.
A ajuns la locul potrivit pentru el.
Celui care l-a impuscat, i-as da o medalie de merit.
De ce sa-i dai medalie?
adiida [utilizator], Vineri, 29 octombrie 2021, 20:02
0/0
Si-a facut datoira.Atat.Nimic iesit din comun.
Prwa ne-am obisnuit cu decoratii,medalii,felicitarii si eroisme doar pentru faptul ca cineva isi face pe deplin datoria.
comenteaza